marți, 7 mai 2013

Iffet - prezentare

Iffet - prezentare
Iffet (numele înseamnă puritate) este o fată frumoasă, care trăiește într-o localitate sărăcăcioasă împreună cu sora și cu tatăl ei, un om foarte sever, care o ține prea din scurt, și de care fetei îi este teamă. Se poartă foarte dur cu ea, nu o lasă să aibă un anturaj, să cunoască un băiat sau să poarte haine mai deosebite, care să-i scoată în evidență frumusețea. În ciuda acestui părinte extrem de sever, Iffet se întâlnește pe ascuns cu Cemil, un tânăr pe care îl iubește și care este îndrăgostit de ea, dar care nu are destui bani pentru a putea întemeia o familie împreună. El este taximetrist, și abia își poate duce traiul zilnic din banii puțini pe care îi câștigă.

La un moment dat, Iffet și Cemil pleacă împreună de la nunta unor vecini și ajung într-o pădure, să mai stea de vorbă. Cemil, însă, profită de ocazie, și nemaiputându-se controla, o forțează să se culce cu el. Acest lucru se transformă într-o tragedie, într-o comunitate unde regulile vechi încă au un mare ecou. Iffet se așteaptă ca Cemil s-o ia de nevastă cât mai curând, dar lucrurile nu se petrec așa cum speră ea. Cemil o părăsește și se însoară cu o altă femeie, pentru bani. Când tatăl ei află despre cele petrecute, o alungă pe Iffet de acasă, care deodată se trezește într-o lume complet nouă, singură și fără sprijin.

for the English version of Iffet click here: Iffet English translated summaries

Iffet - prezentare
Va reuși Iffet să uite și să ierte? Sau se va gândi cum să se răzbune pe Cemil?

Vom afla împreună urmărind noul serial care începe la Kanal D.


Distributia:

Deniz Çakir - Iffet
Ibrahim Celikkol - Cemil
Zuhal Olcay - Dilek
Mahir Günsiray - Ali Ihsan
Mehmet Cevik - Ahmet
Melike Güner - Betul
Ecem Özkaya - Nil
Selen Uçer - Gulin
Selim Erdoğan - Erhan
Birsen Dürülü - Asuman
Esra İşgüzar - Nimet
Gülden Güney - Serpil
Ayşe Tunaboylu - Saime
Serkan Genç - Feyyaz
Mine Çayıroğlu - Yasemin
Burçin Oraloğlu - Arif


Rezumatele episoadelor din serialul Iffet:

prezentarea serialului si episodul 1 rezumat
Iffet, rezumat episodul 2
Iffet, rezumat episodul 3
Iffet, rezumat episodul 4
Iffet, rezumat episodul 5
Iffet, rezumat episodul 6,
Iffet, rezumat episodul 7,
Iffet, rezumat episodul 8,
Iffet, rezumat episodul 9,
Iffet, rezumat episodul 10,
Iffet, rezumat episodul 11,
Iffet, rezumat episodul 12,  
Iffet, rezumat episodul 13,  
Iffet, rezumat episodul 14,
Iffet, rezumat episodul 15,
Iffet, rezumat episodul 16,
Iffet, rezumat episodul 17,  
Iffet, rezumat episodul 18,
Iffet, rezumat episodul 19,
Iffet, rezumat episodul 20,
Iffet, rezumat episodul 21,
Iffet, rezumat episodul 22,
Iffet, rezumat episodul 23,
Iffet, rezumat episodul 24,
Iffet, rezumat episodul 25,
Iffet, rezumat episodul 26,
Iffet, rezumat episodul 27
Iffet, rezumat episodul 28,
Iffet, rezumat episodul 29,
Iffet, rezumat episodul 30,  
Iffet, rezumat episodul 31
Iffet, rezumat episodul 32
Iffet, rezumat episodul 33
Iffet, rezumat episodul 34
Iffet, rezumat episodul 35, finalul sezonului 1
Iffet, rezumat episodul 36
Iffet, rezumat episodul 37
Iffet, rezumat episodul 38
Iffet, rezumat episodul 39
Iffet, rezumat episodul 40, ultimul episod


Alte articole:

muzica din Iffet,  
Iffet - 1982 - filmul după care a fost făcut serialul, in 1982.



19 comentarii:

  1. Buna ziua Oana, am mai citit despre Iffet si prin revistele de Tv si parca parca mi-a artras putin atentia, o sa vedem daca o sa fie ceva de serial.Oricum dupa mine cele ai bune seriale turcesti au fost 1001 de nopti, Asi, Dragoste si pedeapsa.
    o zi plina de bucurii
    Mihaela O

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, Mihaela. Intr-adevar, vom vedea... :) Si mie mi-a placut mult 1001 Nopti, dar uneori prea o dadea in telenovela clasica, zic eu. Dragoste si pedeapssa nu-l pot urmari la tv. Am vazut un singur episod si atat. Nu m-a captivat din prima, asa ca Suleyman.

