marți, 18 martie 2014

Yaman, episodul 10 rezumat





Yaman, episodul 10 rezumat
Mira, Yaman, Eylul, Mert și Tugce se întorc de la parcul de distracții. Mira spune că nu vrea să forțeze lucrurile între ea și Yaman, ci să le lase să curgă în voia lor. Dacă e să fie ceva între ei doi, va fi, dacă nu, nu.  Tan, prevăzător, se retrage din câmpul lor vizual. Acasă, Selim și cu Ender discută despre Sedef, sora lui Ender, care a dat un mesaj pe telefon și acum nu răspunde. Sedef se află în America și mereu se tachinează cu sora ei. Cei doi soți fac tot felul de presupuneri despre faptul că acum Sedef are telefonul închis, dar până la urmă se lasă păgubași. Dincolo, la vecini, Sude și Faruk se ceartă din nou pe tema banilor. Mira îi oprește zicând că nu vrea să mai audă nimic, nici o vorbă, nici un zgomot. Mira și Eylul stau de vorbă despre cum s-a îndrăgostit Mira de Yaman la prima vedere. La rândul lor, Mert și Yaman dezbat subiectul Eylul, care se pare că începe să-l placă și ea pe Mert.

episoadele următoare: Yaman ep. 11-12

Yaman, episodul 10 rezumat
Beren, care auzise conversația sorei ei cu Eylul, îi spune lui Sude că Mira și Yaman sunt acum iubiți. Sude rămâne uluită și îl va suna pe Orkun spunându-i că acum și-a învățat lecția și că poate să o curteze din nou pe Mira, pentru că, nu-i așa?, ei doi se cunosc de mult și e păcat de ceea ce deja a fost între ei. Orkun atunci se gândește la un plan și va lua din nou legătura cu Hasan, zicându-i acestuia că are nevoie de o capcană mult mai bună ca să-l îndepărteze pe Yaman de Mira în așa fel încât el să nu poată fi acuzat de implicare. Atunci Hasan îi spune că s-ar putea să aibă ceva ce l-ar interesa dar îi cere o sumă foarte mare de bani. Când se întâlnesc a doua oară, Hasan vine cu o scrisoare despre care spune că i-a fost scrisă lui Yaman cu doi ani în urmă, dar că el nu a primit-o niciodată. Orkun se bucură și acceptă târgul, plătindu-i suma promisă.

Yaman, episodul 10 rezumat
Sedef apare în toiul nopții pe proprietatea lui Selim, merge în anexa unde doarme Yaman, se apropie de el dar nu-l trezește și se bagă în pat. Dimineața Mira vine să-l salute și amândoi rămân uimiți când văd o femeie frumoasă în pat lângă Yaman. Lucrurile se lămuresc rapid - aceea fusese camera lui Sedef, iar ea neavând cum să meargă să-și trezească sora, s-a culcat unde a putut. Mira, deși înțelege că Yaman nu are nici o vină, începe să devină geloasă, pentru că Sedef este foarte frumoasă, pare experimentată și îl place pe Yaman, deși e cu mult mai în vârstă decât el. Văzând că ar putea avea o rivală în persoana ei, declară rapid că ea și Yaman sunt iubiți, sperând astfel că Sedef va sta deoparte. Dar ea nu se sinchisește, ba dimpotrivă îl pune pe Yaman s-o maseze pe spate, îl învață câteva mișcări de yoga, și în general îi atrage atenția mai mult decât ar fi normal.  Sedef însă, renunță la acest joc de-a șoarecele și pisica în momentul în care îl vede pe Faruk, de care era îndrăgostită în tinerețe. La fel ca în trecut, va încerca să-l seducă pe Faruk, fără să țină cont că acesta are acum o familie. Ender își dă seama cam la ce o duce mintea pe sora ei, dar Sude nici nu bănuiește.

Yaman, episodul 10 rezumat
Într-o seară se organizează o licitație și, din câte am înțeles, banii strânși vor fi folosiți pentru ajutorarea familiei lui Faruk. Mert arată excelent și de data asta Eylul chiar se aprinde pentru el. Yaman și Mira se simt bine împreună, pentru că Sedef deși atrage multe priviri, nu mai e interesată decât de Faruk, pe care îl  forțase mai devreme, la piscină, să aibă o aventură cu ea. La acest eveniment este prezent și Tan, care o urmărește pe Mira peste tot. Orkun vrea să pună să-l dea afară, dar află surprins că profesorul de pian se află pe lista de invitați. În seara aceea Tan face cunoștință cu Sedef care e atrasă de chipeșul profesor și observă imediat că el este topit după Mira. La eveniment are loc un karaoke iar primii care cântă vor fi Yaman și Mira.

