luni, 6 ianuarie 2014

Cand se reia serialul Suleyman Magnificul?





Halit Ergenc - Suleyman Magnificul
După toate probabilitățile, avem de așteptat până când serialul Suleyman Magnificul se va relua. Opinia Timisoarei afirmă, conform unor surse din cadrul Kanal D, că serialul se reia în luna martie 2014, în acest timp locul lăsat gol în grila de programe fiind umplut cu serialul Feriha, care va fi astfel difuzat de 3 2 ori pe săptămână, lunea și marțea și sâmbăta.

Mai mult, cititorii acestui blog au observat că și difuzarea DVD-urilor cu primul sezon al serialului a fost întreruptă.

Blogul Pulbere de stele va continua să publice rezumatele episoadelor serialului în avans, așa cum a făcut-o și până acum; rezumatele sezonului 4 vor fi alcătuite conform dimensionării originale a episoadelor difuzate la televiziunile turcești.

Update: Suleyman Magnificul se reia din 11 februarie.





6 comentarii:

  1. Buna, Oana! Ti-am citit aceasta postare. Abia astept sa vina luna Martie. Mai avem de asteptat vreo 3 luni. Eh, nu-i nicio problema. Ma bucur ca postez episoadele in continoare. Esti de folos pentru noi, cititorii tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Mie mi se pare tare mult :) asteptam cu drag sa revad serialul si cand am aflat .... nah! am fost dezamagita, ca toata lumea care-l urmareste.

      Postez in continuare, ce sa fac? :)) m-am obisnuit sa fac asta..

      Ștergere
    2. Imi pare rau ca nu mai e Suleyman, dar, mai sunt 3 luni pana cand reincepe. Ehhh, dar trebuie sa asteptam acele 3 luni. Ok, dar nu e chiar mult 3 luni, ar fi fost mai repede daca ar fi existat o masina a timpului. Eu imi pun mereu intrebarea: "De ce mai exista numele acesta MASINA TIMPULUI, daca nu exista aceasta masina?"

      Ștergere
    3. Andreea, dar mai sunt si alte expresii lipsite de suport real, precum nemurire. Insa presupun ca unii oameni au incercat sa construiasca o masina a timpului, dar nu a avut efectul scontat.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.