duminică, 6 aprilie 2014

Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 28, 29, 30





Episodul 28


Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 28, 29, 30
Marchiza primește o vizită neașteptată de la fratele său, contele de Lizana. Acesta îi aduce vestea tristă că soțul său a murit în brațele lui și că ultima dorință a fost ca Nuno să fie înscris la seminar. Comisarul, incapabil de a accepta ceea ce se întâmplă cu copilul, are o discuție aprinsă cu contele care se încheie printr-o provocare la duel. Comisarul acceptă provocarea deși știe că adversarul său este un excelent trăgător.

Între timp, Cardinalul continuă jocurile sale machiavelice pentru a avea acces la funcția papală și pentru a-i da regelui medalionul pe care și-l dorește atât. Dar bijuteria nu conține pictura care ar trebui să fie în interior. Monarhul, foarte supărat, va pune în aplicare un plan pentru a se întoarce înapoi la Mendoza. Pentru aceasta, va face presiuni asupra marchizei ca să obțină cooperarea ei și a prietenilor ei. Lucrecia nu poate respinge propunerea, în ciuda laturii ei sinistre.

Disperat, Juan va face tot posibilul ca Victor să renunțe la Margarita, dar fără nici un efect. Tensiunea crește pe măsură ce sora lui Gonzalo decide să plece împreună cu soțul ei, pentru a evita problemele. Între timp, Satur se află pe urmele lui Victor, al cărui comportament ridică suspiciuni. Soțul Margaritei, care cunoaște adevărata identitate a Cavalerului nopții, pune în pericol viața eroului mai mult decât oricând.

Episodul 29


Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 28, 29, 30
Familia defunctului marchiz de Santillana îi ia mai toate bunurile marchizei, pe motiv că sunt ale lui Nuno și că acesta va intra în posesia lor când va ajunge la maturitate. Până atunci Lucrecia și copilul vor fi nevoiți să înceapă o viață nouă într-o căsuță modestă. Astfel, sunt părăsiți de toată lumea în afară de Catalina și de comisar, care rămân alături de ei în aceste momente dificile.

Cavalerul nopții investighează moartea unor prostituate care toate au o rană ciudată la gât. Noua țintă a criminalului pare a fi Margarita. După ce îl vede pe Cipri discutând cu una dintre prostituate, căreia doar îi spune ce dor îi este de soția sa, Satur e convins că proprietarul este cel care omoară fetele.

Pe de altă parte, Gonzalo încearcă să afle dacă familia Montignac, familie nobilă căreia îi aparținea și mama sa, mai trăiește. Își începe căutarea cu registrele unde erau trecute numele tuturor nobililor care au trecut prin localitate. Cavalerul nopții ajunge la aceste registre cu toate că ele sunt foarte bine păzite.

Episodul 30


Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 28, 29, 30
Cavalerul nopții descoperă locul unde se află singura membră a familiei Montignac din oraș. Acest lucru îi descoperă o nouă cale de urmat în aflarea originilor sale. În plus, el încearcă să mai stârpească excesele oamenilor comisarului care au poruncă să anihileze revoltele populare, care se stârnesc datorită foametei adusă de lăcustele care au distrus grânele. Marchiza primește o sarcină importantă de la regină, care o roagă să-i asigure protecția moștenitorului tronului, un copil de 3 ani, care ar putea fi omorât de conspiratori.

Spre disperarea Lucreciei, Felipe Prospero se furișează din ascunzătoarea lui și se infiltrează printre servitori. Este descoperit de Catalina și Margarita care îl iau acasă crezând că este un copil părăsit.

În ciuda tuturor riscurilor, Irene se întâlnește în secret cu Martin. Grădinarul este surprins de motivul întâlnirilor: știind ravagiile făcute de lăcuste asupra familiei grădinarului, tânăra îl ajută cu bani. Martin se arată ofensat de acest gest al lui Irene, deși ea îl face având cele mai bune intenții.


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

sursa foto: rtve.es

Orice neconcordanțe care pot să apară între rezumatele de pe acest blog și acțiunea episoadelor se datorează site-ului spaniol de unde le traduc. 
Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa  http://www.formulatv.com/



7 comentarii:

  1. un film minunat de ce nu a fost la national tv pana acum?!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine sa fie difuzat in fiece seara la national tv...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Tina MDar ne se poate doar joi si vineri :( :'(

      Ștergere
  3. 2 zile pe saptamina e prea putin ptr. un asa film,serios .ce se poate face ca sa-l difuzeze in fiecare zi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept continuarea! :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.