duminică, 2 februarie 2014

Feriha, episodul 23




Feriha episodul 23
Emir merge și dă mâna cu Sanem convins că este mama iubitei lui. Ea, constrânsă de situația în care se află, intră în joc. Levent se uită când la unul când la celălalt, înțelege ce se petrece dar nu se bagă în vorbă. Cum Emir ar mai sta de vorbă cu "mama" Ferihăi, aceasta (Feriha) îl zorește să plece, fiind extrem de emoționată și de tulburată. Lasă rapid cei 500 de euro pe o măsuță, îl ia pe Emir și pleacă de pe iaht. El observă emoția ei și faptul că are mâinile reci, dar ea nu-i dezvăluie motivul tulburării sale. Emir presupune că totul se rezumă la faptul că părinții ei ar fi mai stricți în ceea ce o privește. Ulterior sunt gata-gata să se certe pentru că Emir vorbește disprețuitor la adresa familiei lui Mehmet, cel care i-a luat mașina. De nervi Feriha îl întreabă direct cum ar fi dacă ea ar fi fiica portarului și Mehmet ar fi fratele ei? Dar Emir nu ia în serios această ieșire, ci crede că e doar interesul ei pentru cei săraci.

episodul următor: Feriha 24

Feriha episodul 23
Mehmet nu mai depune plângere împotriva lui Feyyaz dar asta complică lucrurile din mai multe puncte de vedere. Feriha se supără pe el pt că l-a acuzat pe Emir, care era nevinovat, și nu-l acuză pe Feyyaz, făptuitorul de drept al bătăii. Zehra crede pentru scurt timp că Halil ar sta în spatele tărășeniei, ca să se răzbune. Dar va găsi o poză cu Seher în perna lui Mehmet și imediat își dă seama care este cauza pt care fiul ei a fost bătut. Mehmet merge acasă la Seher unde mătușa ei îl minte că Feyyaz este rudă cu ei. Feyyaz, ca să repare lucrurile și pentru ca să nu se afle despre relația lui cu Seher, va face în așa fel încât ea și Mehmet să fie împreună, poate chiar să se căsătorească, dar Zehra, fără să știe de sforăriile lui Feyyaz, face tot posibilul ca Seher să stea departe de fiul ei.

Feriha episodul 23
Sanem este foarte speriată de faptul că Feriha îi știe secretul și o provoacă la o discuție. Lucrurile rămân stabilite între ele, fiecare să tacă referitor la ceea ce a văzut. Feriha nu ar mai vrea să vină să lucreze pentru Levent și încearcă să-i interzică și mamei ei acest lucru, dar Zehra are nevoie de bani și nu vrea să audă să renunțe la această slujbă. Atunci Feriha promite că se va duce ea pe iaht să facă curat. Când ajunge la Levent, îl roagă să-i spună mamei ei că nu mai vrea nici o menajeră, dar Levent nu-i face jocul, ci îi spune sincer că lucrurile stau altfel și anume: pe ea să n-o intereseze relația lui cu Sanem, așa cum nici pe el nu-l interesează ce minciuni i-a spus lui Emir. Dacă fiecare își vede de treabă, el nu ar renunța la menajeră, pt că este mulțumit de treaba pe care o face. Atunci Feriha se răzgândește și acceptă să lucreze mai departe pentru el, dar după ce termină curățenia, revine crezând că și lui i-ar fi frică de ea.  Atunci Levent îi dă un film cu țigani și-i spune să-l vadă, că va găsi niște răspunsuri la probleme ei și că una din replici este "atunci când am început să mă mint pe mine însămi nu am mai avut încredere în nimeni".

Feriha episodul 23
Veisel ia banii din seif, îi pune în buzunarul propriu și când sună cei de la bancă în legătură cu împrumutul pentru magazin (pe care el promisese să-l acopere) le zice că Rîza și-a schimbat numărul de mobil și că de acum încolo va fi găsit doar la firmă. Ofițerul bancar îi spune că nu și-a plătit rata, iar Veisel promite să-i transmită asociatului său acest lucru, ceea ce bineînțeles că nu va face. Între timp Rîza apare la birou, apoi vine la el o rudă de la țară care-l anunță că s-au mutat în Istanbul și îi invită la cină. Cum Rîza și Zehra sunt nevoiți să rămână peste noapte la rudele lor pt că Omer adormise și locuiau departe de Etiler, Mehmet își petrece noaptea la Seher iar Feriha merge acasă la Emir unde pregătește cina, apoi dimineața îl lasă dormind, dar îi aranjează un mic dejun în bucătărie.

Emir foarte plăcut impresionat de seara petrecută cu iubita lui merge și cumpără un inel de logodnă, fără să observe prea tare că ea se căznește de la o vreme să-i spună ceva, și nu reușește. Episodul 23 se termină când Feriha, hotărâtă să-i spună cine este cu adevărat, merge la Emir să stea de vorbă, dar acesta îi pregătise o surpriză, amenajând grădina vilei cu zăpadă artificială, pentru că în seara petrecută în doi Feriha spusese că multe lucruri normale nu le-au făcut amândoi, printre care o simplă bătaie cu zăpadă. Deși este impresionată, ea ține să-și ducă până la capăt mărturisirea, dar ca de obicei nu-i vin cuvintele, iar Emir profită de pauzele ei și scoate inelul de logodnă din buzunar cerând-o de soție.


