luni, 23 decembrie 2013

Feriha, episodul 13





Halil se îndreaptă către cei doi și are loc o scenă agresivă între el și Emir. Cum nici unul nici celălalt nu cedează, Feriha intervine între ei, dar fără prea mult succes. Când sunt gata să se ia la bătaie, apare Koray care îl oprește pe Emir să se dezlănțuie. Ajuns acasă, Halil îl întreabă câte ceva pe Mehmet despre sora lui și prietenii de la facultate, dar acesta nu prea îl ajută, pentru că nu știe mare lucru despre viața surorii sale. Cu toate acestea Halil observă că Feriha se simte liberă și în elementul ei când scapă de familie.

episodul următor: Feriha, ep. 14

Zehra merge la Șerife, mama lui Halil, și o convinge să recunoască măcar că această nuntă este prea în pripă făcută. Ea îi spune că nu ar vrea s-o dea pe fată și că știe că nici Șerife nu este de acord cu căsătoria. Șerife nu dă un răspuns clar, dar îi povestește soțului ei despre conversația avută. Acesta îi reproșează lui Rîza cele întâmplate, iar Rîza bineînțeles că o ceartă pe soția lui pentru că nu-l ascultă. Însă într-o zi când Zehra era cu Feriha în dormitorul acesteia, fata strigă - ca să audă și tatăl ei - că nu-l iubește pe Halil și că n-o interesează acest bărbat, că nu este posibil să fie căsătorită forțat, ca acum cine știe câte sute de ani, că este un om matur care știe ce vrea de la viață. Abia acum Rîza își dă seama că a greșit obligându-și fiica să se căsătorească cu un străin, și sfătuindu-se cu Zehra ajung amândoi la concluzia că ar fi și mai rău dacă s-ar mărita și la scurt timp ar divorța de Halil.

Cansu are o criză de nervi de față cu tatăl ei, cu Sanem și cu Pelin, fiica lui Sanem. Se supără mai întâi pentru că Sanem nu i-a lăsat draperiile alese de ea și mama ei mai demult, apoi Pelin toarnă gaz pe foc spunând că este rea și că a pus intenționat revista de scandal deschisă la pozele cu Feriha pentru ca Rîza să vadă articolul. Cansu urlă disperată că nu ar fi adevărat și apoi cearta ajunge la punctul sensibil al lui Cansu - moartea mamei ei. Ea strigă că știe că Sanem o urăște, dar și ea o urăște pe Sanem, apoi trage fața de masă cu toate farfuriile - era ora mesei - și tacâmurile de pe ea. Văzând așa ceva Sanem și Pelin se hotărăsc pe loc să plece, Haldun nervos că nu poate avea control asupra familiei sale pleacă și el din sufragerie, rămâne doar Cansu să-și contemple propriul dezastru și egoism. Ulterior Haldun încearcă să discute cu ea și să-i spună că este foarte grav felul în care a reacționat, și că până atunci n-o credea pe soția lui pentru că nu văzuse cu ochii lui ce face ea. Cansu recunoaște că ea a pus revista să vadă Rîza, apoi la îndemnul tatălui ei, înțelege că trebuie să rămână uniți și merg împreună să-și ceară scuze de la Sanem și de la Pelin.

Cum Haldun nu știa că Zehra nu mai este menajera lor, o roagă să vină să facă curat în sufrageria devastată, în timp ce el pleacă împreună cu Cansu la soția lui s-o aducă din nou acasă. Ea acceptă, neștiind ce să creadă când ajunge sus. Văzând dezordinea de acolo, o cheamă pe Feriha în ajutor. Între timp, Emir care tot voia să stea de vorbă cu Feriha - și îi ieșea în cale și care din cauza lui Halil era respins de fiecare dată - se hotărăște să vină la ea acasă să mai facă o încercare de a sta de vorbă. Urcă sus unde credea el că locuiește Feriha și sună la ușă la Cansu. Zehra deschide ușa uluită de prezența lui Emir. El o roagă pe Feriha să vină să stea de vorbă, să-i explice de ce s-a terminat totul între ei. Feriha nu știe cum să reacționeze și ce să spună. Emir continuă să vorbească, întrebând dacă mama ei este acasă...


