duminică, 23 martie 2014

Jocuri si jucarii

Cred ca cel care a spus ca bataia este rupta din rai, a fost un om rau fiindca nu ar trebui sa fie luat in seama acest proverb de nimeni. Din pacate tot mai multi parinti apeleaza la aceasta metoda pentru a-si pune la punct copiii. Nu este deloc bine fiindca atunci cand iti lovesti copilul faci doar rau.

Eu nu o sa dau niciodata in copilul meu, dar o sa ii ofer o educatie foarte buna. Ii cumpar mereu jucarii copii foarte frumoase si tot ce ii place dar asta nu inseamna ca il rasfat, ci incerc sa il educ cu vorba buna si cu recompense pentru fiecare invatatura de care ia aminte. Ieri i-am luat my little pony, o jucarie foarte frumoasa pe care si-o dorea de mult timp. I-am oferit acesta jucarie fiindca in ultima vreme a fost foarte cuminte si nu a facut deloc prostii. Lui ii plac foarte mult jocuri cu bakugan.

De obicei numai astfel de jocuri ii cumpar dar incerc sa ii indrept atentia si spre masini. DIn cat am observat nu prea este interesat de ele dar o sa ii iau cele mai tari masini, poate asa va incerca sa fie atras si de acest domeniu. Mie in copilarie imi placeau foarte mult masinile dar parintii mei nu aveau aceleasi posibilitati de care dispun eu astazi. Pentru a avea aucm posibilitati, parintii mei m-au trimis la scoala si mi-au oferit o educatie buna pentru a ajunge acum cine sunt. Asa vreau sa fac si eu cu baiatul meu.

articol de M.C. pentru http://www.noriel.ro/

4 comentarii:

  1. Dar my little pony nu sunt jucarii pt fete?App ce model i-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un guest post, adica articolul e scris de altcineva. Poate ca ai dreptate, dar nu pot modifica fara acordul autorului acestui articol.

      Ștergere
  2. mare dreptate ai ,asa e educatia nu se face cu bata,insa din pacate nu sunt scoli unde sa invete lumea sa fie parinti si atunci cand un parinte loveste un copil ,a uitat cred ca a fost si el copil si este bine de unde sa le cumparam jucarii ,multumim mult de informatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de parinti, Brindusa... din pacate normele comportamentale imprumutate de pe vremea otomanilor inca sunt aplicate in multe familii.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.