duminică, 23 iunie 2013

Noua Hurrem... :(

E nașpa rău. Nu am nimic cu actrița, dar diferența, fizică cel puțin, dintre ea și Meryem este ca de la pământ la cer. În episodul 103 apare abia la sfârșit, când doar se îmbrățișează cu Suleyman. Așa că jocul ei deocamdată, nu-mi spune nimic. Însă la prima vedere, nu a mai rămas nimic din Hurrem jucată de Meryem. Nu știu ce i s-a cerut, dar părerea mea e că actrița acum ar trebui s-o joace pe Meryem, mai mult decât să inventeze o nouă Hurrem.

Cred că se va dovedi o mutare foarte proastă a producătorilor. S-au grăbit să continue serialul, când era mai bine să aștepte. Presupun că audiențele vor scădea drastic de tot.  Păcat de serial ...

P.S. (later edit: 24 iunie, ora 11.30): Dar dacă mă gândesc mai bine, episodul 103 este final de sezon și după aceea am înțeles că urmează o pauză de 3 luni, o vacanță de filmare la serial. Poate că această apariție a lui Vahide a fost episodică și până vor începe filmările la sezonul 4 Meryem se va face bine și va reveni. Vom vedea dacă va fi așa sau ba, sau dacă informația cu vacanța actorilor este reală (e luată de pe diverse pagini de facebook și comentarii).


22 de comentarii:

  1. Pana la urma am avut dreptate ca poza aia nu era a noii actrite(care fie vorba intre noi e mai mult decat naspa) , prea semana cu Meryem. Si ai dreptate o sa piarda foarte multi fani si o sa scada mult audienta, dar..... cine stie....... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mihaela, si am mai scris asta undeva, probabil pr fb.

      Ștergere
  2. Subiectul a fost mult-discutat...in fine.Vroiam sa te intreb cum pot gasi o postare,caci nu vad sa ai gadget-ul cu cautare pe blog.Vroiam sa revad postarea aia cu cearceaful ud agatat de ferestra,ca sunt niste zile asa caniculare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde unde a fost discutat, Daria :) am cateva zeci de vizualizari pe aceasta postare intr-o jumatate de zi, si la alte articole nu am atata trafic nici intr-o luna de zile :D Mi se pare important sa scriu despre ve vor cititorii, mai mult decat despre ce vreau eu. Sigur, trebuie sa-mi placa si mie subiectul.

      Nu stiu daca o mai am pe acest blog, am sters mult din ce nu era in concordanta cu tematica principala (stele: tv, de cinema, literare, etc). Mai am vreo 200-250 de postari in tot blogul, din peste 400. Cred ca nici pe celalalt nu este. O s-o caut. Oricum, in esenta cand e cald, uzi un cearsaf, il storci (sau il pulverizezi cu apa) si-l prinzi cu ace de siguranta de perdea. Cand se usuca, il uzi iar.

      Ștergere
    2. Multumesc...cand am spus ca subiectul e discutat ma refer la faptul ca peste tot se cere revenirea lui Meryem.Pe facebook sunt pagini cu titlul"Fara Meryem filmul va fi bla bla bla si bla bla bla..."Oricum,am gasit-o

      Ștergere
    3. Chiar? :D nu am cautat pe fb sa vad daca sunt astfel de pagini. Imi imaginez ca fanii nu vor fi prea incantati, dar nu stim daca producatorii tin cont cg=hiar atat de mult de parerea fanilor. Deocamdata, dupa cat se vede, au tinut cont de sponsori, ca parca asa au spus, ca de aceea au inlocuit-o rapid pe Meryem, ca sa respecte contractele cu sponsorii, sau ceva de genul.

      Ștergere
    4. Eu am aflat de pe o stire dde pe kanal d...am si verificat.Vroiam sa te intreb ceva.Imi cer scuze dinainte daca nu folosesc termeni potrviti pentru ceea ce vreau sa spun.La urmaritorul de trafic sunt puncte luminoase si puncte luminoase cu locatie si semnalare.De ce nu apar toate luminitele cu locatie?(mi-am cerut deja scuze,sper ca ai inteles ce vroiam sa spun...)

