joi, 3 aprilie 2014

Cavalerul nopții, episoadele 26, 27 rezumat




Episodul 26


Cavalerul nopții
Căsătoria între comisar și Irene, frumoasa nepoata a Cardinalului, este iminentă. Acesta din urmă simte presat să accepte această căsătorie de conveniență pentru că tânjește dupa medalion și comisarul i-l oferă în schimbul autorizării căsătoriei cu nepoata sa. Prelatul a încercat să evite cununia, dar comisarul îl obligă la asta.

În acest timp, marchiza, căreia îi pare rău pentru că a instigat la această căsătorie, încearcă să faciliteze evadarea miresei cu dragostea ei adevărată, Martin, grădinarul palatului. Va fi comisarul pentru scopurile lui , cu atât de mulți oameni față de ea ?

Cavalerul nopții
După ce a constatat ucigașul soției sale a fost comisarul, care este, de asemenea , fratele său, Gonzalo și-a dedicat viața pentru a găsi familia lui adevărată. Celălalt frate dispare și se află despre un medalion misterios pentru care alții nu vor ezita să încerce să-l omoare.

Dar dorința lui de a ști cine sunt părinții săi adevărați dispare atunci când pistele investigației sale duc către un al treilea frate și apare medalionul. Numai Satur este acela care-l încurajează pe stăpân să continue. Mai mult decât atât, descoperirea unui scut care a aparținut familiei mamei lui Gonzalo oferă noi indicii pentru a continua ancheta.

Episodul 27


Cavalerul nopții
E noaptea nunții și comisarul se teme că n-o găsește pe Irene virgină. Tensiunile dintre comisar și marchiză cresc când se află că una dintre dorințele cardinalului este ca oficierea căsătoriei să aibă loc la palat.

Gonzalo este în căutarea unei cărți care l-ar putea ajuta să descifreze secretul familie sale, dar va trebui să se descurce fără Satur, care se hotărăște să plece în America să-i caute pe Gabi și Estuarda. Pentru aceasta el se angajează ca marinar într-una din expediții.

Juan primește cu multă satisfacție permisiunea regelui de a se căsători. La un moment dat cineva aduce vestea că soțul Margaritei este mort. Juan este abătut și fără speranță dar Margarita nu poate să creadă că ăsta e adevărul.



Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

sursa foto: rtve.es

Orice neconcordanțe care pot să apară între rezumatele de pe acest blog și acțiunea episoadelor se datorează site-ului spaniol de unde le traduc. 
Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa  http://www.formulatv.com/




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.