Yaman, episodul 10 rezumat
Selim se află în delegație cu avocata Reyhan Arsen, iar Ender are impresia că-l vede aievea înșelând-o cu aceasta. Îl sună iar el este în pat, aproape adormit. Mai trece o noapte. A doua zi dimineața, la tv se dau știri despre încă o crimă cumplită făcută, după toate aparențele, de un criminal în serie. Servitoarea din casă spune că Sedef n-a venit toată noaptea acasă, Ender a sunat-o și avea telefonul închis, iar femeia apare la un moment dat spunând că totul este în regulă, s-a mai distrat puțin.

Episodul se termină când trebuie să meargă cu toții la o petrecere dar când să iasă pe poartă, un poștaș îi dă o recomandată lui Yaman rugându-l să semneze. Nedumerit, o deschide și o citește cu lacrimi curgându-i pe obraz... e o scrisoare de la tatăl lui... care, crede el, trăiește... și atunci Yaman va dori foarte mult să-l găsească.

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc mult Oana pentru ep 10 si astept cu nerabdare si celelalte!!!Sa ai o zi frumoasa!Lavi:):):)

      Ștergere
  2. Cand mai postezi episoade?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca voi mai avea cum. Din cate am vazut, astia sterg toate fisierele video de pe internet cu serialul asta. La inceput am crezut ca doar acelea de pe viki/youtube care erau foarte accesate, dar vad ca dispar zilnic si de pe alte conturi unde abia aveau cateva zeci de vizualizari :(( unul sau doua episoade cred ca mai pot pune, dar mai incolo, nu stiu ...

      Ștergere
  3. Buna Oana,unde exact as putea viziona si eu episoade postate de tine ale serialului Medcezir? Eu am ajuns la ep 11 si nu-l mai pot viziona nicaieri, tu ne poti ajuta intr-un fel sa-l vedem incontinuare, este tare frumos si serialul acesta ca si Feriha.
    Astept un raspuns de la tine, merci Clara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clara, episodul 10 il gasisem tot pe youtube, atunci l-am vazut si pe 11. Dar acum le-au sters din nou - ma abonasem la acel utilizator, insa azi am vazut ca nu mai are decat 2 episoade dar fisierele nu sunt disponibile.

      Oricum, nu erau subtitrate, au am dialogurile in engleza de pe o pagina de facebook, si vedeam pe jumatate de ecran filmul, si pe cealalta jumatate deschideam un fisier cu dialogurile, ma uitam crucis, asa cumva :))) ca nu ma pricep sa fac un fisier .sub (adica o subtitrare) si nici sa stau sa descarc episoadele nu aveam timp.

      Dar cat inca le mai gasesc - le caut in disperare si eu! - o sa mai scriu rezumate. Inca n-am cautat pe site-urile rusesti care au filme incarcate de useri, dar caut si acolo.

      Ștergere
  4. Buna Oana!Incearca si pe www.kilvi.com,le-am gasit traduse in romana pana la episodul 19,ramane sa vedem daca vor continua sa le traduca,daca vor fi sterse si de acolo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabriela! Multumesc pt link! Nu sunt intregi, dar macar nu ma mai chinui sa inteleg (de la ep. 11 incolo nu mai gasisem dialogurile in engleza.)

      Pot sa fiu sigura ca le vor sterge. Ar trebui redenumite, "Mareea" sau "fluxul", sau Mdczr ceva de genul. ei cauta dupa cuvantul cheie Medcezir scris legat, din cate mi-am dat seama.

      Ștergere
  5. Da, si eu sunt sigura ca le vor sterge si de aici, dar, asta e, pana atunci, mai profitam putin, ce sa facem...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Aici puteti vedea episoadele subtitrate in engleza http://www.youtube.com/playlist?list=PLFuzsjjDIRljTe5Skr9oI51RxuYN_Vxo1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru link, dar pe Kilvi Mania sunt subtitrate in romaneste!

      Ștergere
    2. Nu toata lumea are cont acolo. Pe youtube e gratuit.

      Ștergere
    3. Adevarat ce se spune mai sus, pe kilvi e cu bani dar in romana, iar pe youtube e gratis dar nu le poti vedea :))))) ultimele episoade postate acolo nu sunt vizibile pt romani. Doar pana pe la 20 sau 21 se pot vedea.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.