vineri, 12 aprilie 2013

Pantofiori.net. Pantofii preferintelor tale

Recunosc, sunt o tipă comodă și atipică. Spre deosebire de majoritatea femeilor de pe fața Pământului, mie nu-mi place să pierd vremea prin magazine, să umblu prin aglomerație, să mă oftic pentru că o piți oarecare mi-a suflat de sub nas exact geanta sau perechea de pantofi spre care tocmai întindeam mâna, ori să fiu nevoită să aștept o domnișoară care s-a dus să caute în magazie mărimea potrivită piciorului meu. Nu. Eu cumpăr de pe net, și asta de ani de zile, nu de ieri de azi.

Astă toamnă mi-am completat colecția de botine deși de ele nu mă satur niciodată și mi-aș mai lua o pereche din acest model care se vede în poză.

Așa că stau comod în fotoliul meu, relaxată, și mă plimb virtual prin magazinul celor de la pantofiori.net fără să fiu presată de timp, fără să mă înghesuie nimeni printre rafturi, fără teama că acuși e ora închiderii. Mă uit la pantofi, la sandale, la botine și ghete, la teniși, balerini și la încălțămintea din piele. Compar prețuri, modele, caut mărimi, toc înalt sau jos, cu platformă sau fără, modele clasice sau moderne, de ocazie sau de navetă, de birou sau de etalat în club.


Pe pantofiori.net găsești încălțăminte pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele și pentru toate anotimpurile. Cum nu mai e mult și vine vara, mă gândesc să-mi iau și niște sandale, fără toc, potrivite pentru o ținută de călătorie, că am iar de gând să hoinăresc hai-hui prin lume.


Nu contează că nu pot atinge produsul sau că nu-l pot încerca (să fim serioși, dacă știi exact ce mărime porți și ce fel de model se potrivește piciorului tău, chiar nu ai de ce să-ți faci probleme), mult mai important este să văd tot ce vreau să văd și să aleg din cât de multe sortimente posibil, lucru pe care într-un magazin offline nu-l pot face pe îndelete. Singurul dezavantaj, poate, este că nu-mi pot cumpăra pantofii imediat. Trebuie să aștept câteva zile. Dar chiar și așa, în loc să umblu eu kilometri până la magazin, îmi vin la ușă, prin curier, civilizat, simplu, fără bătăi de cap. Transportul costă 16 sau 26 de lei, ori gratis pentru comenzi de peste 400 de lei, dar cu mai mult timp liber pentru mine. Iar dacă locuiești într-o altă țară, magazinul are soluții și pentru tine, ceea ce nu am văzut prea des în comerțul nostru online.
Eu îl consider magazinul preferințelor mele.

Oare voi nu ați face la fel?



O campanie  BlogAwards


20 de comentarii:

  1. avantaje si dezavantaje , si eu comand , dar cateodata m-am mai ales si cu ce nu doream !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi s-a intamplat sa primesc ce nu doream, doar sa nu-mi pot baga piciorul in pantof - asta la incaltamintea Quelle. Si de atunci m-am invatat minte, nu mai comand pantofi de la straini, au talpile foarte inguste comparativ cu produsele de pe la noi. Insa la pantofii romanesti nu am patit sa comand si sa primesc altceva sau sa nu-mi vina.

      Ștergere
  2. da, e o solutie la indemana oricui cumparaturile pe net. si gasesti si modele, culori mai variate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si poti accesa cate magazine online vrei. Asta mi se pare ca e timp castigat fata de plimbatul prin oras, cand numai la un singur magazin poti zabovi 1-2 ore.

      Ștergere
  3. Nu am comandat niciodata, mi-a fost frica sa comand si sa nu-mi vina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar se pot inapoia, iti primesti banii pe ei, si apoi cumperi marimea potrivita, orice firma care se respecta asa face.

      Mie la pantofi nu mi s-a intamplat, la haine, da, si exista un site pe care nu-l recomand pentru ca din cca 10-12 produse comandate (am fost perseverenta! :) ) port 4 cu toate ca un produs imi este mic totusi, da' merge. Restul le-am facut cadou, insa cu toate preturile lor excelente, mai mult pierzi decat castigi.

      Ștergere
  4. eu mereu cumpar de pe net , n-am avut probleme. si superbe botinele cu tinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreia, pt vizita si comment! O duminica placuta iti doresc!

      Ștergere
  5. Si mie imi place sa cumpar online pentru ca pot sa fac asta fie noapte,fie zi fara sa ma deplasez si nu am avut nici o problema pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si eu! Nu am timp ziua de umblat lela prin oras, ajung frântă acasa. Noaptea, cand n-am somn, hoinaresc cat vreau pe net!

      Ștergere
  6. eu prefer sa-mi cumpar din magazine sa vad ce cumpar dar admir si magazinele de pe net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine si asa, dar parerea mea, e ca nu ai aceeasi gama foarte larga de produse ca atunci cand navighezi pe net prin cate magazine ai tu chef.

      Ștergere
  7. ESTE DE PREFERAT DIN MAGAZINE DAR SI PE NET SE GASESC MODELE FRUMOASE SI DE CALITATE IMPORTANT ESTE SA SE SPECIFICE DACA MARIMEA CORESPUNDE MARIMII ROMANESTI SI ALTE DETALII SA FIE ENUNTATE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula scrie nr. de cm din varful degetului mare pana la calcai.

      Ștergere
  8. pe net poti sa gasesti orice in ziua de azi o femeie sa simte intr-un magazin de pantofii ca in rai poate sa vada orice isi doreste poate sa si comande eu prefer magazinul sa merg sa vad sa pun mina pe ce cumpar

    RăspundețiȘtergere
  9. Cumparaturile online sunt mult mai comode, insa trebuie sa stii exact marimea pe care o porti si marca pe care o doresti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sal, Oana! Botinele alea imi fac si mie cu ochiul. Ai dreptate, avantajele cumparaturilor online sunt mai multe, colindatul prin magazine depinde de cat timp liber ai la dispozitie si cand ai mai multe joburi exact timpul este acela care lispsete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt frumoase botinele. Si eu cumpar de pe net mereu si prefer cu plata ramburs .Pana acum sunt multumita de produse.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa fiu contactata și sper sa mai fie cizmele gladiator care le doream

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dra Simona Robu, mesajele spam trimise aseara nu vor fi publicate. Articolul de mai sus a fost un advertorial (= articol publicitar) participant la un concurs, dupa cum se vede si din specificatia din final. Daca doriti informatii despre site-ul si firma pantofiori.ro, adresati-va direct dumnealor, eu nu am nicio legatura cu dansii.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.