luni, 28 aprilie 2014

Feriha episodul 48 rezumat




Feriha episodul 48 rezumat
Feriha ajunge în rezerva în care Rîza este deocamdată în comă. Mehmet o alungă când o vede, pe motiv că ea este cauza atacului de inimă al tatălui lor. O asistentă îi promite că o scoate pe Feriha de acolo, dar îl atenționează că dacă el se mai poartă agresiv în spital, îl dă afară. Deocamdată Emir și Feriha nu spun la nimeni că s-au căsătorit. Emir ar vrea să spună tuturor, crezând că în felul ăsta s-ar rezolva toate problemele, dar Feriha înțelege că dimpotrivă, acestea s-ar agrava. 

 episodul următor: Feriha, 49

Feriha episodul 48 rezumat
Cei doi locuiesc acasă la Koray, dar acest lucru nu este cunocut de familia Ferihăi. Doar Seher află de la Gulsum, pe care o ajută la treabă. Astfel Seher are ocazia s-o sune pe Aysun și să-i ceară o întrevedere ca să-i spună unde se află Emir. Aysun vrea s-o tragă pe sfoară și-i spune că nu are bani lichizi la ea și că nici până la bancă nu merge pt o informație minoră. Seher îi atrage atenția că Emir nu vrea ca ea să afle unde stă, și atunci cu siguranță Aysun nu-i va afla noua adresă. Seher îi cere cerceii din urechi, contra informației că Emir și Feriha locuiesc la Koray. La vilă va veni și Mehmet, bănuind că acolo e sora lui. Koray și Gulsum îi ascund pe cei doi la etaj, dar Mehmet amenință să devină violent, așa că Feriha apare pe scări. Fratele ei venise doar să-i spună că ea nu mai face parte din familia lor și că nu are ce căuta pe acasă, apoi amintește de procesul intentat de Unal. După ce pleacă Mehmet, Feriha îl întreabă pe Emir dacă știa despre proces - lucru pe care el nu-l poate nega pentru că tocmai aflase despre asta și se străduia să-l determine pe Unal să renunțe.

Feriha episodul 48 rezumat
Aysun, la rândul ei, vine de două ori la vila lui Koray, odată o găsește pe Feriha, și o pălmuiește pentru că ea îi spune direct că aceea care-l pierde pe Emir este Aysun, iar a doua oară să-și vadă fiul, care o respinge și-i spune că nici ea nici tatăl lui nu mai fac parte din viața lui acum. Pe de altă parte, Aysun are o problemă cu Sanem și nu poate suporta să-și vadă fostul soț în compania ei. Într-un fel, parcă ar urmări-o. Într-o seară vine să facă o scenă de gelozie în timp ce Sanem și Unal luau cina la restaurant. Unal o invită elegant să-și vadă de viața ei, de soțul ei și de copilul cel mic (Can). Altă dată vine acasă la Sanem să o amenințe că n-o s-o lase să formeze un cuplu cu Unal ori să devină și mai bogată prin intermediul lui. Din nefericire, Cansu intră pe ușă în acel moment și ea plusează, spunându-i fetei că mama ei n-o să facă niciodată din Unal un alt tată pentru ea. Cansu rămâne uluită de ce aude.

Feriha episodul 48 rezumat
Rîza se trezește din comă și îl întreabă pe Mehmet de Feriha, dar el îi spune sec că nu e acolo. Apoi, vorbind cu Hatice, îi spune că a visat că fata lui era lângă el și plângea (de fapt, ea chiar fusese), și că i-e dor de ea și ar ierta-o dacă vine să-i sărute mâna. Atunci Hatice se duce acasă la fiica sa și vorbește cu Feriha să treacă pe la ei pe acasă după ce-l vor aduce pe Rîza. Episodul 48 se termină când Feriha vine acasă, imediat după ce Levent îl vizitase pe bătrân. Hatice deschide ușa, Mehmet face ochii mari, iar Feriha intră înăuntru ...

Feriha episodul 48 rezumat
Alte acțiuni din episodul 48:
- Cansu face un atac de panică tot gândindu-se la Emir. Apelează la Lara și la dna Tulin, iar Sanem, când apare în casă, îi mai dă o pastilă (de fapt, vitamine), despre care Cansu țipă că n-au nici un efect.
- relația dintre Sanem și Nevbahar este mai rece datorită lui Bulent. Ea vorbește cu tânărul și încearcă să-l facă să înțeleagă că nu aleargă după femeia potrivită. Dar Bulent insistă că lui îi plac doamnele adevărate.
- Hande și Koray au câteva întrevederi și discuții acide. Koray se supără pe Levent - pt că o văzuse pe Hande sărutându-l - și îl amenință că-l spune la conducerea facultății că are o relație cu o studentă. Se întâlnește cu Hande și o întreabă dacă-l iubește, dar în acel moment sună Gulsum și vraja apropierii celor doi se spulberă. Mai târziu, Hande, beată, merge la ferma unde are un cal și călărește prin noroi până când calul o aruncă din șa.
- Unal acceptă să renunțe la procesul împotriva lui Rîza, cu condiția ca Emir să plece din apartamentul nr. 10.


Ultimele episoade: 444546, 47,   



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


12 comentarii:

  1. Buna Oana. Cand postezi ep.49 din feriha? Iti multumesc pentru ceea ce faci. Iti doresc multa sanatate si fericire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este superb filmul..admir ceea ce faceti..numai ca am vrea mai multe episoade ..^_^

      Ștergere
    2. in zilele astea libere promit sa mai pun niste episoade.

      Ștergere
  2. supeeeer iti multumesc foarte mult din inima!!!!! te admir pt munca pe care o faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti o persoana minunata scri cele mai bune rezumate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc din toata inima! :) :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Te admir pentru munca ta! multumesc pt rezumate...mai postezi saptamana asta la Feriha sau nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi merge bine internetul sunt nevoita sa postez ceea ce am deja salvat in postari mai vechi nepublicate inca. Nu mi se incarca pozele sau nu mi se mai incarca deloc pagina blogger din control panel. Comentarii pot posta, dar atat. Dupa curatenia generala cu varuiala si toate alea-alea s-a intamplat ceva cu modemul si internetul prin cablu nu mai merge deloc, doar wireless-ul care e cam ... vai mama lui.

      Ștergere
  6. Cine o omoara pe feriha in ep.68?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In serial nu arata. Multi zic ca Halil dar pe unele pagini de fb se spune ca in sezonul 3 - care nu s-a mai facut - trebuia sa se arate ca Ece, fosta iubita a lui Emir, o omorase pe Feriha.

      Ștergere
  7. Da dar de ce pe YouTube nu arata episodul 68?de ce nu arata cum a murit feriha si înmormântarea si ce face apoi emir pe internet apare direct viata lui fără feriha. Si am văzut în mai multe filmulețe cu emir era cu o brăţară in mana

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.