marți, 13 august 2013

Iffet, ep. 30

Iffet iese din ambulanță dar cei 3 oameni ai lui Ali Ihsan o iau cu forța, la ordinele acestuia și o leagă la mâini apoi o duc în mașină. Cemil încearcă să iasă de pe targă, Ali Ihsan îi amenință pe para-medici și aceștia nu-l împiedică pe Cemil să cadă jos, pe asfalt. Cemil este luat în mașina celor 3, iar Iffet în mașina lui Ali. Acesta o duce într-o casă părăsită și o leagă de un fotoliu apoi iese și merge la parter unde se află Cemil, legat și el, agonizând de la febră. Ali îl stropește cu o căldare cu apă, apoi îi ia bandajul de pe rană și bagă degetul în carnea vie ca să-l facă să urle de durere, ceea ce se și întâmplă. Iffet îi aude vocea și începe să țipe și ea. Ali Ihsan merge sus, ia un cuțit și o taie pe față pe Iffet, bineînțeles ca să țipe, s-o audă Cemil. Apoi, cu cuțitul plin de sângele ei, merge la parter să i-l arate iubitului ei. Cemil face tot posibilul să-l strângă de gât pe Ali, dar nu reușește, pentru că acesta îl lovește la ceafă și cade inconștient.
Când se trezește, Ali Ihsan o aduce pe Iffet jos, o leagă cu un lanț gros de un picior, iar pe Cemil îl pune cu picioarele pe un scaun cu o sfoară pentru spânzurătoare după gât, având mâinile legate la spate. Iffet nu poate ajunge la el din cauza lanțului. Astfel își petrec noaptea, ea străduindu-se să stea trează și să strige la Cemil să nu adoarmă și să nu se spânzure. La un moment dat, Cemil nu mai rezistă și cade, cu frânghie cu tot, care fusese pusă de formă de Ali Ihsan, doar ca să-i tortureze psihic pe cei doi.

episodul următor: Iffet, 31

Între timp, cei de afară află că Iffet, Cemil și Ali Ihsan sunt de negăsit. Arif o ceartă pe Dilek spunându-i că i-a dat o cacealma și l-a scos special din casă pentru ca fratele ei să-i poată răpi pe cei doi - lucru adevărat, dar pe care Dilek îl neagă. Anchetată de poliție, Dilek neagă totul, dar i se pune sub ochi înregistrarea de pe camera de supraveghere de la vila lui Arif, și atunci vede că Ali Ihsan îi răpește pe cei doi îndrăgostiți. Cu toate acestea ea nu este vinovată pentru că nu știa ce avea de gând fratele ei.

Ali Ihsan vorbește cu Nil la telefon și îi spune unde se află, dându-i de înțeles ce are de gând să facă. Arif, la rândul său, îl bate pe cel care l-a ajutat pe Ali, ca să spună unde se află cei trei, și până la urmă obține informația.

În acest timp, Iffet se străduiește să tragă spre ea un ciob de sticlă și când intră Ali Ihsan, după ce căzuse Cemil de pe scaun, îl taie la picior foarte profund încât acesta începe să sângereze puternic. Cade, și în cădere îi sare telefonul mobil din buzunar, dar cu toate acestea Iffet nu reușește să sune nicăieri pentru că Ali o prinde la timp și îi leagă pe amândoi la gură, după care merge să îi fie bandajat piciorul la un punct sanitar din apropiere.

Între timp Nil și Arif cu Dilek pleacă spre locul respectiv, dar Nil ajunge prima și îi dezleagă pe cei doi, apoi încearcă să plece toți trei cu mașina, dar chiar în acel moment apare Ali Ihsan. Nil vorbește cu el, însă Ali este hotărât să-l împuște pe Cemil, care ieșise din mașină împreună cu Iffet. În clipa în care trage, Nil sare exact în fața glonțului care-i străpunge inima. Cemil și Iffet fug prin pădure iar Nil moare în brațele tatălui ei.

Este găsită moartă de către Dilek și Arif care cheamă o ambulanță, însă paramedicii nu reușesc s-o resusciteze. Cemil și Iffet traversează păduricea și ajung la un drum pe care vine o mașină. Iffet face semne disperate iar mașina îl lovește pe Cemil. De fapt, era Ali Ihsan, care coboară cu pistolul în mână. Iffet vine spre el cu brațele deschise cerându-i s-o omoare pe ea, însă Ali îi pune pistolul în palma dreaptă, îndreptat spre el și, ca o ultimă răzbunare, se sinucide cu mâinile soției lui, tocmai când vine poliția și o găsește pe Iffet cu pistolul în mâna sa ca și cum ar fi fost autoarea crimei.



Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube







38 de comentarii:

  1. Nu apare decat o parte din episod , de ce ? :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca abia pe la 7 jumatate aseara m-am adunat in fata laptopului si am vazut primele 20 de minute din ep. 30. Dupa ce s-a terminat episodul 29 de la Kanal D, am vazut restul din ep. 30 pe youtube si am postat pe la 12.30 azi noapte. :D

      Ștergere
  2. Nil nu moare ea va supravetui si chiar va divorta de cemil eu mam uitar siam vazut !!!!!iffet cind se duce la inchisoare afla ca este insarcinata si cin iese din inchisoare face nunta cu cemil !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost mai multe comentarii pe aici chiar de pe la primele episoade postate de mine, in care s-a spus ca Nil si Ali Ihsan mor. De aceea am crezut ca asa o fi.... M-as bucura ca Nil sa supravietuiasca.

      Ștergere
  3. Ce sa spun ,sunt nebuni nebuni cu toti .Fereasca dumnezeu sa-ti pierzi mintile . PACAT de cei din jurul lor .Respectele mele Oana . Pa pa Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie unele personaje mi se par exagerate de la un punct incolo. Da' poate or fi turcii mai temperamentali.

      Multumesc! La multi ani, Maria, daca iti sarbatoresti onomastica azi!

      Ștergere
  4. Multumesc frumos Oana . Nu sti in ce zile se va difuza Iffet din 3 septembrie . Pa pa Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe site-ul Kanal D ei spun ca lunea va fi Iffet iar martea Suleyman.

      Ștergere
  5. buna Oana, ce nebunie, ce bine am facut ca nu m-am mai uitat,Este al doilea serial asa sangeros pe care-l vad de la turci care sunt cam fanatici. Daca accesez blogul din facebook nu am mai gasit acel cookies si am reusit sa comentez, dar din google este legat de blogul tau(asa ca acum o accesez blogul doar din facebook).
    pupici multi :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai revenit, Mihaela! :X Ma bucur ca ai gasit o metoda de a evita yield.manager-ul. La mine nu mai apare, dar am sters toate cookie-urile din pc, am curatat hdd-ul cu Ccleaner, apoi am rulat adwcleaner si la urma isafe. Dupa care am dat un scan computer cu Malwarebytes si cu avast. Cam o jumatate de zi am tinut pc-ul ocupat cu de-astea! :))) eram gata-gata sa dau si restart la Firefox, dar deocamdata l-am lasat asa.

      Sunt multe exagerari, dar ma gandesc ca poate unele lucruri chiar se intampla la ei, mai ales acolo unde traditiile se doresc respectate, iar tinerii ar vrea sa gandeasca si sa actioneze mai occidental.

      Oricum, mie de pe la episodul 18-19 incolo mi s-a parut ca serialul o cam ia razna cu actiunea.

      Ștergere
  6. ALi Ihsan nu merita sa moara, a fost un om bun, numai ca, de cand e cu Iffet, a inceput sa exagereze (dar nu zicem ca ea e nevinovata...).Dar si pe Ali l-a mancat undeva sa se roage de ea sa accepte inelul de logodna . Serialul asta a luat-o razna de la ep. 18. Parca erau lucrurile mai linistite inainte sa se casatoreasca Ali cu Iffet. Nu pot sa cred ca sic asta, dar mai bine se casatorea cu Gulin =]]. Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu merita sa moara, dar mie mi se parea mai potrivit cu Yasemin. De ce or fi vrut producatorii sa-l transforme intr-un personaj incapatanat si absurd, in loc sa-l divorteze de Iffet, nu inteleg. De fapt... a spus cineva pe aici ca serialul acesta este o preluare dupa un film cu acelasi nume si subiect de prin anii '80. Doar actiunea este imbogatita - normal, nu dureaza 2 ore ci 46 de episoade.

      In acest caz, a fost respectat firul povestii filmului original.

      Ștergere
    2. Eu zic ca Gulin nu putea sa-i faca asa ceva lui Ali Ihsan, ea macar il iubea ;)

      Ștergere
    3. Buna!Revin cu o informatie. http://www.youtube.com/watch?v=9GbXKHezls8 - este filmul original,din 1982.L-am gasit greu...Din pacate nu este tradus,dar se poate intelege actiunea:) Camelia

      Ștergere
    4. Multumesc mult de tot, Camelia, eu nu gasisem nimic! O sa ma ui zilele astea, imi fac timp neaparat sa-l vad!

      Ștergere
    5. Cu placere,vizionare placuta!:)

      Ștergere
    6. Am si postat despre filmul Iffet 1982, Camelia! :)

      pentru Anonim, 19 august ora 10.32: bineinteles ca Gulin era alt gen, dar nu ar mai fi fost serialul asa cum e nu?

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Sper sa am timp astazi. Am fost plecata intr-un mini-concediu, de aceea nu prea am timp de blogăreală :)

      Ștergere
  8. Mi-a placut foarte mult descrierea ta!!Abia astept ep 31 !! Cand mai postezi si din Suleyman , pe 3 incepe in sfarsit??? Ai un blog super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc s-o pun azi :) Cum incepe, in septembrie, mai postez si acolo.
      Multumesc mult!

