sâmbătă, 15 martie 2014

Tu porti costume sexy?

Ma intrebam de ce oare sora mea nu mai iese din camera ei si tot timpul sta cu ochii numai in   carti si nici macar laptopul nu il mai deschide. Este ceva foarte ciudat deoarece ea nu obisnuieste sa faca asa ceva si de obicei nu sta nici macar o ora in camera sa. Am aflat apoi ca este pedepsita de catre tatal meu deoarece a descoperit ca si-a cumparat anumite elemente de vestimentatie de care nu ar trebui sa   fie foarte mandra. 

Nu stiam despre ce este vorba asa ca am decis sa investighez. Am observat ca in urma cu o zi tatal meu aruncase cateva cutii pline si sigilate la gunoi. Am asteptat sa adoarma si am fugit imediat la aceste cutii. Le-am desigilat si am fost uimit de ceea ce am gasit in ele. Era pline de costume si rochii sexy. Nu stiam ca sora mea obisnuieste sa poarte asa ceva asa ca am ramas la fel de uimit ca tatal meu. Nu imi venea sa cred ceea ce imi vad ochii. Nu stiam ce sa mai cred. Am mai rascolit prin multimea de haine si am descoperit si cateva portjartiere destul de ok. 

Am stat putin si m-am gandit ce-ar fi daca as face o mica afacere din asta. De vreme ce sora mea le crede deja pierdute iar tatal meu nici nu vrea sa mai auda de asa ceva am decis sa incerc sa le vand ceea ce am si reusit si am facut o multime de bani!

articol de MC 
sursa foto http://www.sevensins.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.