miercuri, 26 februarie 2014

Pantofi pentru toate anotimpurile





pantofi Matar.ro
Mă apucasem să-mi fac bagajul pentru Germania. Nu de alta, dar aveam de pus și lucrurile altora, pt că erau doar câteva bagaje de cală la zece oameni, și trebuia să-mi calculez minuțios spațiul. De la o vreme când plec în călătorie scriu o listă cu cele mai importante obiecte personale de care am nevoie și pe care s-ar putea să le uit. Așa că sunt atentă să am la mine haine pentru fiecare zi, pentru deschiderea oficială a evenimentului la care venisem și pentru masa festivă. Apoi trebuia să-mi pun două perechi de pantofi de dama, unii ceva mai eleganți și un gen de botină cu tocul jos, ca să nu obosesc de tot până seara, și ghetele de încălțat pe drum, la dus și la întors. Dar nu știu cum s-a întâmplat, mi-am uitat săculețul cu pantofi pe un fotoliu, și am rămas cu ghetele din picioare și nimic altceva.

genti Matar.ro
După o săptămână de activități de dimineața până seara, mă așteptam ca ghetuțele mele să dea semne de oboseală, de uzură, pentru că știți voi, încălțămintea mai trebuie să se și odihnească, nu e bine să porți o pereche non-stop, fie și pentru o perioadă scurtă de timp. Dar ghetele mele erau la fel ca și atunci când le-am cumpărat. Despre pantofii de la Matar v-am mai spus, sunt făcuți din piele de calitate, rezistenți, comozi și ușor de purtat, au talpa maleabilă - mie îmi place încălțămintea cu talpa flexibilă, elastică, nu tare și rigidă - și nici nu intră apa de la ploaie sau zăpadă pe margini. Nu ar trebui să te uzi la picioare iarna, dar la alte firme se mai întâmplă și așa.

genti Matar.ro
După ce am ajuns acasă, atât de încântată de rezistența ghetelor mele, am mai dat o raită prin magazinul online pentru că am nevoie de genti de firma și am comandat două, apoi am pus în wishlist și niște pantofi platforma pentru că iarna dă semne de oboseală și trebuie să-mi înnoiesc garderoba de primăvară.

Până la urmă cred că magazinul www.Matar.ro devine my number one în materie de încălțăminte. Eu sunt foarte mulțumită de produsele lor. Vă recomand și vouă să le încercați.



4 comentarii:

  1. Am sa-mi cumpar si eu o pereche. La mine nu prea tin incaltarile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie pantofii de la Matar imi tin chiar foarte bine. Port a treia toamna niste pantofi oxford cu talpa foarte joasa - si care am crezut ca dupa cateva purtari se va rupe - si nu se cunoaste ca sunt purtati atat de mult.

      Ștergere
  2. Pe Matar intru si eu foarte des pentru ca au preturile foarte mici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult si gentile dar pantofii m-au dat gata .Cred ca o sa imi iau si eu macar o pereche.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.