luni, 21 aprilie 2014

Feriha episodul 46 rezumat








Feriha episodul 46 rezumat
Feriha se pregătește să plece la țară împreună cu Mehmet și nu mai răspunde la telefon pt că Rîza i-l aruncase la gunoi. Când ajung la autogară, Mehmet merge la coadă să cumpere o cafea. În acest timp apare Emir acasă la Feriha unde Gulsum îi spune că e la autobuz. Imediat Emir ajunge la autogară cu mașina și Feriha se urcă rapid înăuntru. Mehmet iese afară dar Emir deja pornise cu viteză și dispare din zonă. Mehmet văzuse că Feriha a plecat de bună voie, dar de ciudă că i-a scăpat, va spune acasă că a fost răpită de Emir.

Feriha episodul 46 rezumat
Este iarnă. Cei doi ajung undeva în pădure, lângă un sătuc, la o pensiune unde nu este nimeni cazat. Proprietarii, doi bătrânei simpatici, le oferă una dintre cele mai frumoase camere. În Istanbul, Rîza și restul familiei se perpelesc pentru că nu știu ce este cu Feriha. Rîza face o plângere la poliție, crezându-l pe Mehmet că Emir i-a răpit fiica. Mai târziu, Mehmet va recunoaște că Feriha s-a dus de bună voie în mașina lui Emir și atunci Rîza își va retrage plângerea. Seher o anunță prin telefon pe Aysun despre cele întâmplate, așa cum le-a fost învoiala. Aysun se ceartă iar cu Unal și o dă afară din casă pe Sanem, când se întâlnesc acasă la el toti trei.

 episodul următor: Feriha, 47

Feriha episodul 46 rezumat
Episodul 46 se concentrează în jurul timpului petrecut de Emir și Feriha la pensiune, fără să le mai pese de cei de acasă. După o zi apare în ziare poza și informația că Emir ar fi răpit-o pe Feriha și nu se știe unde sunt. Cei doi proprietari ai pensiunii văd ziarul și îl arată celor doi, care încep să le povestească ce este cu ei și cum au ajuns acolo. Într-o dimineață Emir plecase la cumpărături și Feriha este îngrijorată când nu-l găsește la pensiune. Seara începe să ningă iar Emir vrea să-i facă o surpriză Ferihăi. O scoate afară pe trepte, pe ninsoare, unde se află cei doi bătrânei pe post de martori și ofițerul stării civile. Îi pune pe cap voalul de mireasă la proprietăresei, și o cere de soție, apoi are loc oficierea cununiei.

Ultimele episoade42 , 4344, 45



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



26 de comentarii:

  1. Foarte frumos . Dar , foarte scurt ....din acesti motiv cred ca ar trebui sa pui astazi si episodul 47 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tin sa te dezamagesc. Azi vad Medcezir, cate episoade pot, pt ca-mi expira cele 3 zile in care-l pot vedea gratis.

      Ștergere
  2. Ce se intampla urmatoarea data?;->

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa apara o femeie care spune ca este insarcinata cu Emir si iar se cearta,despart.Roxii

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa ma ajuti, atunci te rog alcatuieste rezumatul la episodul 47. Il trimiti pe adresa oana[@]pulbere-de-stele.com, sau folosesti formularul de la pagina Contact. Ajunge la aceeasi adresa de email. Multumesc mult de tot! :)

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ilinca, pun parantezele alea patrate ca sa nu ma trezesc cu mesaje spam in inbox. Desi nu sunt sigura ca ar fi o solutie impotriva programelor de tip phishing care culeg adrese de email de pe internet. Cand scrii adresa mea trebuie sa elimini acele paranteze.

      Ștergere
  5. Si adresa mea de mail este mariabahu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ilinca Bahu,posteaza ep. 47.te roooooooog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai tarziu iti trimit maine rezumatul prin formularul de la pg de conact

    RăspundețiȘtergere
  8. Feriha-fricoasa,Emir-sentimental,Koray-ranit in dragoste,Gulsum-prea indragostita,Hande-rautacioasa,Cansu-enervanta,Halil-nebun,Lara-tupeista,Ilker-mitocan,Mehmet-agresiv,Seher-vicleana,Gunge-naiva,Levent-omul bun,Bulent-inchis in el,Nevbahar-secretoasa,Zehra-mereu in aparare,Riza-atent mereu la onoare,Sanem-tarfa,Haldun-neajutorat,Unal-afemeiat,Aysun-bagacioasa,Ruya-nesimtita la fel ca mama ei,Yavuz-mafiot,Ece-ciudata,Omer-nazdravan,Can-dragalas

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In concluzie, la ce pisici ne mai uitam la serialul asta cu personaje naspa? :D

      Ștergere
  9. Da,dar mie tot imi place pt ca joaca Cagatay in el si nu joaca rau nici Hazal,dar in concluzie toti joaca bine si chiar se potrivesc mai ales Cansu,Halil,Seher,Feriha,Koray si Emir!E doar parerea mea.Lavi :):):)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau ca nu am facut tot odata dar am avut probleme mari cu net ul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata, sper ca le-am facut bine si ca o sa te mai pot ajuta

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara... este minunat ce faceti, faptul ca puneti episoadele in avans...daca nu va suparati..in ce episod afla Mehmet ca Seher este o mincionoasa si o manipulanta? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Nu stiu, eu nu vad in avans decat ceea ce postez. Pana la episodul 48 nu este cazul de asa ceva. Poate iti raspund fetele care au vazut tot serialul in avans.

      Ștergere
  13. oana de unde ai atâtea informații despre episoade????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am raspuns mai sus, serialul se gaseste pe internet subtitrat in romana sau in engleza. Prefer variantele din engleza care nu-s atat de decupate ca acelea din romana.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.