luni, 11 iulie 2011

Bani pe net - 1

Multi zic ca se fac bani frumosi pe net. Nu stiu daca este chiar asa, sau poate ca in unele cazuri, putine, o fi adevarat. Parerea mea este ca se fac bani de buzunar, dar nu mai mult de atat. Si asta cam de 2-3 ori pe an, cand poti incasa sumele ajunse la un anumit nivel pt a putea fi platit.

Modalitatile de a face niste bani de buzunar sunt mai multe. Una dintre cele mai usoare este sa accepti reclame in spatiul tau virtual. Pe site-ul sau blogul tau. Cel mai bine, de la Google, dar Google este pretentios, orice mica greseluta se sanctioneaza cu banarea pe viata a contului de webmaster, fara a mai avea vreo data posibilitatea sa-ti faci alt cont, pe acelasi nume si aceeasi adresa reala. Sigur, poti alege un nume fals si o alta adresa. Dar la ce-ti foloseste din moment ce primesti acasa, prin posta obisnuita, nush ce hartie de la ei?

Mai sunt si alte site-uri care ofera ceva firfirei (centi sau subdiviziuni de centi) pentru mia de afisari sau pentru un clicckuri. Dar nici unul nu e la fel de bun - ca bani ma refer - ca Google.

Apoi sunt site-urile gen Neobux care te platesc ca sa dai clickuri pe reclamele lor. Din pacate platesc prost pt Romania, rareori reclame de 1 cent, cel mai des de o zecime de cent, si cam 6-7 reclame pe zi, in asa fel incat media sa fie sub un cent zilnic. Dar daca ai conturi pe 20 de site-uri serioase ( = care nu pica in cateva luni), si daca nu plangi dupa cele 30-60 de minute zilnic pe care le petreci dand clickuri, poti strange la sfarsitul unui an de clickuiala in jur de 100 de doalri, adica bani de un cadou fain. Ma rog, daca-ti doresti un laptop, un smartphone sau mai stiu ce chestie, mai ai de pus bani de la tine ca sa ti-o cumperi :))



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.