marți, 25 iunie 2013

Moda verii

Sunt multe tipuri de rochii de vara pentru femei din care sa alegi. Nu ai nevoie de prea multe elemente obligatorii: doar să fie ceva confortabil si răcoros. Si să-ți placa sa porți. Iar dacă-ți place rochia, cu atât mai mult iți va plăcea s-o și porți. Iar când îți place ceea ce porți, asta se vede la tine. 

Vrei o rochie lunga, curgătoare, sau scurta? Alegerea este a ta. Pe plaja, la o plimbare in concediu, pe aleile unei stațiuni montane, nu mai contează prea mult dacă rochia e lunga sau scurta, vaporoasa sau sport. Materialul ar trebui sa fie ușor, din bumbac sau in topit, ori chiar un material sintetic dacă temperaturile nu sunt prea mari. Altfel, nu e recomandabil ceva artificial.

Pana la urma nu e cine stie ce filosofie sa alegi o rochie de vara. Moda momentului conteaza mai putin, variatiile sunt atat de mari in acest domeniu, incat pot cuprinde orice stil.

O rochie vaporoasa, semitransparenta, în culori solare, nu va fi niciodată demodată, și vă va ajuta să vă simțiți confortabil în pielea dvs.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.