sâmbătă, 8 iunie 2013

Muzica din Iffet (ep. 1-6)

later edit (25 iulie 2013): din păcate atât contul youtube cât și site-ul pe care erau postate melodiile din Iffet au fost suspendate, cel mai probabil datorită încălcării drepturilor de autor. Mai sunt doar câteva clipuri pe youtube cu muzica din generic și alte câteva melodii. Dacă apar noutăți, le voi posta.

---------------------------------------------

Am găsit pe net, tot răsfoind diverse, muzica din Iffet, de la primele episoade.







14 comentarii:

  1. este o melodie la sfarsitul episodului 15 cand iffet il paraseste pe bogatan.cum se numeste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu limba turca, asa ca nu pot spune cum se numeste melodia, dar pe site-ul cu link sub clipul din postarea de mai sus sunt, din cate vad, toate melodiile de pana acum. Este un meniu in stanga acelei pagini, clipurile sunt din 10 in 10 episoade pe fiecare pagina.

      Ștergere
  2. Bună seara, Oana! :) Dacă nu e prea mare deranjul şi dacă este posibil, ai putea, te rog, să te uiţi peste cel de-al treilea episod din "Iffet" şi să-mi spui cum se numeşte melodia (asta doar dacă îţi este cunoscută) care începe de la minutul 42:00? O caut de 2 luni şi tot n-am reuşit să o găsesc. Îţi pun şi link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=S7Pac__1Kmo . Mulţumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, cât sunt de neatentă! Am găsit melodia exact după ce am publicat mesajul. Se pare că am avut "ochelari de cal". Îmi cer scuze pentru deranj şi în acelaşi timp, îţi mulţumesc pentru informaţiile furnizate. Până la urmă tot tu m-ai ajutat să găsesc melodia! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tare, chiar melodia de la episodul 15 o caut si eu de vreo ora, am incercat cu google translator, nu merge ... dar am gasit-o in linkul de mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  5. @Oana Elena, ma bucur ca ai gasit-o pana la urma :) ce bine ca sunt unii care se gandesc sa decupeze filmul si sa posteze melodiile din el. Imi place mult muzica din Iffet!


    @ Anonim: nu merge decat text de tradus cu google translator, nu sunete :)

    RăspundețiȘtergere
  6. muzica filmului este suparba ,as asculta-o la nesfirsit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarte mult muzica din serialul Iffet, dar mai ales melodia din generic.

      Ștergere
  7. Buna,este superb.acest film ,as vrea vs rog cn.stie unde as putea gasi melodiile filmului traduse,pt ca caut una in mod special cred ca este undeva intre episoadele 25 sau 29
    si 30 unde ei doi cred ca dupa ce se casatorsec,si canta o melodie ceva de genul cu te iubesc maii mult ca orice p lume,iar cand ea nu va ma.i fi...daca nu ma insel asa este,und as putea cauta,va rog

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,este superb filmul, cn stie und as putea gasi melodiile filmului traduse,caut una in mod special,va rog

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,este superb filmul, cn stie und as putea gasi melodiile filmului traduse,caut una in mod special,va rog

    RăspundețiȘtergere
  10. Se poate cauta pe youtube, dar din cate am vazut, probabil cei de la Kanal D sterg fisierele cu melodiile traduse. A mai fost un site cu toate melodiile din Iffet si cineva a reclamat drepturile de autor si site-ul a fost sters de catre google.

    Dar cine stie? Poate ai noroc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.