      Ștergere
  9. Imi place tare muult iffet! Insa,acum, din 3 septembrie incepe un nou sezon din suleyman!! Cand mai incepe iffet daca suleyman e tot lunea si martea si incepe tot de la ora 20.00?? Astept repede,repede un raspuns!!! Va multumesc pt intelegere!!!!:**

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iffet va fi difuzat lunea, iar Suleyman, martea :) de la ora 20.00 ambele, pe Kanal D.

      Ștergere
  10. Imi place ep 30. E cu mai multa drama. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Nu cred. Nu l-am gasit pe youtube. Deci nu am cum sa vad dinainte episoadele.

      Ștergere
  12. Buna, Oana! Pe mine ma cheama Andreea. Vreau sa te intreb ceva: (1). Despre serialul Iffet, ma intrebam: Iffet l-a impuscat pe Cemil din gresala si a vrut sa-l impuste pe Halil sau l-a impuscat intentionat la episodul 40, la serial, nu la film!?? Si PS: O sa mai fie serialul Iffet de la episodul 40 incolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Inteleg ce vrei sa intrebi. Eu presupun ca l-a impuscat intentionat, asa intuiesc eu, sau mai bine zis, daca as fi fost in locul ei, oricat l-as fi iubit pe Cemil, l-as fi impuscat in acel moment, vazand ca vrea sa-l omoare pe omul care i-a crescut, de fapt, fiica.

      Un raspuns exact nu am cum sa-ti dau, pentru ca in serial nu se precizeaza asta. Poate ca asa au dorit producatorii, sa lase finalul acesta confuz, ca sa poata sa continue serialul, daca vor dori, la un moment dat.
      Deocamdata nu sunt mai mult de 40 de episoade dinn acest serial pe youtube. Daca vrei un raspuns mai concret, intreaba-i pe cei de la Kanal D, poate ca ei au informatii din interiorul televiziunilor turcesti si ti-ar putea da un raspuns demn de luat in seama.

      Ștergere
  13. Multumesc mult! Esti o draguta! ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere, si imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Daca as avea cum, as impartasi informatiile mele cu voi, dar nu am posibilitatea de a afla unele lucruri mai din bucataria serialelor, ca sa zic asa. Ce este pe internet, aceea stiu si eu, desi de cele mai multe ori, voi stiti mai bine ca mine, timpul meu liber este foarte limitat.

      Ștergere
  14. A, nu e nicio problema, Oana. Doar atat vroiam sa stiu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, Oana! Sunt tot eu Andreea. Scuze ca te deranjez, dar vreau sa te intreb daca o sa mai trimiti cateva comentarii la episodul 40 Iffet. Multumesc mult! Pupici! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea de alaltaieri au intrat la spam si au fost sterse. Si mie imi baga blogger-ul comentariile in spam daca trimit multe intr-un timp scurt.

      Ștergere
  16. Am inteles. Succes in continuare cu blogul!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si inca ceva: nu costa niciun ban daca comentez, nu!?

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar pe mine ma costa timp si bani sa mentin acest blog. De aceea apare numai ce vreau eu si in conditiile mele. Fara jigniri si atacuri la persoana. Nu am facut acest blog ca sa arunce cine ce vrea, la nervi ori din proasta crestere.

    Comentariile acelea pline de pretentii (ca sa nu zic mai rau) de care gasesti la tot pasul pe internet astazi nu au ce sa caute la mine pe blog. Nu judec pe nimeni si nimeni nu are dreptul sa ma judece. Fac ce cred eu de cuviinta pe banii mei si pe timpul meu. Daca ai o alta parere, nu este nici o problema. Tot ceea ce vreau este s-o exprimi calm, fara sa ma jignesti direct sau indirect. Aici discutam despre ceea ce scriu pe blog, nu despre persoana mea pe care oricum nu o cunosti, ci despre filme, seriale, actori, etc.
    Dar si in acest caz, tonul folosit vreau sa fie unul fara patima, nervi, cuvinte grosolane.

    Cui ii place limbajul vulgar si se simte bine numai cand se cearta cu ceilalti, poate sa mearga sa se exprime astfel in alta parte.

    Ca sa nu mai zic de faptul ca sunt unul dintre extrem de putinii bloggeri generalisti care raspund la toate comentariile decente lasate de vizitatori. Si asta inseamna timp. As putea sa fiu la fel de nesimtitoare ca marea majoritate si sa va las sa comentati cat vreti fara sa raspund niciodata. Ca asa se poarta pe la noi. Dar n-o fac, nu?

    Un proverb american zice asa: daca nu ai nimic bun de spus, atunci taci.
    Pacat ca unii dau din tastatura in ambele cazuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, dar...n-am inteles mare lucru din tot ce-ai spus...

      Ștergere