luni, 17 martie 2014

Feriha episodul 33 rezumat




Feriha episodul 33 rezumat
Rîza insistă să i se spună de unde îl cunoaște fiică-sa pe Unal. Emir îl ia pe taică-său care nu-și revine din uluială și merge în apartamentul lui - el nu știa povestea Ferihăi - iar familia Yilmaz se retrage în casă. Rîza o ceartă rău pe Feriha care spune doar că-l știe pe Emir de la facultate. Unal pleacă după scurt timp acasă și coborând scările aude cum la subsol se țipă. Rîza o plesnește pe Feriha și-i sparge buza. Emir, care și el coborâse scările să audă ce se mai petrece, îl cheamă pe bătrân prin interfon ca să n-o mai bată pe iubita lui, iar când Rîza vede cine e la apartamentul 10 se enervează și mai tare și n-o mai lasă pe fiica lui să colecteze gunoiul de acum încolo. Până la urmă intervine Zehra care pune piciorul în prag, hotărâtă să-și înfrunte soțul dacă o mai atinge pe fată. Totul se termină când Mehmet și Seher apar în ușă, afumați la propriu. Casa lor arsese iar Seher nu voia să meargă la spital (ca să nu se descopere că nu e însărcinată) așa că, neavând unde se duce, merg acasă la Mehmet, unde vor dormi toți, claie peste grămadă (Rîza, Zehra, Hatice cu fiica ei, Mehmet cu soția, Omer și Feriha) în cele 3 încăperi ale modestului apartament de la subsol.

 episodul următor: Feriha 34

Feriha episodul 33 rezumat
A doua zi Feriha se duce la școală, așa, cu buza spartă. Koray vorbește cu Emir și îi spune că dacă ea vine la școală, va avea o zi foarte grea, având în vedere că bârfele s-au răspândit în toată facultatea și ar avea nevoie de suportul lui, dar Emir nu e hotărât să vină să-și vadă colegii. Toată lumea râde de Feriha pe holuri și în sălile de curs și își bat joc, dar ea nu le răspunde. La un moment dat Hande vine să-și arate superioritatea deși Feriha îi spune un adevăr, că îl va pierde pe Koray dacă se poartă așa, iar mai apoi un alt coleg, Ilker îi vorbește urât pe hol, dar Emir se află în preajmă și sare la bătaie atrăgând atenția tuturor și spărgându-i nasul colegului său. Feriha nu se oprește din drumul ei, ca și cum nu i-ar păsa de ceea ce se întâmplă, dar se duce la baie, înlăcrimată, unde o găsește Emir și încearcă să-i explice că nu el a organizat faza cu musafirii din seara precedentă. Ilker la început este hotărât să-l dea în judecată pe Emir dar ulterior se răzgândește.

Feriha episodul 33 rezumat
Într-o zi Feriha găsește inelul lăsat de Seher pe polița din bucătărie, când o ajutase la spălat vasele. Îl ia și se ceartă cu Seher spunându-i că este inelul ei și că Mehmet i l-a luat fără să o întrebe. Dar Zehra i-l dă înapoi lui Seher, care a doua zi va merge prin oraș și va căuta unul fals pe care i-l va da Ferihăi în locul celui veritabil, spunând că ea e fericită să-l aibă pe Mehmet alături, că nu era important inelul decât spiritual vorbind, și apoi, bucuroasă, îi dă Ferihăi tinicheaua. După aceea Seher poartă inelul în sân, ca să nu fie văzut.

Are loc înmormântarea lui Haldun la care vin atât rudele, cât și vecinii și partenerii de afaceri. Familia Yilmaz din nou dă nas în nas cu Unal și Emir. Cansu nu se simte prea bine și la masa de pomenire care are loc după aceea, răstoarnă tava cu farfurii din mâna Ferihăi care fusese chemată de Tulin să ajute la treabă. Cansu, gândindu-se la minciunile vehiculate de Feriha, o întreabă dacă simte vreo durere pentru ea și soția tatălui ei, acum, că acesta a trecut la cele veșnice? Feriha pleacă acasă sfătuită de Sanem, iar Cansu va fi din nou pusă pe medicație psihotropă. Unal și Emir trebuie acum să discute afacerea cu Sanem, dar Emir nu vrea să aibă de-a face cu ea, ci ar prefera-o pe Cansu, însă Unal zice că el nu face afaceri cu o puștoaică de 19 ani.

Feriha episodul 33 rezumat
Hasan iese din casă în lipsa fiicei sale și merge cu mașina până în fața blocului lui Zehra, așteptând-o să iasă și s-o vadă. În acest timp ar trebui să ia un medicament pe care nu-l are la el și în scurt timp începe să tușească violent. Ulterior, Sofia va veni acasă la Zehra să-i spună că Hasan este bolnav, că nu e la spital dar e bolnav și ar dori ca ea să știe acest lucru.

De la școala lui Omer sună direcțiunea și îi cheamă pe părinți pentru că puștiul le face probleme. Atunci Rîza află că fiul lor cel mic este violent cu colegii și chiulește, mergând la un internet-cafe unde joacă jocuri nepotrivite pentru vârsta lui care-l determină să fie violent în clasă. După incident, acasă are loc o discuție împreună cu Hatice, care susține că Omer e ca și fratele său și nu-i place cartea. Zehra se enervează și ridică tonul astfel că Hatice tace.

