vineri, 14 februarie 2014

Cavalerul noptii, episoadele 7 - 13





Episodul 7


Cavalerul noptii
Comisarul crede că Margarita l-a văzut pe cavaler. Conștient că are o mare ocazie de a-l aresta, câștigă încrederea tinerilor care-l ajută să aresteze pe unul din profesori și, sub tortură, acesta va mărturisi cine este Vulturul Roșu. Din cauza recesiunii economice, Murillo devine ajutor de zugrav, deși Gonzalo se opune acestui fapt. Satur, îndrăgostit de Estuarda, încearcă s-o facă să renunțe la prostituție și să aibă un serviciu în armată, astfel va câștiga primul ei salariu.  Situația devine dramatică atunci când soldații încearcă să-l recruteze pe Satur.

Citește și: 
- prima parte a prezentării: Cavalerul nopții, 1
- rezumatele episoadelor 1 - 6, 7-13, 14-20

Episodul 8


Un misterios războinic oriental instaurează teroarea în oraș. El este plătit de Marchiză să-l găsească pe cavaler și să-l omoare. Comisarul, pe de altă parte, se străduiește din răsputeri să dovedească cine este profesorul Gonzalo. Marchiza trebuie să returneze regelui un colier valoros. Într-o sumă de împrejurări colierul dispare, fără să ajungă la destinatar. La han, Ines si Cirpi primesc vizita fiicei Ximenei, o vindecătoare. În aparență, mama nu-și poate îngriji fiica iar cei doi o îngrijesc pe Matilda ca pe propria lor fată și o dau la școală.

Episodul 9


Estuarda îi confirmă lui Satur că este tatăl lui Gabi, copilul ei, dar îl roagă să nu-i spună și lui adevărul pt că ea i-a spus că tatăl lui a fost un mare general care a murit în luptă. Dar încercând să-și apere copilul de atacuri, Satur și Gabi ajung la închisoare. Se fac pregătiri pentru o petrecere de bun venit în onoarea regelui, petrecere la care urma ca acesta să fie asasinat de către membrii Logiei. Catherine aude o conversație dintre conspiratori și îi spune lui Gonzalo despre aceasta. Cavalerul încearcă să-l protejeze pe rege.

Episodul 10


Cavalerul noptii
O serie de crime asupra copiilor îngrozește orașul. Medicul Juan este arestat n calitate de suspect când încearcă să salveze viața unei victime. Comisarul și cavalerul nopții își unesc forțele pentru a-l prinde pe acela pe care amândoi îl suspectează de aceste crime. În casa lui Gonzalo tensiunile cresc iar Margarita se mută la Catalina. Comisarul aranjează o căsătorie între Nuno și fiica unui duce. Marchiza este încântată de idee, dar copilul nu acceptă să plece din Spania. Matilde, însoțită de Alonso, merge în căutarea lui Nuno. Pe drum sunt răpiți de un criminal în serie.


Episodul 11


Criminalul este acela care terorizează orașul. Alonso este foarte interesat de el pentru că acesta nu-și arată fața. Cavalerul și Comisarul îl caută neîncetat, fără succes deocamdată. Nuno poate fi în pericol. Disperată de lipsa banilor pentru hrana fiului său, Catalina este dusă de Satur să braconeze pe pământurile Marchizei. Lucreția își pune servitorii să le dea o lecție. În oraș vine ducele de Valois, pretendent la tron, astfel că se reînvie ideea complotului împotriva regelui. Membrii Logiei, inclusiv Marchiza, îl omagiază pe acela care ar putea deveni noul rege și din nou pregătesc un atentat împotriva celui actual.


Episodul 12


Soldații loiali regelui îl opresc pe ducele de Valois să devină noul rege și îl închid în temnițele regale. Cavalerul nopții riscă foarte mult încercând să-l localizeze pe duce, convins fiind că el este cheia care îl va duce la ucigașii soției sale. Marchiza este acuzată de trădare de către înalții Logiei și trebuie să-și dovedească nevinovăția furnizând cheia temniței ducelui de Valois. Atunci Marchiza va trebui să facă o copie după cheia pe care o ține regele, dar nu reușește și comisarul este forțat s-o tortureze, deși o iubește.

Episodul 13 - finalul sezonului 1


Cavalerul noptii
Logia intenționează să ucidă toată familia regală în timpul unui serviciu funerar. Lucreția ignoră că i se întinde o cursă și copilul ei va muri în biserica respectivă. Comisarul este sfâșiat între sentimentele sale pentru Marchiză și datoria pentru organizație. Gonzalo descoperă numele membrilor Logiei după un portret al Cristinei. Un trădător îi va spune Cavalerului că ucigașul soției sale este comisarul.  Alonso, care știe de existența listei și nu crede că tatăl lui vrea cu adevărat să-și răzbune soția, va încerca să acționeze pe cont propriu. Nebun de furie, Cavalerul nopții va căuta să-l omoare pe comisar, în timp ce, ajutat de Satur și de Augustin, îl va împiedica pe ducele de Valois să ajungă la putere. Lupta pe viață și pe moarte dintre cavaler și comisar este întreruptă de către Augustin care îi spune lui Gonzalo că el și comisarul sunt de fapt, frați. Gonzalo lasă sabia jos și cruță viața dușmanului său, pentru că nu poate să-și omoare fratele. Acasă la el, Juan o cere de nevastă pe Margareta.



Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




7 comentarii:

  1. Imi place foarte mult filmul dar am o intrebare : Va lua pauza catva timp pana va incepe sezonul 2 sau va fii ca si pana acum mereu joi si vineri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu stiu cum va fi dupa sezonul 1. O sa caut informatii si daca gasesc, spun.

      Ștergere
    2. Din cate am vazut sezonul doi a inceput. Sezoanele au cate 13 episoade fiecare, iar joi si vineri in programul tv scrie ca s-au dat episoadele 15 si 16 deja (eu nu am televizor si pe internet nu intotdeauna pot sa vad serialele online - Cavalerul noptii nu il urmaresc din lipsa de timp, insa)

      Ștergere
  2. LA FEL CUM E ACUM ..JOI-VINERI

    RăspundețiȘtergere
  3. buna! am si eu o intrebare.. unde as putea sa vizionez online acest serial? ms mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca se gaseste cu subtitrare in romana, dar pe site-ul spaniol rtve.es se gasesc toate episoadele.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.