sâmbătă, 1 martie 2014

Feriha, rezumat episodul 29





Emir s-a mutat în apartamentul liber de la etaj, deasupra lui Cansu. Ori de câte ori trebuie colectat gunoiul, seara, apare Feriha, iar el îi dă sacul de gunoi fără să spună nimic. Ea mai face câteva tentative de a-i vorbi, dar de fiecare dată Emir o repede. Mehmet este hotărât să se însoare cu Seher și îi anunță pe ai lui că urmează să meargă s-o ceară de nevastă. În acest timp Feyyaz o tot sună, dar ea nu-i răspunde la apeluri.

episodul următor: Feriha 30

Haldun, după ce vede pozele făcute de Hande, cu Sanem și Levent, începe să se poarte foarte rece cu soția lui. Sanem observă acest lucru, dar nu înțelege care ar putea fi motivul acestei atitudini și nu pune, deocamdată, întrebări. Haldun îl caută pe șoferul primei sale soții și îi cere acestuia s-o urmărească pe Sanem. Koray îl caută pe Emir și nimeni nu știe unde se află, pentru că el nu a spus celor apropiați unde s-a mutat și nici nu răspunde la telefon. Când Koray se întâlnește cu Feriha, s-o întrebe despre Emir, aceasta minte că nu știe unde se află, dar Gulsun, verișoara ei, care la auzul numelui lui Koray se ține scai de Feriha pretextând că nu vrea s-o lase singură, îi dezvăluie că s-a mutat la ei în bloc. Koray merge la el să vadă ce mai face, dar Emir aproape că îl alungă zicând că nu are nevoie de prezența lui.

Are loc cererea în căsătorie a lui Seher. Exact în acest timp vine Feyyaz și lucrurile se complică puțin. După ce Mehmet și ai lui pleacă, Seher îl amenință pe Feyyaz că va spune totul nevestei sale dacă nu va continua să-i plătească chiria și s-o ajute financiar ca și până acum, însă fără să mai fie amanți. Feyyaz pare învins și pleacă spășit. Când ajung în fața blocului, Emir tocmai ieșea, iar Mehmet, neștiind că el s-a mutat acolo, se repede să-l ia la bătaie. Feriha apare imediat din casă și astfel se liniștesc apele. A doua zi, ca să-i încerce să vadă dacă vor banii lui, Emir îi cere lui Rîza să-i spele mașina. Acesta refuză, pentru că așa ceva n-a mai făcut nimeni în vecinătate. Feriha se oferă să spele ea mașina, apoi Emir scoate și o bancnotă, întrebând încă odată cine-i spală mașina. Feriha stă nemișcată, iar Rîza ia doar cheile și spune că el o va spăla. În scurt timp Emir aranjează ca datoria familie Yilmaz la tatăl lui să fie transferată doar pe numele său, în așa fel încât doar el să aibă de-a face cu Mehmet și cu această chestiune.

Feriha își găsește un bun confident în Levent, care se simte din ce în ce mai atras de ea, dar nu-i arată asta. Doar o ajută să treacă prin momentele dificile pe care le are de trăit dându-i sfaturi de viață, iar asta o determină pe Feriha să fie foarte sinceră și cu sufletul deschis în fața lui Levent. Într-o zi Seher și mătușa sa merg în vizită la socri. Cum Seher nu lasă inelul cu diamant de pe deget, Feriha îl vede și rămâne mută de uimire. Zehra o ia deoparte și-i promite că va lua inelul de pe mâna lui Seher și i-l va da înapoi, dar să se poarte normal și să nu facă gălăgie pe chestiunea asta. Totuși seara, cei doi frați se ceartă pe tema inelului în parcul din apropiere. Emir îi vede și iese din mașină, încercând să-l oprească pe Mehmet să dea în sora sa. De fapt, Emir este cu o blondă și vrea să se asigure că Feriha îl vede cu ea. A doua zi dimineața fata pleacă, expediată rapid de el, iar Feriha îi bate la ușă să-i spună că dacă ea a mințit nu trebuie să devină și el un mincinos. Apoi îi amintește că odată i-a spus că va iubi oricare din fațetele ei. Dar Emir îi întoarce vorba și o întreabă dacă bărbatul care este acum în fața ei i-a spus vorbele acelea sau un alt om?

