duminică, 9 februarie 2014

Matar - magazinul meu de pantofi





pantofi Matar
Am spus-o mereu, prefer să fac cumpărăturile pe internet. Din multe motive, printre care lipsa de timp pentru hoinăreală prin oraș, dar mai ales pentru că în același timp pe care l-aș petrece într-un singur magazin, pot vedea mai multe magazine pe net, și pentru că sunt genul de persoană care preferă să caute în liniște și fără grabă un produs pe internet, din confortul fotoliului de acasă, decât în forfota specifică unui magazin offline.


În ceea ce privește sortimentele de incaltaminte am două magazine online preferate, iar unul dintre ele este matar.ro. Cumpăr de la ei din toamna anului 2012, deci zic eu că pot face o recomandare în deplină cunoștință de cauză.
incaltaminte Matar
Am cumpărat de la ei ghete, botine, pantofi de dama, papucei, sandale. Am ales din variante diferite de culoare, preferatele mele fiind negru și camel, pentru că astfel pot asorta încălțămintea la orice fel de haine și e ușor de găsit genți de aceeași culoare și accesorii. Ba odată mi-am luat o pereche de botine roșii fucsia, exact nuanța de pe net, pe care am asortat-o la un palton de aceeași culoare. Sunt botinele mele preferate și le port zi de zi, pe vreme uscată. Pe vreme ploioasă ori pe ninsoare, am o pereche de ghete negre din piele, cu șireturi.

pantofi Matar
La pagina cu pantofi de damă zăbovesc zeci de minute în șir. Cred că mi-aș comanda tot ce găsesc la mărimea mea, dacă aș putea. Îmi plac și pantofii de club și cei office, și cei de lac sau de piele. Mi-aș lua cele mai deosebite culori, cele mai fine, pentru că la Matar am găsit, de exemplu, pantofi de culoare rose antique, nuanță dulce, clasică, atrăgătoare și elegantă în același timp, potrivită atât pentru domnișoare cât și pentru doamnele care trebuie să-și aleagă mai cu grijă culorile din garderobă.

pantofi Matar
Dar nu e musai să cumpăr încălțăminte numai pentru mine. Pot face un cadou deosebit cuiva apropiat, dacă știu exact măsura pe care o poartă. La Matar măsurile sunt cele știute de toată lumea. Cât port, atâta am comandat și acei pantofi mi-au venit perfect. Coletul vine în 2 zile de la plasarea comenzii pe internet, la ușa ta. Și ceea ce eu, una, apreciez cel mai mult la încălțăminte, durează mult timp chiar dacă e purtată zi de zi, în condiții de navetă, și asta la prețuri mai mult decât convenabile. Aici găsiți reduceri și bonusuri,  încălțăminte purtabilă, comodă și accesibilă ca preț. De aceea recomand cu încredere magazinul online de încălțăminte Matar.ro.


pantofi Matar


13 comentarii:

  1. De foarte multe ori am stat pe site-uri cu pantofi, facandu-mi chiar cont si alegand vreo cateva perechi. Teama ca nu-mi vor veni sau ca nu-mi vor placea m-a facut sa nu apas la final pe butonul pe care trebuia sa plasez comanda. Stiu ca se pot returna, insa chiar nu-mi place acest aspect al returnarii marfii si al asteptarii banilor inapoi.
    Voi intra insa pe acest site, pentru ca chiar as fi stat de vorba cu cineva care cumpara pantofi de pe net si poate ca de data aceasta voi avea mai mult curaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Claudia, si mie mi s-a intamplat, dar numai la pantofii straini, care probabil imi veneau ca lungime, dar in unele tari nu stiu cum, incaltamintea este foarte ingusta si nu poti baga piciorul, doar putin degetele !

      Dar la site-urile romanesti se potrivesc masurile, dar vezi ca orice site are si o pagina despre masurile lor si nr. de cm ai talpii cumparatorului. Deci fara grija, poti cumpara, eu pana acum nu am returnat incaltaminte luata de pe site-uri romanesti.

      Ștergere
  2. si eu cumpar de la ei,au produse de foarte buna calitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, Ika, raportul calitate-pret este unul foarte bun!

      Ștergere
  3. Au si pantofi barbatesti? Imi place ce vad aici... si pe site am intrat dar mi s-a parut ca e numai incaltaminte de dama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au si pantofi pentru copii, genti, accesorii.... barbatesti nu stiu sigur, as zice ca nu am vazut.

      Ștergere
  4. Sandalele alea din prima poza tare imi mai fac cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as mai putea purta tocuri, fii sigura ca o pereche ar fi in picioarele mele! :D

      Ștergere
  5. Inteleg ca voi ati avut experiente pozitive cu matar.ro
    Mie mi-au trimis o pereche de bocancei pe care marimea e scrisa gresit (35, dar sunt 33), fara sireturi, au sunat foarte tarziu pt confirmarea comenzii. Bocancii erau pentru cadou de Mos Nicolae, deci nu mai am timp sa ii schimb. Cu siguranta ca nu voi mai cumpara de la ei si cu siguranta ca voi spune tuturor sa stea departe de matar.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi s-a intamplat sa primesc o pereche de bocanci care ma strangeau - desi erau numarul meu. I-am facut cadou cuiva cu labele picioarelor ceva mai subtiri decat ale mele, si cu asta basta. De ce sa arunc tot cojocul pentru un paduche?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. De ce nu faci reclamatie la protectia consumatorului daca ai fost chiar atat de nemultumit si daca nu este ceea ce ai comandat? Si ar trebui sa reclami fabrica, nu magazinul.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.