miercuri, 30 aprilie 2014

La multi ani, Halit Ergenc!





Halit Ergenc (se citește erghenci) s-a născut pe 30 aprilie 1970 la Istanbul. Deci, să-i spunem la mulți ani și la cât mai multe seriale în care să ne încânte cu farmecul său personal, cu privirea senină și cu vocea lui vibrantă, specială, care parcă are darul de a te liniști din orice frământare ai avea, cu talentul său actoricesc și , de ce nu? cu vocea cu care știe să cânte.

Probabil că rolul din Suleyman Magnificul va rămâne rolul vieții sale, dar chiar și așa, chiar dacă un al doilea rol de o asemenea anvergură n-o să mai apară în calea lui, și așa vrem să-l mai vedem în alte seriale după ce Suleyman se va fi terminat. Pentru noi tu ești Selim (Alyie), Onur Aksal (Binbir Gece), Kemal Ataturk și oricare alt personaj pe care l-ai jucat.

La mulți ani, buni și frumoși, Halit!

La multi ani, Halit Ergenc! La multi ani, Halit Ergenc!


La multi ani, Halit Ergenc!


3 comentarii:

  1. Doğum günün kutlu olsun!
    İyi sağlık ve kariyer hala güzel.

    Halit Ergenc
    Marcela - ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI si BUNI ANI! Armoniosi, luminosi, sanatosi!...Poate il intilnesc...la Meteore (Grecia) am inteles ca si-a ridicat acolo o vila de vacanta!!!!!
    HAPPY BIRTHDAY!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, a fost ziua lui, si a mai fost si ziua lui Azer (actorul din rolul Azer ...) dar despre el nu am gasit mare lucru pe net..!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.