      Ștergere
    5. Daria, punctele luminoase sunt orasele cele mai mari ale lumii. Atunci cand apare locul exact si denumirea acestuia, cu cerculetele albe, miscatoare, ca undele unui lac cand arunci o piatra in el, inseamna ca in acel moment cineva din acel oras se uita pe blogul tau.

      Ștergere
    6. si cele care sunt doar luminoase arata ca cineva de acolo s-a uitat mai devreme?la mine apar de alea cu locatie si semnalare in iasi unde sunt eu si in bucuresti,dar msi erau prin romania punctulete simple si nu imi dau seamna ce inseamna

      Ștergere
    7. Deci punctele luminoase simple arata doar ca cineva a vizitat blogul in trecut,nu?

      Ștergere
    8. Nu, Daria, punctele simple fac parte din harta, nu indica nimic. Repet, ele reprezinta doar cele mai mari orase ale lumii, nu au legatura cu persoanele care te viziteaza decat intamplator. Daca te viziuteaza cineva din New-York, sigur ca punctul luminos care indica acest oras va incepe sa emita unde albe. Altfel, iti apare localitatea de unde se tasteaza pe tot parcursul acelei vizite, plus inca 1-2 minute, dupa care cerculetele albe dispar de tot. Nu ramane in urma lor nici un punct luminos, daca nu este vorba de un mare oras.

      Daca te vizitez eu, n-o sa-ti ramana Bicazul semnalat pe globul tau decat in acele minute in care iti citesc blogul.

      Ștergere
    9. V-am intrebat pt. ca la dvs. toata europa e acoperita si am mai vazut mai demult siteuri(nu mai tin minte care) care aveau la urmaritor mai putine puncte sau nu se gaseau puncte in locurile in care aveati dvs.

      Ștergere
    10. Nu, Daria, nu, asa este harta respectiva. Ai vazut ca au mai multe modele de globuri pamantesti, unele probabil nu au orasele marcate cu luminite. La mine se vede si America si Africa plina de puncte, si sigur nu am prea multi vizitatori de acolo, in afara de vreo cateva colege de facultate si cine stie ce roman plecat care da din intamplare peste blogul meu :) Cei mai multi vizitatori, peste 85%, sunt din Ro. In rest foarte putini.

      Ștergere
  3. Dezamagire TOTALA :| Asta din partea mea si a celor cateva zeci de mii de romani+milioane de turci care vizionam filmul.O sa-mi fie dor de zambetul ironic a lui Meryem :( Please come back,don't leave us marita sultana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Te inteleg.. dar sa vedem, in sezonul 4 poate ca se va intoarce. Eu mi-as dori.

      Ștergere
  4. Daca individa din foto.2 este noua Hurrem, mai bine termina serialul intr-un fel oarecare pt. ca tipa este urata rau. NU POATE s-o inlocuiasca pe Meryem.Mai bine ar ruga-o sa se intoarca , platind-o cum trebuie.Simona

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ce e hidosenia aia????????? Nu vreau sa par rea dar cum poate aia sa semene cu Meryem???Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))) pai nu seamana. :D poate sezonul 4 va fi tot cu Meryem, sau poate ca vor gasi o solutie convenabila. Dar Vahide e mult prea diferita de Meryem..

      Ștergere
    2. Asa este ! Cea care o va juca pe hurrem e foarte urata fata de meryem ! O SA PIARDA MULTI FANI DINTRE CARE SUNT SI EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  6. Nu vreau sa fie alta HURREM! Pacat de acest film!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare total nepotrivita noua actita.Nu are nimic din frumusetea Meryemei,iar pe langa asta e apoape inexpresiva si stearsa.Sincer nici nu mai imi vine sa ma uit la serial....pacat!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.