vineri, 1 noiembrie 2013

Feriha, ep. 3

La poliție, Feriha îl vede intrând pe Emir și atunci se ferește de el mergând rapid la toaletă. Emir are o discuție cu tatăl lui pe care Rîza o ascultă, neplăcut impresionat de cele ce aude. Feriha ascultă și ea prin ușa întredeschisă. În biroul polițiștilor intră tatăl și fratele ei, împreună cu Emir și tatăl acestuia. Feriha iese de la baie și așteaptă pe hol.



episodul următor: Feriha ep. 4

Mehmet este ușor rănit, dar asta nu are importanță pentru fapta comisă. Mașina este avariată, li se pun poze la dispoziție. Emir este umilit de către tatăl lui de față cu toată lumea, apoi vine rândul lui Mehmet să-și ia porția de muștruluială din partea bogătașului, care se și uită cu dispreț la el când vede ce încălțări ponosite are.  Din câte se pare, Mehmet are de plătit despăgubiri uriașe pentru buzunarul lui.

Zehra face menajul în casa la Cansu iar mama acesteia stă în fața oglinzii nehotărâtă ce bijuterii să asorteze la rochia elegantă de pe ea. Zehra încearcă s-o convingă că nu este potrivit colierul de perle, probabil în speranța că n-o să-i mai placă și i-l va dărui ei. Acasă, familia adună tot ce are de valoare ca să vândă sau să amaneteze, pentru a face rost de banii necesari despăgubirii. Situația familiei este critică și fiecare se sfătuiește cu cine știe mai bine. Colac peste pupăză, Mehmet este dat afară de la serviciu. Șeful vrea să-i plătească ce-i mai datora, dar el refuză banii și pleacă îngândurat.

Feriha se mai vede ocazional cu Emir, Koray și prietena acestuia la un bar, dar evită pe cât posibil să aibă vreo conversație cu el. În lipsa ei și a fraților ei, Rîza discută în contradictoriu cu Zehra despre cele întâmplate și mai ales despre pedeapsa nemeritată de care are parte Feriha. În urma discuției, Rîza se hotărăște s-o trimită pe fiica sa din nou la facultate. Ea în drum spre școală își schimbă hainele obișnuite cu unele dăruite de Cansu. La cursuri se vede nevoită să dea tot felul de explicații colegilor pentru absențele din ultima vreme.

Mehmet își caută de lucru răspunzând ofertelor de muncă din ziare. Este nedumerit și chiar supărat că sora lui a fost iertată, iar de aici pornesc o serie de neînțelegeri cu Rîza, în urma cărora Mehmet pleacă nervos din casă. 
A doua zi dimineață prietena lui Cansu vine la demisol după o cheie și îl găsește doar pe Mehmet acasă. În timp ce el caută cheia, fata intră în casă nestingherită și își dă cu părerea despre o statuetă din sufrageria lor.

Feriha își pierde niște mărgele într-o sală de curs și merge să le caute, dar acolo îl întâlnește pe Emir, care găsise șiragul înaintea ei, și care îi cere explicații pentru faptul că-l evită cu orice preț. Episodul se termină cum Feriha încearcă să-i spună cine este ea cu adevărat.



sursa capturi video: youtube


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina "Stele tv".


8 comentarii:

  1. Iti multumesc ca l-ai postat!!!!!AM urmarit toata saptamana blogul sa vad daca ai postat rezumatul.
    Mersi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca trebuie sa ma straduiesc sa-l pun ceva mai devreme decat cu o zi sau cu doua inainte de a fi difuzat la televizor.... O sa fac tot posibilul sa reusesc.

      Multumesc pt vizita si pentru comentariu! Weekend placut! :-f

      Ștergere
  2. Ma bucur ca l-ai postat. Se pare ca nu toti sunt buni ca tine, la munca asta. s-) Bafta in continuare! Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Ma bucur ca pot fi de folos.Altfel, ce sa zic? probabil aceia care nu scriu singuri rezumatele ci doar le copiaza nu sunt obisnuiti sa aiba activitate, sa se concentreze, sau mai stiu eu ce. Eu asa am fost invatata. Daca as prelua munca altora as avea senzatia ca sunt redusa mintal :)))

      Ștergere
  3. Cu placere, Oana! Dar, sunt nelamurita undeva... Am vazut la Feriha ep 2 pulbere de stele ca te-ai certat cu o fata. Ce s-a intamplat? Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, nu era o cearta, internetul poate modifica foarte mult o replica in lipsa celorlate elemente care te fac sa intelegi mesajul intreg (limbajul trupului, tonul folosit in conversatie, etc). Eu nu ma cert.

      Dar pe acest blog discutam despre ce scrie in articole, nu despre ce fac si gandesc eu, nu?

      Ștergere
  4. Buna, Oana! Cand vei posta Feriha ep 4?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.