sâmbătă, 29 martie 2014

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat




Yaman episodul 11

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Selim citește scrisoarea și observă că a fost scrisă de tatăl lui Yaman. Acesta nu mai are liniște până nu află ce s-a întâmplat cu taică-său, și începe să creadă din ce în ce mai mult că trăiește. La un eveniment monden, este prezent și Tan, profesorul de pian al Mirei, care nu scapă nici o ocazie de a fi acolo unde este și eleva lui. Dar printre invitați se află și Asîm, și Arsen, avocata care l-a pus pe Selim să reprezinte acuzarea în procesul împotriva bătrânului afacerist. Orkun îl vede pe Tan și ar vrea să fie scos afară, dar află surprins, că numele lui este pe lista invitaților.


Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Selim și Yaman merg cu mașina la barul unde cântă Nevin și îi arată scrisoarea. Nevin plânge citind și își amintește cum era legată de un scaun și cu călușul în gură, când un anume Turunc Nadir, șeful unei găști de bandiți din care făcea parte și actualul ei soț, Hasan, l-a împușcat mortal pe tatăl copiilor ei. Cu toate acestea. nu-i spune nimic lui Yaman, doar recunoaște scrisul ca fiind al fostului ei soț, dar susține că nu știe ce este cu acesta. Yaman nu pare să o creadă și pleacă nemulțumit, ajungând și el la eveniment. Acolo se acordă niște premii, și în ciuda faptului că este de-acum cunocută relația dintre Mira și Yaman, premiul pentru cuplu este luat de Mira și Orkun, care spune la microfon niște cuvinte ca și cum Mira ar mai fi iubita lui. Yaman nu se poate stăpâni și din nou iese cu bătaie. Imediat ce lucrurile se liniștesc, este anunțat premiul pentru cea mai șic doamnă, iar Sude se rujează fiind convinsă că premiul va merge la ea, dar fericita este Ender.

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Tan o sună pe Mira apoi a doua zi, după ora de pian, insistă să meargă la el acasă într-o vizită, impresionând-o cu povestea tristă a iubitei sale care ar fi acum în spital, în comă profundă. Mira acceptă, deși nu ar fi dorit să devină prietenă cu Tan. El îi face niște cafea și când telefonul ei sună (era Yaman) Tan se preface că din greșeală varsă cana exact peste telefon, în așa fel încât să nu poată răspunde. La un moment dat Mira găsește sub un preș bucățile de puzzle din care Tan îi făcea mereu chipul. Acesta, ușor speriat că Mira dăduse covorașul la o parte, îi spune că este o terapie împotriva singurătății. Într-un târziu, Mira vine acasă.

Yaman este preocupat intens de găsirea tatălui său, și va merge la Kenan la vorbitor să-i arate și lui scrisoarea. Spre surpriza lui și a lui Selim, Kenan primise și el un mesaj asemănător chiar în seara în care au luat mașina din fața cofetăriei și astfel Kenan a fost închis. Acolo taică-său scria că va reveni la ei când nu va mai fi amenințat și când va fi sigur că totul va merge bine.

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Sedef și Ender au o ceartă apoi Sedef începe să-i facă avansuri lui Faruk, pe care în tinerețe îi iubea. Ender îi vede pe amândoi discutând la piscină, dar nu-și închipuie că Sedef va forța lucrurile și îl va determina pe Faruk să aibă o aventură cu ea. Apoi își vor trimite mesaje pe telefon, ca să programeze alte întâlniri. Seara, Sedef iese tiptil din casă, la fel și Faruk și Mira, care o văzuse pe Sedef pe geam, iese în curte și îi surprinde sărutându-se. În acest timp, ca să se răzbune pe Orkun, Hale îi trimite lui Yaman o poză cu Orkun și Hasan când s-au întâlnit să pună ceva la cale, și Yaman pleacă precipitat din anexa unde locuia, mergând acasă la maică-sa. Mira, uluită de cele văzute, fuge la Yaman pe care nu-l mai găsește acasă, apoi iese și pleacă direct la Tan, în dorința de a nu mai fi văzută de ai ei.

Yaman episodul 12


Yaman, episoadele 11 si 12 rezumatTan nu era pregătit de nici o vizită, așa că ascunde ceva într-o încăpere, o încuie și abia atunci îi dă drumul Mirei. Când aceasta îi explică de ce a venit la el, se bucură și face un plan. O sechestrează pe Mira, fără ca aceasta să-și dea seama, pe moment. De fapt, tot acest episod este alcătuit din căutarea Mirei de către familia ei și a lui Selim.

