duminică, 5 ianuarie 2014

Feriha, episodul 16




Emir si Feriha - Feriha episodul 16
Emir și Feriha au o discuție, dar nu pe tema inelului de logodnă, despre care Emir crede că este doar o stratagemă de-a Ferihăi. Ca de obicei, ea mai mult tace, iar el vorbește despre ceea ce crede că s-ar întâmpla între ei. Când apare Halil cu mașina, Feriha pleacă, lăsând inelul la Emir, care îl aruncă pe jos. Halil observă că nu mai are inelul pe inelarul drept și, cu toate că ea nu zice nimic, având aceeași atitudine rece și foarte închisă ca și până atunci, el deduce că l-ar fi pierdut și zice că vor merge să cumpere altul.


episodul următor: Feriha, 17

Acasă, Zehra bănuiește corect că fiica ei ascunde inelul pe perioada cursurilor, ca să nu fie văzut de - crede ea - Koray. Cum ne-am obișnuit în ultimele episoade, Feriha tace. Ulterior, aflând că Rîza va deschide un magazin - cu banii luați împrumut de la bancă, îndemnat de amicul său nesincer - o îmbrățișează pe maică-sa și o asigură că va fi alături de ei orice ar face.

Cansu si Emir - Feriha episodul 16
Cansu, care mergea la sală cu Lara, numai ca să-l vadă pe Emir, se apucă fără tragere de inimă de un aparat, apoi Lara o întreabă dacă a văzut pe cineva. Exact în acel moment apare Emir, iar Cansu emoționată, rămâne nemișcată pe bandă și îi cade în brațe, uluită că el o prinde și că îi adresează câteva cuvinte, de complezență. Ulterior, ajunsă acasă, exagerează importanța acestui incident nesemnificativ și se simte îndrăgostită de Emir.

Hande, care plecase de acasă din episodul trecut, fără să-și ia telefonul cu ea, este de negăsit. Mama ei se alertează, îl sună pe Emir care nu știe nimic despre această plecare. Koray se tulbură auzind cele întâmplate și se apucă să bea când vede că nu reușește să dea de ea. La un moment dat, Hande, beată criță, îl sună pe Emir dintr-o cameră de motel și îl roagă să vină s-o ia acasă.

Halil - Feriha episodul 16
La unul dintre cursuri studenții trebuie să facă echipă cu un student din anul imediat următor pentru un proiect practic de afacere. Inițial Feriha are un alt coechipier, dar Emir intervine și face schimb de parteneri. Când cei doi rămân singuri într-o sală, ea, în dorința de a-l determina să renunțe la iubirea lui, îi spune că nu-l mai iubește. Cu toate acestea rămân parteneri pentru proiectul de afacere și din nou Halil îi va vedea discutând. Când ajunge în mașină, Halil îi impune Ferihăi să nu mai stea niciodată de vorbă cu Emir, dar ea spune că nu are nici un drept să-i ceară așa ceva fiind vorba de o temă de facultate pe care este obligată s-o facă împreună cu el. A doua zi, Halil cedează și propune să uite amândoi discuția din ziua precedentă, considerând că dacă tot e ea așa de tăcută, aceste fricțiuni sunt ocazii bune de a o cunoaște.

Feriha episodul 16
Când Emir ajunge la Hande la motel, ea îi povestește cum doar pe el l-a sunat, sperând că așa o să-și dea seama că îl iubește. Își adună lucrurile și pleacă în noapte cu mașina ei, Emir fiind la volan. Apoi îi dezvăluie că ea i-a pus pe paparazzi să-i facă poză lui Koray cu Feriha, pt că a crezut că sunt împreună și cum Emir nu credea asta, ea nu a știut o altă modalitate ca să-i demonstreze că avea dreptate. Emir se enervează peste măsură, și nemaifiind atent la drum, din sens opus vine un tir. Ca să-l evite virează și ajunge în prăpastie, mașina rostogolindu-se de câteva ori. Hande este foarte tare rănită la cap.

Episodul 16 se termină când Feriha și familia ei află de la știri despre accidentul petrecut și despre faptul că atât Emir cât și Hande sunt la spital în stare critică.

Acțiuni secundare în episodul 16: Mehmet se îndrăgostește de frumoasa vânzătoare de la magazinul de vizavi și doarme cu poza ei sub pernă. Sanem se întâlnește cu Levente, un fost iubit din tinerețe, pe yahtul acestuia.



Ultimele episoade:   12, 13, 14, 15,



sursa foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





3 comentarii:

  1. Felicitari pt munca depusa!rezumatele imi sunt de un real ajutor!inca odata felicitari.in acest episod este o melodie ceva cu un vers:"daca ne culcam si ne trezim...".imi puteti da un link?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmin! :) stii ca nu le am eu cu melodiile din serialele turcesti. Am gasit aici https://www.youtube.com/playlist?list=PL3B4CC9FFF3CA94CC
      un playlist cu muzica din Feriha, dar nu sunt traduse.

      Oricum, sper sa-ti fie de folos cat de cat.

      Ștergere
  2. in acest episod feriha ii spune mamei ca nu a tradat-o pentru ca a acceptat sa intre( sa ramina) in lumea lor intunecata ( prejudecati, obiceiuri invechite, birfa, rautate, etc) ....dureroasa replica , trista lume

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.