marți, 14 mai 2013

Iffet, ep. 4

episodul urmator:  ep-5

Betul se află la spital, iar mama ei îi povestește tot ce s-a întâmplat lui Salih.
Cei doi se hotărăsc să-l ajute pe Cemil. Salih îl ajută cu banii pentru mașină, iar soția acestuia merge acasă la el, unde îl întâmpină mama lui, și unde nu mai aveau aproape nimic din lucruri, pentru că erau luate de bancă.
Mama lui Betul desface un șervet unde se află niște brățări, probabil din aur, pe care i le dă mamei lui Cemil. După care se întâlnește la măcelărie cu Ahmet, tatăl lui Iffet, și îi spune că aceasta este însărcinată, mirându-se totodată că el n-a observat. Pe de altă parte, Salih vorbește cu Cemil și îi spune că Betul și-a tăiat venele din dragoste pentru el.
(Din câte îmi pot da seama, pare că părinții lui Betul vor s-o ajute să-l atragă pe Cemil lângă ea - vom vedea luni, 20 mai, dacă este așa sau nu).

Cemil se desparte brusc de Iffet, chiar în casa pe care urmau să o închirieze, lăsând-o pe fată pradă disperării, apoi pleacă în vizită la Betul.
Ahmet ajunge acasă și cotrobăie prin camera fetelor găsind sub salteaua patului lui Iffet o cutie cu poze cu ea și Cemil. De supărare, o ia la bătaie pe Nimet, crezând că știa totul și i-a ascuns. Când Iffet vine acasă, o ia la bătaie și pe ea, crunt, și chiar dacă fata vrea să plece, el o urmează și o bate în stradă, în fața vecinilor care se adună dar nu intervin. Cemil, de la Betul, aude gălăgie, și iese în grădina casei, nemaisuportând să audă țipetele iubitei lui.
Până la urmă, din întâmplare trecea pe acolo Ali Ihsan, care o scoate pe Iffet, plină de sânge, din mâinile lui taică-său și o duce la spital, unde datorită loviturilor, cu picioarele în burtă, ale lui Ahmet, ea pierde sarcina.

În acest timp, părinții lui Betul îi dau și mai mulți bani lui Cemil, cele două familii încep să iasă împreună la restaurant și să-și facă vizite de curtoazie, iar Cemil chiar îi cumpără un inel de logodnă lui Betul.
Serpil și Feyyaz află de ceea ce s-a întâmplat cu Iffet și aruncă vina pe Cemil, ba chiar Feyyaz, într-o zi când Salih vine la stația de taxi împreună cu Cemil și anunță, probabil, logodna fetei lui cu acesta, îl ia la bătaie și îl umilește în fața colegilor, chiar dacă până la urmă tot el iese cu buza spartă.

Ahmet începe să bea de supărare și merge, abia ținându-se pe picioare acasă la Cemil, pe care vrea să-l bată, dar nu are putere de beat ce este. Cemil îl ia și îl duce acasă, așezându-l în pat.
Iffet este adusă acasă la Ali Ihsan, care îi dă înapoi lănțișorul cu numele ei, pe care îl pierduse când o bătuse Ahmet. Între timp și Erhan sosește acasă de la casa de vacanță, iar episodul se termină cum dna Dilek îl vede pe Ali Ihsan într-un moment de tandrețe, ștergându-i lacrimile lui Iffet, care se află în pat.

puteți urmări episodul subtitrat în românește aici: Iffet - 4 - subtitrat

Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.



3 comentarii:

  1. nu puneti si video???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le gasesc (fisierele video in romana), o sa le pun.

      Ștergere
    2. P.S. Pe de alta parte am vazut ca sunt multe site-uri care ofera serialul in format video subtitrat in romana. Cum nu doresc sa am continut similar cu alte site-uri - continutul duplicat este rau vazut de google in stabilirea page-rankului - nu cred ca voi publica altceva decat link unde gasiti filmul pe net.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.