Yaman îl trezește din somn pe Hasan arătându-i poza de pe telefon și cerând explicații. Surprins, Hasan recunoaște că a vorbit cu Orkun, apoi, începe să mintă, dar se ceartă cu Nevin, și până la urmă ea este nevoită să-i spună lui Yaman că Turan, tatăl lui, este mort. Yaman se supără foarte tare și pleacă nelăsând-o să-l mai atingă.

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Sedef își face bagajele și se mută la taică-său. După toate evenimentele, Sude va fi hotărâtă să divorțeze. Selim va face rost de un act extrem de incriminant la adresa lui Asîm, act pe care Ender i-l va furniza. 

Mira doarme la Tan, dar a doua zi toată lumea se alertează pentru că nu au cum să dea de ea. Yaman cu Mert, Eylul și Tugce o caută pe de o parte, Selim, Faruk, Sude și Ender pe de altă parte. Între timp află de la Sedef, care discutase cu el mai mult, că ei îi spusese de prietena lui că ar fi moartă, nu în comă. Aceste minciuni îi neliniștesc și mai mult, și la un moment dat apare presupunerea că Tan ar fi criminalul în serie despre care se vorbește la televizor. Tan o ține în apartamentul lui mult mai mult timp decât ar fi fost nevoie, apoi îi propune s-o ducă în casa în care ar fi urmat să locuiască împreună cu iubita lui din spital. Mira începe să se impacienteze, Tan nu vrea s-o scape din mână, iar ea nu poate face nimic să-i sune pe ai ei. Până la urmă îl determină să oprească la o farmacie și îl roagă pe vânzător s-o lase să dea un telefon. Când vorbește cu Yaman și vrea să-i dea adresa casei lui Tan, acesta preia receptorul și închide, apoi ține tasta ocupată și se preface că vorbește la telefon dând indicații cum se ajunge la casa din pădure.

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumatSelim află că Tan este un tânăr care și-a pierdut familia și iubita într-un accident de mașină din care el a fost singurul supraviețuitor și că de atunci are probleme psihice și de comportament. Muzica l-a scos din starea de depresie și l-a adus la o anume normalitate, dar de fapt, el se învinovățește pt accidentul produs și se socotește în mintea lui un criminal. S-a îndrăgostit de Mira din revistele mondene și a făcut o obsesie pentru ea. Viața l-a adus în preajma ei ca profesorul ei de pian.

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Mira este din ce în ce mai preocupată dar nu are de ales. După ce ajung în casa din pădure îl roagă pe Tan să meargă în sat să caute un încărcător. El promite că merge, dar de fapt, parchează mașina, închide porțile gardului și merge într-o magazie alături de casă. Într-un târziu, Mira îl descoperă acolo, în magazie, unde se aflau multe picturi care o înfățișează pe ea, și poze din reviste, tot cu chipul ei. Mira este consternată. Tan se dovedește a fi nu doar un obsedat, ci și un tip care poate deveni violent și trece de la o stare la alta rapid. Mira este speriată. El îi mărturisește dragostea și că de acum înainte vor fi împreună, pt că el n-o va lăsa să stea cu niște nimeni ca Orkun sau Yaman. Dar prietenii ei sunt aproape. Orkun a ajutat și el cum a putut, alertând poliția care scotocește apartamentul din oraș și a trimis un echipaj înarmat către casa din pădure. Însă primul care ajunge acolo s-o salveze pe Mira este Yaman. Tan amenință că o taie pe Mira dacă nu este lăsat în pace, dar Yaman știe să-l țină de vorbă până apar polițiștii care-l tranchilizează apoi îl duc la arest. Mira este salvată, totul se termină cu bine, iar Tan va fi internat într-un ospiciu de boli mintale.  

Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat
Yaman, episoadele 11 si 12 rezumat

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

14 comentarii:

  1. Oana mai poti pune rezumate din Medcezir?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate. nu am nevoie sa stiu turceste, imi ajunge sa vad mimica actorilor si inteleg actiunea. (nici Iffet nu era tradus pe internet, si totusi am facut rezumate dinainte la toate episoadele). Episoadele din Medcezir se pot vedea pe star.tv

      Ștergere
    2. Vai ce ma bucur!Iti multumesc foarte mult Oana!Noapte buna!

      Ștergere
  2. Oana,nu sti cate ep sunt in total din Medcezir?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca se filmeaza, au ajuns la episodul 28 sau 29, nu mai stiu exact.

      Ștergere
  3. Oana cand mai postezi rezumate??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand pot. Deocamdata suntem in varuiuala si modificari in apartament :((((((((((((((((((((( =D>

      Ștergere
  4. cand mai postezi rezumate????

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.