duminică, 28 august 2011

Spania 2011. Ziua 4. Parfumeriile Fragonard.

O a doua surpriza din partea ghidului nostru a fost vizitarea fabricii de cosmetice si parfumuri Fragonard. Dupa incursiunea in mica lume a fabricarii parfumurilor, am vizitat magazinul cu preturi foarte rezonabile. O sa las pozele sa vorbeasca in locul meu, fie doar si pentru ca ma pricep doar sa folosesc un parfum, dar nu am inteles eu prea bine procesul de fabricatie. La urma urmei, se poate trai si fara sa stiu cum ajung petalele de trandafir, esenta, nu? :)

Legenda pozelor:
1 --- 2
3 --- 4
5 --- 6
7 --- 8

1. Placuta de la intrarea in fabrica. 2. Holul fabricii si cativa dintre turistii grupului nostru. 3. Diplomele obtinute de aceasta marca de parfumuri. 4. Florile si fructele din care se extrag esente. 5. Primul perete al fabricii, cu explicatii si fotografii. 6. Distileria de esente parfumate. 7. Magazinul de produse cosmetice. 8. Cladirea fabricii Fragonard.
















































Aceasta postare se refera la excursia Costa Brava 14 zile oferita de Omnia Turism.

3 comentarii:

  1. Superbe poze si filmulete ! Bag de seama ca ai pertecut o vacanta de vis ! Ma bucur tare mult pentru tine ! Te imbratisez cu drag !Doly

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, Doly! A fost o vacanta superba, cum nici prin gand nu speram sa am. Cu tot dragul, Oana.

    RăspundețiȘtergere
  3. www.mag-parfums.ro - Produsele casei Fragonard in Romania

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.