joi, 25 iulie 2013

Iffet, ep. 24

Iffet pleacă de lângă Cemil și merge la mașină. El o urmărește și vede că era împreună cu Ali Ihsan. Pleacă și el, în cartier, unde de nervi, bate un trecător, apoi începe să bea la cârciumă până când îl dă patronul afară, pt că oricum nu mai era nimeni acolo. Ulterior, patronul vorbește cu Ersin să facă ceva pentru prietenul lui, care se află tot acolo mereu, cu privirea pierdută în amintiri și încețoșată de băutură. Ersin încearcă să-i vorbească, dar la un moment dat Cemil se ridică de la masă și pleacă, mergând pe stradă, nu pe trotuar. Chiar atunci treceau cu mașina Ali Ihsan și Iffet, iar Ali oprește exact în fața lui, inițial neștiind că este beat. Iese din mașină, are loc o scurtă discuție, apoi Ali trece înapoi la volan, îl ocolește și pleacă.

episodul următor:  Iffet, ep. 25

Iffet ajunge la Betul și îi înapoiază cheia casei de vacanță.
Dilek o vizitează pe Nil și nu pierde ocazia de a vorbi urât de mama lui Cemil în fața acesteia, spunând că Nil curăță mizeria făcută de ea. Feride plânge, apoi și Nil ridică tonul supărată de întâmplare. După toate acestea, mătușa Feride refuză să mai mănânce. La ușă apare Ali Ihsan care încearcă să discute omenește cu fiica sa și se împacă cu ea. Cum el venise cu o valiză, Nil o deschide și vede că e plină de bani, și face doi pași înapoi de lângă taică-său. În felul acesta Ali încearcă s-o ademenească să vină acasă. Nil îi cumpără soacrei sale un televizor, ca să nu se mai plictisească, dar când Cemil vine acasă și ea îi spune ce s-a întâmplat, el ia televizorul și-l aruncă afară spunând că nu are nevoie de banii lui Ali Ihsan. Apoi ia valiza, merge la vilă și îl așteaptă la poartă pe Ali. Cum portarul sună în casă și spune cine a venit, Iffet merge să stea de vorbă cu el. Când ajunge Ali Ihsan, are loc o discuție, Cemil îi lasă valiza, iar Ali intră în curte și o ține strâns de mână pe Iffet, ostentativ, în ideea de a-i demonstra că nu are de ce să mai spere la Iffet pentru că ei doi se iubesc. Ajunși în dormitor, Iffet și Ali Ihsan încep să se bată până când ea cade jos plângând.

Cemil se duce la Arif și intră oarecum cu forța la el în birou, îi dă o chitanță ca un fel de gaj că-i va înapoia banii împrumutați, pe care Arif o rupe. După aceea Cemil pleacă. Arif îl angajează din nou, dar ca ajutor de șofer. La un moment dat ștergea mașina lui Arif în prezența celorlalți șoferi care comentează ceva despre el. Atunci, nervos, Cemil sare la bătaie și doboară pe unul din ei.

La firmă, au loc niște fricțiuni între Ali Ihsan, Iffet și Yasemin, în urma cărora Yasemin este umilită pentru că Iffet spune în gura mare că ea este amanta șefului. Angajații se cam adună făcându-se că au treburi pe acolo, apare Dilek și "gașca se sparge". Apoi Ali Ihsan încearcă s-o consoleze pe Yasemin pentru cele întâmplate amintindu-i că este o persoană foarte importantă în viața lui.

Șule o umilește mereu pe Nimet, care își găsește un anume sprijin în Orkun. Ajunsă acasă, Ahmet îi găsește trusa de machiaj și hainele cele noi și o bate, apoi a doua zi merge cu ea la școală să-i cunoască pe colegii ei.

Dilek și Arif se întâlnesc la un restaurant să discute, timp în care Nil o sună pe mătușa sa. Imediat după convorbire, Cemil ajunge acasă și Nil îi spune deschis ce o necăjește. Urmează o împăcare între cei doi.
Dilek vorbește cu Iffet despre cele discutate cu Arif, iar ea încearcă să-l avertizeze de ceva pe Ali Ihsan care nu pare să dea crezare acestor vorbe.

Erhan iese în continuare cu Betul. Într-una din aceste plimbări o sună Asuman, mama ei, să-i spună că a aflat cine este Erhan. Apoi Betul îl întreabă din ce familie face parte, iar el îi spune că îl cheamă Emiroglu. Betul se plânge de acest fapt lui Serpil. Ulterior se întâlnește cu Erhan la un restaurant și îi spune că ea a fost soția lui Cemil, adică a soțului lui Nil.După aceste clarificări, Erhan ar vrea să se despartă de Betul pentru că i se pare neverosimil să mai poată fin împreună.  

Cemil merge la Arif și în timp ce îl așteaptă îl vede pe acesta cu tipul pe care îl bătuse cu câteva zile în urmă. Ulterior, Arif îl mută cu munca la bucătăria restaurantului pe care îl deține. Mai apoi are probleme financiare, împrumută bani de la Feyyaz, proprietarul casei vine pe neașteptate și îi spune că a vândut casa unui tip bogat și că trebuie s-o elibereze într-o săptămână. Cemil caută să se mute într-o casă mai ieftină, dar între timp vrea să afle cine i-a cumpărat casa unde stătea, și de la soția fostului proprietar află că Ali Ihsan o cumpărase.

