miercuri, 23 noiembrie 2011

Premiul de la Fabrica de masini

A venit setul de produse cosmetice Garnier, preamiul castigat la jocul Fabrica de masini 2.

E un joc tare interesant, care-mi place. Unii nici nu m-au mai auzit vreodata ca as fi pasionata de jocuri pe net. Dar uite ca felul in care este organizat a cesta, se potriveste gustului meu de a calatori.

Asa ca, multumesc, Fabrica de masini!

5 comentarii:

  1. am castigat si eu dar nu stiu cum se ridica premiul Garnier men ,ami dai te rog niste detalii e-maill jamall007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost contactata la telefon (numarul folosit la joc) de catre organizatori, la 2-3 zile dupa ce am castigat, si apoi l-am primit prin posta in luna urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Dupa ce am primit telefonul mi s-a indicat la ce adresa de email sa trimit datele personale (ID card scanat) si adresa unde pot fi gasita.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA ZIUA! SUNT CASTIGATOAREA UNUI PREMIU SURPRIZA.CE CREDE-TI CA MI - AU TRIMIS ,INTR-UN FINAL PE 22 DECEMBRIE,PRODUSE GARNIER!?CARE A FOST SURPRIZA PANA LA URMA CA ACESTE PRODUSE ERAU DEJA IN JOC?????????BATAIE DE JOC ,DACA NU LE TRIMETEAM MAIL CRED CA NICI PE ASTEA NU LE PRIMEAM.EXTRAGEREA MASINILOR A FOST IAR UN MARE CIRC,CINE STIE ALE CAROR RUDE MAI SUNT SI CASTIGATORII FINALI!?NU NIMIC NU ESTE CORECT IN ROMANIA ,TOTUL ESTE O MARE , MARE BATAIE DE JOC,CRED CA EU AM APARUT PE LISTA CASTIGATORILOR DATORITA MAILURILOR TRIMISE IN TIMPULJOCULUI SI RECLAMATIILOR FACUTE ,FIIND UN JUCATOR FIDEL.AS FI DORIT SA SPUNA SURPRIZA IN ZIUA CIND AI CISTIGAT, NU SA ITI TRIMITA RESTURI. SPER SA NU MAI REPETE SI LA URMATORUL JOC SI MAI ALES SPER SA CITEASCA ACESTE RINDURI.VA UREZ UN AN BUN SI OAMENI MAI CINSTITI IN ROMANIA LUI 2012 SI LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, draga Anonima... Imi pare rau ca te-ai asteptat la un premiu mai mare. Uite de aceea eu nu particip la concursurile ale caror premii sunt surpriza, prefer sa stiu exact pentru ce urmeaza sa cer voturi sau sa stresez prietenii cu fel de fel de emailuri.

    Cat despre cei premiati, nu stiu daca asta a tinut de fidelitate, senzatia mea este ca au fost cu adevarat trageri la sorti, pt ca la un moment dat intre castigatori am vazut persoane care nu jucau deloc, doar isi facusera cont in joc pt a ajuta pe cineva, pt ca aveau 0 puncte/voturi si nici o poza in galerie, deci... e clar ca nu jucau deloc!

    La randul meu ioti urez si eu multa sanatate si bucurii in Noul An 2012, si mai multe premii frumoase, care sa nu te streseze!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.