miercuri, 3 noiembrie 2010

Silky Market

Magazinul din Bicaz, of course. Raionul de carne refrigerata, până mai ieri plin si cu oarece branzeturi si masline. Salamuri si sunci are oricum. O "libelula" cu ochelari ca niste lunete si faţă ca o minge de fotbal de rotunda, te priveste absent de la tejghea. Nici nu apuci bine sa-i dai comanda ca se repede sa taie branza sau salamul indicat, fara sa te intrebe cam cat? Pana aici? Sau mai putin? Ori mai mult? Nu. Ea, taie. Rapid. Apoi cantareste, si normal ca este mai mult decat ai fi vrut. Uneori chiar mult mai mult. Dupa care iti raspunde plina de tupeu ca doar ea nu e la farmacie sa taie fix cat ai zis. Dar tu ai zis "pana in jumatate de kg, sau mai putin..."  sperand ca iti arata bucata pe care are de gand s-o taie, intrebandu-te daca e bine asa.

Prima data am patit-o cu urda. Cum eu nu am frigider la locuinta de serviciu, am bagat la urda in mine dimineașa, la prânz și seara, vreo doua zile, de mi se acrise. Era cam dublu de cat cerusem, si mi-a zis ca ea nu poate sa taie bucati asa de mici. Asa de mici insemnau 250 g. Si ca sa nu se-ncurce, mi-a taiat ditamai livra de urda (cca jumătate de kg). Am zis ceva, dar nu cine stie ce.

Ieri am luat parizer pt Husky, cainele (chiar husky siberian) pripasit pe langa caminul liceului unde locuiesc. Cum stiam ca azi sunt la Piatra, nu voiam o bucata prea mare, ca se strica si sclifositu' asta de rasa nu mananca. Libelula mi-a taiat vreo 600 de grame, asa, sa aiba cainele meu ce sa roada. De data asta i-am zis mai tare ce aveam de zis. Ea, fix in pix a durut-o, tupeu maxim.

A treia oara de la ea nu mai cumpar, plec la Teodan, magazinul concurent, daca nu mai este alta vanzatoare pe acel raion. Sau o las sa taie si nu-i iau salamu',  i-l las sa se spele pe cap cu el. Na!

--------------------------------

later edit - 23 iulie 2011

Probabil ca si alti cumparatori s-au plans, ca la vreo 2 saptamani de la intamplarile cu pricina, dna respectiva si-a schimbat comportamentul fata de clientii marketului. Am remarcat ca este binevoitoare si foarte respectuoasa, te intreaba cam cat din marfa doresti, nu se mai supara si nu se mai repede ca inainte. Deci se poate!

Asa ca am ramas fidela magazinului Silky, pana la urma :)

Un comentariu:

  1. am patito si eu cu asa libelula cum spui.numai ca la mine treaba sta altfel.de obicei la salamuri,pastrama etc eu le vreau feliate cucoana sai spun asa imi spune de fiecare data ca nu e bine sa le tai ca nu se pastreaza de parca le iau sa le pastrez.dar na sa nu o doara pe ea mana.la fel ii spune si mamei mele.si cand ii cer sa le felieze face o fata de parca ii spun sa mi le dea gratis.am patit o alta faza inainte de craciun.mam dus sa cumpar fructe pe raft un pret,iar la cantar mai mult cu 50bani la oricare fructe cumparate.nu mai spun de lapte pretul neschimbat.dar am sa merg sa cumpar cu pretul de pe raft si nu le dau mai mult.mam saturat de cum sunt servite cred ca patronul le baga prea mult in seama si isi iau lumea in cap.asa magazin nu am mai vazut.si la tara daca e sa mergi esti servit mai frumos.sa le fie rusine celor care nu stiu sa conduca o unitate.ar trebui sa faca niste cursuri de specialitate ca asa se cere in ue.daca nu stiu patronii,ei deja au inceput sa piarda clienti multi din oras din cauza personalului care sunt afoni in toate.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.