În finalul episodului, Ahmet și Nimet sunt la cină la Ali Ihsan, dar apar și Cemil cu Nil acolo, iar Cemil spune că au venit să se mute acolo, spre împăcare și pentru ca Nil să fie fericită.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube

11 comentarii:

  1. Buna! As avea o rugaminte la tine: Ai putea posta ep 25 pana maine seara?Le-ai putea posta de acum inainte si pe facebook in intregime,pt ca mi-e greu sa intru pe blogul tau din cauza unui virus!ms anticipat sper sa ma ajuti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa public pana maine daca am posibilitatea, dar pe facebook nu postez intreg continutul din motive de SEO. Google nu vede cu ochi buni continutul duplicat - poate ai observat ca site-urile de stiri nu publica pe paginile lor de facebook nici o stire, ci doar linkul de la articolul respectiv. Acesta este motivul, plus traficul de vizitatori; traficul pe facebook nu ajuta pe nimeni la nimic, pe cand aici, da.

      Nu este virus, este ceva ce antivirusul tau crede ca e virus din cauza unei asemnanari informatice. Daca ai optiunea "raporteaza virus fals" o poti folosi. Iar daca ai BitDefender cred ca poti alege sa vezi pagina, chiar daca iti apare ca e blocata.

      acceseaza feedul acesta si subscrie cu adresa de email. din cate stiu, ar trebui sa-ti apara postarile pe email in intregime: http://feeds.feedburner.com/blogspot/PulbereDeStele

      Ștergere
  2. Oana stim ca faci tot posibilul sa ne faci pe plac si de asta meriti tot respectul.:-). Eu personal am rabdare caci inteleg ca timpul e dusmanul nostru si niciodata nu ajunge. Iar despre serial ce sa zic ... Eu cred ca Cemil isi taie singur ,,creanga de sub picioare"nu poti obtine totul cu bataie si alcool . Sa o respecte totusi macar pe Nil daca tot s-a casatorit cu ea si sa isi daie seama ca nu intodeauna castigi mai si pierzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am inteles de ce se poarta urat cu Nil daca tot a luat-o de nevasta. Hai, treaca-mearga, cu Betul era fortat de imprejurari, si chiar tare de tot, la faza cu banca, desi contra ajutorului financiar, macar din recunostinta si ar fi trebuit sa lasa magariile pentru altii.

      Dar nimeni nu l-a obligat s-o ia pe Nil. In oricare din cazuri, s-a purtat urat cu sotiile, asa o fi la turci? Ca vad ca si Ali Ihsan se poarta naspa, bine, nu fara motiv, dar totusi...

      Insa mai cred ca si noi avem cu totul alta mentalitate decat ei. Probabil ca lor li se pare o frivolitate divortul, pe cand la noi este o solutie de bun simt daca lucrurile nu mai merg deloc.

      Ștergere
  3. Am mai vazut seriale turcesti si erau cat de cat OK dar ce se intampla aici este iesit din tipare (inebunesc sau mor personajele)mie greu sa cred ca asa considera ei cai,,normal" . Problema este la regizori si scenaristi ei decid. Am citit undeva cand a fost scrisa cartea Anna Karenina scriitorul traia momentele din carte la o asa intensitate ca noaptea umbla ca ,,nebun"prin casa si striga referitor la personajul Anna mereu ,,am sa te omor "si pana la urma a scris finalul tragic ,si poate asa o fi gandit si dansi cand nu au mai avut idei au inceput sai omoare pe toti (Ali, Nil, Cemil etc. Cine sti poate o fi asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, eu sunt la al treilea cu Iffet. Inseamna ca e unul din serialele exceptie de la regula.

      Ștergere
    2. Valy draga, ai cam multe greseli gramaticale.Mi-e greu(nu mie greu);ca-i normal(nu cai normal)etc.In halul asta mai bine lasa-te de scris.

      Ștergere
  4. Buna!as avea o rugaminte!imi poti da un site unde pot vedea ep 24,25...toate traduse in romana ptr k in italia nu e kanal d si in bulgareste nu inteleg nmk..ms mlt f tare blogul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti cea mai tare si nu lua in seama comentariile urate din partea celorlalti..ar trebui sa fie multumiti ca o persoana isi dedica timpul pentru ei pentru noi defapt si ne dai ceva ce poate unii nu pot vedea pentru ca nu gasesti de ex eu am vazut in romania pana la 21 si am ajuns in italia si stau sa caut in continuu si cu greu gasesc pe net..altceva bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere. O sa caut din nou un site unde se poate vedea serialul Iffet in romaneste. Cele pe care le stiam vad ca l-au eliminat. S-ar putea sa aiba probleme din cauza de copyright. Dar caut si dau link cand gasesc.

      Ștergere
    2. Karina, uite aici gasesti episoadele subtitrate in romaneste: http://iffetonlineblog.blogspot.ro/ dar numai dupa ce ele apar la televizor mai intai.

      Pe de alta parte, daca ai internet, de ce nu urmaresti kanal D online? eu nu am televizor, eu totul vad pe internet. Trebuie doar sa-ti instalezi un program, se numeste sopcast, si dupa aceea poti vedea toate emisiunile programelor tv de pe internet.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.