joi, 13 martie 2014

Oferte de vacanta

Mi-am deschis o firma de turism si de scurt timp am implementat o platformă noua cu ajutorul careia ofer mai multe oferte de nerefuzat. De exemplu avem oferte de sejur Tenerife pentru tinerii doritori de aventura dau si o oferta de sejur Grecia 2014 pentru persoanele trecute de varsta a doua. 

Toate aceste oferte sunt foarte accesibile pentru buzunarul oricarui roman deoarece se pot plati biletele in rate stabilite impreuna cu clientul. Saptamana asta vreau sa le dau inca o oferta clientilor mei. Este vorba de o oferta turcia cu un pret de nerefuzat in conditiile in care timpul petrecut in aceasta tara se poate intinde pe parcursul a 2 saptamani. Toate ofertele pe care firma mea le pune la dispozitia oamenilor au totul inclus incepand de la transportul cu avionul pana in tara aleasa si hotelul unde clientul are acces la toate facilitatile. 

Vreau ca pana la anul viitor sa imi dublez profiturile si totodata vreau sa imi maresc si numarul clientilor. Toate aceste vor fi posibile daca reusesc sa imi fac o reclama pozitiva. De fapt reclama nu mi-o fac eu ci mi-o fac clientii care intra pe usa firmei mele si pleaca multumiti de serviciile pe care le ofer. Mai departe am asteptari de la ei sa le vorbeasca si prietenilor despre ofertele pe care firma mea de turism le poate oferi. Asta este reteta succesului in ceea ce priveste o astfel de firma. Trebuie sa multumim pe toata lumea pentru a fi siguri ca o sa revina intotdeauna la noi.

articol de MC 
sursa foto http://www.cocktailholidays.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.