      Ștergere
  2. Doamne, ce nemernic! Intai o preseaza sa se vada cu el facand-o sa riste batai de la taica-su, nu-i zice sincer in fata ca el vede casatoria ca pe o piatra de moara de gat, ii face scene cu benzina aruncata pe masina si pe urma o priponeste ca pe o vita si abuzeaza de ea. Si ea-l iubeste! Mi se intoarce stomacul pe dos. Daca asta e barbat, eu sunt nefertiti! Sper, sincer, la finalul serialului sa ramana cu bogatasul sau cu cine vrea ea, dar nu cu gunoiul ala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) nu am vazut episodul, nu-mi merge prea bine internetul si nu s-a incarcat stream-ul de la Kanad D online in seara asta. Insa am vazut o parte din episod zilele trecute, pe net. Ma faceti sa ma uit in continuare, nu stiam de faza cu bogatasul.

      Ștergere
  3. hihi:))) da e un tip bine, copt, putred de bogat si f darnic cu servitorii lui, in primul episod pare un gentleman si un om cu picioarele pe pamant, nu stiu cum va evalua personajul dar pana acum e yummy! A surprins-o pe Iffet bodoganind in fata matusii ei ce domle atata Ali Ihsan, toata lumea moare de frica lui, ce sa spun, eu vreau sa plec mai devreme sa ajung la nunta prietenei mele nu sa stau dupa fundul proprietarului vilei etc etc. Asta era in spatele ei si dupa ce a terminat ea de bombanit, el i-a zis f natural ca daca stia ca pricinuieste atatea pb sosirea lui acasa, nu se mai intorcea in acea zi :)))) geniala faza! pe urma a plecat in treaba lui hahahaha! iti auzi un servitor nou-nout nemultumit ca ai catadicsit sa te intorci acasa si ii spui senin ca regreti ca ai cauzat neplaceri hihi! scumpa rau nenea! si pe urma a trimis-o la nunta cu masina lui cu sofer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe site-ul Kanal D am inteles ca si ea se marita cu bogatasul, ca sa-l faca gelos pe Cemil, ceea ce-i reuseste. Sa vedem ce va mai fi. Zilele astea o sa pun si cate ceva despre episoadele urmatoare (am o prietena la Constanta care stie ceva turceste, o exploatez, saraca :D )

      Ștergere
  4. Aici am gasit rezumatul si am vazut tot episodul 1 azi. Din pacate, ca Suleyman, doar luni si marti. http://www.theglobalagency.tv/sts/iffet.php

    RăspundețiȘtergere
  5. Da da da va rog exploatati-o :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Oana, pe mine una nu prea m-a incantat acest serial dar cand nu ai la ce sa te uiti sau nu ai alceva de facut (si se mai intampla rar dar se intampla) o sa ma uit, daca o sa citesc ceva interesant in traducerile tale viitoare.
    O zi plina de bucurii
    Mihaela O

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela. Daca l-ai mai vazut, probabil ca faci o evaluare in cunostinta de cauza. Mie mi s-a parut ok, deocamdata. Bine, nu ma atrage la fel de mult ca Suleyman, dar asa, pt un serial de vacanta, merge.

      Ștergere
    2. Buna Oana, nu nu l-am mai vazut e nou la KanalD si cum am mai zis daca ceea ce o sa citesc pe bloogul tau o sa-mi atraga atentia o sa continui sa a uit.Mai e un serial turcesc si pe AcasaTv dar nu stiu despre ce e vorba am vazut azi o reclama.
      O seara buna si frumoasa
      Mihaela O

      Ștergere
    3. O sa ma uit si pe Acasa tv, sa vad despre ce-i vorba, dar acum sunt flenduri de oboseala :) noapte buna, vise placute!

      Ștergere
  7. Sunt inebunita dupa acest serial, nu vreau sa se termine asa cum moare Cemil, vreau ca Iffet si Camil sa fie fericiti si in film dar si in realitate. Sper ca Kanal D sa difuzeze si celalalt sezon. Imi plac foarte mult actorii m-am indragostit de ei, Deniz si Ibrahim. Am avut zile cand m-am gandit numai la ei, chiar daca merg la serviciu si am treaba. Imi plac nespus de mult. Dupa CANAN si SULEYMAN, IFFET mi-a placut nespus de mult. As dori daca as putea sa ma intalnescu cu Deniz si cu Ibrahim sa le spun ca este pacat daca nu sunt impreuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moare Cemil? :-? si mie mi s-ar parea aiurea un astfel de final...

      Ștergere
  8. nu stie nimeni turceste sa le traduca inainte?am vazut ca sunt episoadele pe net, inregistrate de pe un canal turcesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca ar fi lasate, cei de la Kanal D au dreptul sa le difuzeze traduse in Romania. Daca ar aparea inaintea ep. de la tv, in cel mai bun caz ar fi sterse, iar in cel mai rau, persoana care le urca poate avea proces cu Kanal D pt incalcarea dreptului de copyright. Si evident ca l-ar pierde.

      Ștergere
  9. Stiti cumva cum il cheama pe actorul ce-l joaca pe doctorul care se indragosteste de Nimet?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu.Nu am gasit pe nicaieri distributia totala a actorilor.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.