Feriha episodul 33 rezumat
Episodul 33 se termină când Emir, care citise scrisoarea în care Feriha îi spune adevărul despre ea (scrisoare pe care i-o aduce Aysun în urma unei conversații cu Koray) coboară la parter probabil cu gândul de a i-o da Ferihăi înapoi, dar se întâlnește cu ea care la rândul ei urca la etaj să-i dea inelul - cel fals - înapoi.

Feriha episodul 33 rezumat
Acțiuni secundare în episodul 33:
- Feriha îl caută pe Levent în port, dar unul din paznici îi dă un bilet lăsat de el anume pentru ea.
- Sanem merge în biroul lui Haldun și distruge pozele și cd-ul trimise de Hande.
- Mehmet refuză să mai lucreze pentru firma familiei și a lui Veysel și încearcă să se angajeze în altă parte.


Ultimele episoade:   29,  30,  31 32,



sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




32 de comentarii:

  1. Cu siguranta,acum k a murit si haldun,cansu o sa faca mii de crize.Dar,o sa ramana cu Sanem ea,nu?Cand postezi 34?In weekend?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. totusi am inteles ca ea ii va da jumatate din actiunile hotelului Ferihai, deci... se pare ca-si revine cumva.

      Ștergere
    2. P.S. cam asa, in weekend. Poate si mai devreme, dar deocamdata nu promit.

      Ștergere
  2. Mie imi place serialul, dar prefer sa vad actiunea decat sa citesc rezumatul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Corina, insa din cate observ, multi oameni prefera sa piarda 2 minute citind un rezumat decat 2 ore vazand un episod din care nu inteleg nimic pt ca nu e subtitrat in romaneste. Cititorii mei vin aici ca sa citeasca in avans actiunea serialelor lor preferate.

      Altfel, blogul asta n-ar avea peste zece mii de afisari zilnic Cand n-o sa mai fie Suleyman (ca acestui serial ii datorez totul), nici blogul meu nu va mai fi la fel de accesat. Imensa majoritate a cititorilor vor sa stie in avans ce se intampla in serial.

      Ștergere
    2. Fara doar si poate e mai interesant si mai palpitant sa vezi filmul, dar vad ca citesti despre el ...

      Ștergere
    3. O fi, Aline, dar te contrazic vreo cateva mii de persoane zilnic... acei vizitatori care-mi acceseaza blogul :)

      Ștergere
    4. E corect ce spui... "Faptele vorbeste".

      Ștergere
  3. Buna Oana!ms mult pt ep. Cat se complica lucrurile in viata ferihai si e abia ep.33.! Ionela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere, Ionela! Buna sa-ti fie inima! :)
      Da, macar e mai interesant cand se intampla mai multe.

      Iffet devenise plicticos, prin comparatie.

      Ștergere
    2. Mie nu mi s-a parut atat de plictisitoe Iffet. Mie chiar imi pare rau ca s-a terminat. Dar, in fine, fiecare cu parerea lui/ei. :)

      Ștergere
  4. Cand postezi 34?dar clar sa imi zici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu-mi programez asa de fix ca altii activitatile din timpul meu liber. Asa ca nu pot spune precis cand am chef sa vad un nou episod.

      Ștergere
  5. Oana multumesc mult pt rezumat!Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun dar poti sami spui si mie ce inseamna "Oftopic"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) glumesti?

      cand discuti despre altceva decat ce scrie in articolul sub care comentezi. Pe langa subiect, in afara subiectului de discutie, asta inseamna.

      Ștergere
  7. Da eu nu glumeam,chiar nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  8. In ce episod emir o iarta pe feriha?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua ! Eu va multumesc si va rog din suflet sa continuati munca asta de Sisif, cele doua minute 'pierdute' in a citi un rezumat au in spate efortul si rabdarea dumneavoastra, ce dureaza ore. Cu multa nerabdare astept un nou si un nou rezumat, pe care, cand il accesez, intai il citesc rapid, pe diagonala..apoi il citesc cu binisoru'...Deasemenea cred ca cei ca mine vor continua sa acceseze acest blog minunat si dupa Suleyman, vor apare alte si alte seriale...in plus, postarile calatoriilor in care va aventurati, care sunt de ajutor celor care urmeaza sa calatoreasca pe acele rute si celor care nu au aceasta posibilitate, visandu-se pasind pe acele locuri.. Va pup, va doresc sanatate si rabdare in a va continua munca ! Dana, o inginera, tot moldoveanca, de 49 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pt cuvintele frumoase, Dana! :) continui cu munca asta atata vreme cat imi si place ceea ce fac!

      Ștergere
  10. Nu faceti rezumat si la filmul inima nu respecta reguli?!,va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu urmaresc acest serial, si nici nu mai imi permite timpul sa preiau inca un serial, imi pare rau!

      Ștergere
  11. Multumim oricum ptr rezumatul filmului feriha

    RăspundețiȘtergere
  12. In ce ep. Halil o impusca pe feriha?

    RăspundețiȘtergere
  13. In ultimul episod cand se casatoreste a doua oara cu Emir!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună ziua doamnă Oana!Vreau să precizez că faceţi o treabă excelentă cu blogul dumneavoastră!Aş vrea să ştiu dacă se poate în ce episod o iartă Emir pe Feriha!Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Episodul nu-l stiu, ca numar, pt ca nu le vad dinainte (le uit pt ca urmaresc vreo 6-7 seriale pe saptamana, trebuie sa vad episodul atunci cand ii fac rezumatul), dar se impaca atunci cand Halil ii va rapi pe amandoi. Experienta asta ii apropie si-l determina pe Emir sa se impace cu Feriha.

      Ștergere
  15. MULTUMESC ! MULTUMESC ! MULTUMESC 1

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.