Lara este dojenită aspru de Tulin pentru felul în care l-a șantajat pe tatăl ei. Tulin se hotărăște ca pe viitor să nu-i mai spună fiicei sale despre ce are ea de gând să facă, dar Lara nici ea nu stă cu mâinile în sân. Dimpotrivă, după ce Tulin pleacă, o sună pe Hande să pună ceva la cale. De fapt, o roagă pe Hande să-i găsească un avocat bun, pt că ea e hotărâtă să-l alunge definitiv pe tatăl ei din viața ei și a mamei sale. Haldun o sună pe Sanem că rămâne la hotel cu treburi. Ea pleacă și o lasă pe Cansu singură. Cansu îl sună pe Emir și-l roagă s-o primească la el pt că fiind singură se plictisește. Emir acceptă dar se poartă rece cu ea. Cansu îi povestește viața ei și beau ceva tărie, până când fiecare adoarme în câte o cameră. Sanem merge la hotel și rămâne peste noapte cu Haldun. Dimineața secretara îl anunță că a venit doctorul, iar Sanem pune atitudinea distantă a soțului ei pe seama vreunei boli. La bloc, Feriha bate la ușa lui Emir și deschide Cansu, apoi intră amândouă peste Emir care se trezește din cauză că cele două foste prietene sunt gata să se bată. Emir o alungă pe Feriha, dar ea apucă să-i spună că femeile, băutura, Cansu și în general toată dorința asta de răzbunare nu-i vor aduce nimic bun. Cansu profită de moment și îl invită pe Emir la masă în numele lui taică-său.

Emir vine la masă la Sanem și Haldun și se discută diverse lucruri, Sanem și Emir aruncându-și priviri cu subînțeles. Când la un moment dat Cansu și Haldun merg să caute niște cd-uri, Sanem îl minte pe Emir că a fost nevoită să tacă în privința Ferihăi pentru că acesta ar fi amenințat-o, apoi când el o întreabă ce-i cu căpitanul, Sanem insinuează că Feriha făcea curat pe iaht, dar poate că nu numai atât... Emir, orbit de furie, nu-și dă seama de adevăratul motiv pentru care Sanem o învinuiește pe Feriha de lucruri pe care nu le-a făcut, iar a doua zi, pe când căpitanul venise la Feriha să-i dăruiască o busolă și să-și ia rămas bun, pentru că vrea să plece pentru o vreme, Emir îi vede stând de vorbă și mai apoi merge pe iahtul lui Levent și îl bate, una dintre lovituri lăsându-l aproape inconștient. Episodul 29 se termină când Feriha ajunge cu un taxi la docuri și îl vede pe Levent căzând în apa mării care se înroșește de sângele curs din rana proaspătă de la tâmplă ...

Acțiuni secundare în episodul 29:
- Rîza vrea să ia niște bani de la firma lui și a lui Veysel, dar acesta îi dă doar 200 de lire - chipurile pentru nunta lui Mehmet - spunând că doar atât a rămas în casă. Rîza se uită bănuitor, dar ia banii și nu zice nimic.
- Zehra găsește tot mai ciudată munca în casa femeii străine. Aceasta îi cere să gătească așa ca în zona unde se născuse Zehra, apoi găsește un rozariu așa ca în regiunea ei natală, și apar în general tot felul de coincidențe stranii sau inadvertențe (Zehra gătește cu de toate, mâncarea dispare, dar femeia afirmă că este vegetariană ... ). La un moment dat în casă se aude un zgomot și femeia îi spune că e tatăl ei, care tocmai a venit din străinătate, dar îi interzice Zehrăi să meargă la etaj. Totuși ea, foarte curioasă, reușește să urce scările când nu o vede nimeni și găsește în cameră o persoană în vârstă, despre care deocamdată nu aflăm cine ar putea fi.

Ultimele episoade: 25, 26, 27, 29,

sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




11 comentarii:

  1. SUPERB!!!Ma bucur ca ai pus ep!!♥♥

    Antonia

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos filmul! Il urmaresc de fiecare data cu mare drag! Bravo actorilor si producatorilor acestui film!

    RăspundețiȘtergere
  3. ASTEPT REZUMATUL EP 103 DIN SULEYMAN MAGNIFICUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :P e cam devreme, saptamana asta nu cred ca postez din Suleyman, am de scris o serie de advertoriale.

      Ștergere
  4. Buna ziua!multumesc frumos pentru comentarii ,le urmaresc cu mare interes!Ioana

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut.dc nu pot citi rezumatul la ep 30?imi da "url nevalid"!cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am remediat, era doar jumatate de link, nush cum s-a nimerit :( Ms mult ca m-ai atentionat! ;)

      Ștergere
  6. Pt nimic!a gresi e omeneste,dar sa starui in greseala e draceste.Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eiiiii! :) asta e o greseala care poate sa apara oricand, nu e ceva intentionat; uneori blogger imi formateaza linkul copiat in asa fel incat devine nevalid. Habar nu am de ce.

      Ștergere
  7. Nu m-am referit in mod direct la greseala aia.am spus in general

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.