Feriha episodul 23
Acțiuni secundare în episodul 23: Cansu se pregătește pentru examene și este foarte stresată, ba chiar la un moment dat iese din casă, dimineața, o găsește Feriha, și i se destăinuie că-i este teamă că nu va reuși niciodată la facultate. În casă la dna Tulin stă o tânără de la casa de modă care face menajul, dar folosește parfumurile Larei și-i încearcă pantofii. Lara vrea s-o dea afară însă tatăl ei nu este de acord. În neînțelegerea creată, Lara observă că taică-său o atinge pe Nataly pe umărul gol - gest considerat probabil prea intim între cei doi. Zehra face din nou curat în casa ciudată, unde acum se află și o tânără care o minte că ea și "unchiul" ei vor pleca într-o călătorie, așa că aceea e ultima zi de curățenie pt Zehra. Apoi tânăra merge în camera femeii bolnave - care în realitate era soția "unchiului" - și aceasta țipă că vor s-o omoare și strigă după ajutor. În gălăgia generală, Zehra îl lovește pe proprietar cu un vas în cap acesta leșinând. Halil o urmărește pe Feriha și o vede într-o zi în mașină cu Emir.


 Ultimele episoade:  19, 20, 21, 22,

sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Miniprix.ro

Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro Produse evoMAG.ro
SilverZone.ro - campanie 15%


Dacă-ți place serialul, evaluează-l:




24 de comentarii:

  1. Buna!Am o intrebare.va accepta ferha?si ea din ce cauza moare pana la urma.?Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! In episodul 24 spune ca nu se poate marita cu el in acel moment si-i cade in genunchi plangand. Abia in ultimul episod - 67 - vor face nunta si la nunta Feriha va fi impuscata. Nu se stie de catre cine. Ca de obicei, finalurile idioate ale dramelor turcesti ... ale unora, ma rog.

      Ștergere
    2. Buna!am o intrebare,in ep.57 cand Feriha va fi impuscata vor mai reusi sa faca ceva sa o aduca la viata?Sau atunci se termina serialul Feriha? Multumesc!

      Ștergere
    3. Nu stiu de episodul 57, am aflat tot de pe net ca in ultimul episod este impuscata si moare. Dupa care s-a mai facut o continuare, un serial in care Emir incearca sa supravietuiasca fara Feriha, dar filmarile au fost abandonate pentru ca acest nou serial nu avea rating ...

      Ștergere
    4. vor fi impuscate de halil fostul logodnic si ea si zehra se zice in ep 69

      Ștergere
  2. Se casatoresc mult mai devreme pt prima oara. Si episodul 67 nu este ultimul. Nu , va muri.. nu o vor putea readuce la viata. Luiza

    RăspundețiȘtergere
  3. urmatoarele episoade vor rula in care zile a saptamanii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie, este rugat sa raspunda, eu voi lipsi o vreme din tara si nu voi avea acces la internet. Asa ca deocamdata ma ocup cu planificarea unor articole ca sa nu simtiti lipsa rezumatelor serialelor dv. preferate :)

      Ștergere
    2. Feriha se va difuza lunea , iar Suleyman martea!! :) Va astept pe blogul meu : http://cosminlazar2000.wordpress.com/ ! Cosmin Lazar

      Ștergere
    3. Cosmin, poti sa alegi sa comentezi cu nume si link catre site-ul tau. Asa, pus in comentariu, nu este link clickuibil. :)

      Ștergere
  4. Am vazut ca ati postat ultimul episod. Nu mai postati rezumatul pentru fiecare episod in parte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este ultimul episod, e un rezumat a ceea ce se petrece spre sfarsitul serialului facut de catre o cititoare a blogului meu. Bineinteles ca voi posta, ca si pana acum, rezumatele fiecarui episod, dar multa lume ar vrea sa stie dinainte firul principal al povestii.

      Ștergere
    2. De exemplu cum am comentat eu aici. Cu link catre blogul culinar.

      Ștergere
  5. Dar cand va afla Emir cine este Feriha?O va parasii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca undeva pe la episoadul 28 sau asa ceva. N-o va parasi, dar va fi foarte suparat o vreme si va incerca sa se razbune.

      Ștergere
  6. Eu am vazut toate episoadele subtitrate in romana pe seriale online HD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce spui tu, dar nu cumva episoadele alea sunt injumatatite ca durata? Este vreunul care sa aiba mai mult de 60 de minute? :D Episoadele din Feriha au peste 100 de minute fiecare. Unele chiar 120 de minute, adica 2 ore.

      Ștergere
    2. Episoadele intregi din Feriha le puteti vedea pe Youtube.Acolo au cam 100-120 de minute .:D

      Ștergere
  7. Episoadele urmatoare:25,26..etc.,nu o sa le mai postati?:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine poate sa-mi spună unde as putea vedea filmul Feriha în reluare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca pe net mai exista episoadele in romaneste, putei incerca sa le cautati pe google. Insa cred ca le gasiti cu siguranta in spaniola, sub numele de Segreto de Feriha. In romana incercati pe hindilover.tk

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.