Ultimele episoade:  9, 10, 11, 12,



sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


11 comentarii:

  1. De ce mai postezi despre Feriha? E plictisitor. Posteaza ceva de la Disney Chanel.
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu-mi place sa incep ceva si sa nu termin, daca nu exista obstacole exterioare vointei mele.

      Disney Chanel este pt copii. Cred ca de mai multe zeci de ani am depasit varsta la care sa-mi placa desenele animate. Si scuze, dar acest blog nu este pentru copii in mod special. Ba as spune ca dimpotriva.

      Ștergere
    2. La Disney Channel nu sunt desene animate. Poate ai vrea si tu sa tragi un ochi acolo, decat sa spui prostii.

      Ștergere
    3. 1. Am spus de mai multe ori pe acest blog ca EU NU AM TELEVIZOR!!!!! Understood?

      2. Am un serviciu care numai din afara pare a fi unul de cateva ore pe zi, in realitate plec dimineata pe la 9 sau 10 si ajung acasa si la 7 seara, de doua ori pe saptamana, asa incat a sta sa vad unul sau mai multe filme este chiar ultimul lucru la care ma gandesc. Imi place ceea ce fac pe blog, dar totul NUMAI in limita timpului meu liber disponibil.

      3. Ce te-o fi frustrat asa, chiar de Revelion ca sa jignesti? Da, nu m-am uitat niciodata la Disney Chane, si e asa o crima daca am spus ca sunt acolo desene animate? Am spus ce a m crezut eu ca ar fi.

      4. Din moment ce spun prostii, deci sunt o proasta, ce pisici mai cauti pe blogul unei proaste? :D Mare e gradina Domnului ...

      5. Întrebare retorică (în caz ca nu știi ce-i aia, adică nu ai nimic de răspuns la ea): Oare când o să învețe kinderii că nu te poți purta cu toată lumea la fel de agresiv? Nu toți dăm cu parul și nu toți jignim în stânga și în dreapta, doar pentru că așa e moda astăzi. Unii doar reacționează mai dur, și asta numai când chiar s-au trezit cu fața la cearșaf. In rest dau ignore ...

      Dar in fine.. fiecare, cum își așterne așa doarme.

      Ștergere
    4. Uite draga mea Oana, eu ti-am zis sa te uiti la Disney Channel ca sa stii ce-i pe canalul ala. Poate credeai tu ca sunt desene animate, dar trebuie sa stii si tu ce desene sunt acolo, ca sa nu mai spui ca crezi, adica sa nu zici bazaconii despre acel canal. Eu una, asa as face.
      P.S: Daca tu respecti TOATE regulile de la Google, iti pun si eu o intrebare retorica: De ce dai raspuns la o intrebare care nu ti-a fost pusa? Cum ai facut tu cu mine acum.

      Ștergere
    5. Cred ca nu m-am facut foarte bine inteleasa. In acest moment nu ma intereseaza Disney Channel de nici o culoare. Punct.

      P.S. Respect regulile pe care le stiu, nu pe toate. Raspund la ceea ce simt ca am de raspuns. La ceea ce intuitia mea imi spune ca se afla in subtextul unei intrebari. Sigur, intuitia mea nu e perfecta si nu intotdeauna intrebarile au un subtext.

      Ștergere
    6. P.S. 2

      Acest blog este al meu de la un cap la altul. Aici eu am toate drepturile, cum ar veni, deci aici eu chiar sunt buricul pamantului. Si cine nu se supune regulilor mele, e liber sa-si lase dejectiile din mesaje in alta parte.

      Atata vreme cat vei lasa mesaje pline de pretentii si de jigniri la adresa mea, ele vor intra in folderul spam de unde sistemul le sterge automat.
      Nu cer nimanui sa ma perieze, nu am nevoie de laude. Am cerut un limbaj civilizat si fara atacuri la persoana. Cine nu poate, asta e, sunt mii de bloguri pe internet. Nu e obligat nimeni sa vina aici daca are probleme de comportament in spatiul virtual.

      Ștergere
  2. Imi place postarea. Cand pui ep 16?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 'neata, Andreea! ooohhhh, chiar nu am habar, abia am pus-o pe aia cu episodul 15. Nu foarte curand cred, nu prea imi place sa am postari la rand cu acelasi subiect.

      Ștergere
  3. Oana, din ce cauza nu mai lasi anonimii sa comenteze?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.