sâmbătă, 26 aprilie 2014

Yaman episodul 17 rezumat




Medcezir episodul 17 rezumat
Mira, Eylul și Mert îl așteaptă pe Yaman la poliție. Acolo este și Leyla iar Mira înțelege că totul s-a întâmplat din cauza ei și vrea să plece. Giray este reținut pentru proces. Selim îl scoate pe Yaman din arest dar supărat de-a dreptul, îl reduce la tăcere ori de câte ori el vrea să spună că este nevinovat. Selim de data asta vrea să pună piciorul în prag și să-l determine să nu mai aibă de-a face cu persoane din trecutul său dacă vrea să aibă un viitor frumos. Îl ceartă foarte tare și îi cere să se hotărască: ori cu ei, ori cu cei din Tozludere. Yaman plânge, conștient că nu este vinovat, dar și că Selim are dreptate. Eylul află cum s-a petrecut totul în seara cu pricina și îi povestește Mirei că întâmplarea nu a avut de-a face cu Leyla, ci cu Ayșe și cu Giray. Sude o sfătuiește pe Mira să fie atentă la ce vorbește cu Yaman, să nu cumva să-l jignească din cauza geloziei. Mirei nu-i vine să creadă ce aude știind că mama sa nu-l suportă pe Yaman. Când ea pleacă la școală, Sude îi spune lui Beren că, de fapt, atenționând-o asupra comportamentului ei față de Yaman, precis va greși și-i va spune ceva ce o să-l deranjeze.
Orkun îi prezintă decanului facultății dovezi foto legate de bătaia pe care a încasat-o de la Yaman, în speranța că va fi eliminat din școală sau măcar îi va fi suspendată bursa. Dar decanul îi atrage atenția lui Orkun că cele întâmplate nu au avut loc în școală, așa că nu-l poate sancționa cu nimic pe Yaman. Orkun pleacă supărat din biroul acestuia.

urmează: Yaman episodul 18


Medcezir episodul 17 rezumat
Giray este găsit vinovat și e trimis în aceeași închisoare cu Kenan. Primul lucru pe care-l face Kenan când îl vede este să-i spună că l-a trădat ca prieten, cu Ayșe. Dar Giray îi spune că s-au logodit și că ea este însărcinată, veste la care Kenan reacționează violent. În același timp Ayșe are proasta inspirație de a-i spune tatălui ei despre copil, iar acesta o dă afară din casă. Nevin este aceea care o sprijină pe Ayșe și îi oferă adăpost. Leyla o sfătuiește ca în situația de față, cu Giray la închisoare, să scape de copil, dar Ayșe nu ar vrea să avorteze. Oricum, nu mai are bani pentru asta. Leyla, din răutate, insistă că tot Yaman ar trebui să-i dea, dar Nevin se opune și sugerează ca Hasan să-i dea bani, ceea ce el nici nu vrea să audă. Atunci merge în grădină și sapă la un copac, unde avea o cutie care era plină cu bani, dar acum banii dispăruseră și în locul lor era o portocală. Apoi se arată că într-o seară când pusese banii acolo, cineva îl văzuse și apoi îi luase (tatăl lui Yaman). Hasan bănuiește că Turan Koper i-a luat banii, dar nu are nici o dovadă.  

Medcezir episodul 17 rezumat
Mira se ceartă iar cu Yaman pe holul facultății. După cursuri merge la psicină și se lasă pe fundul acesteia gândindu-se la momentele din trecut cu Yaman. Orkun o vede și observând că nu mai iese la suprafață, sare și o scoate din apă. Yaman merge la Selim la birou și acesta îi explică din nou de ce trebuie să o rupă cu cei din Tozludere, măcar până se vede cu o situație, pe picioarele lui. Apoi îi arată poze de pe înregistrările camerelor de supraveghere din bancă, și Yaman îl recunoaște pe tatăl său. Discuția alunecă spre suma de bani transferată în contul lui și de unde o putea avea Turan. Încă odată, Selim îl sfătuiește pe Yaman să stea departe de Tozludere, nu doar pentru că vrea să-și facă un alt fel de viitor, ci și pentru că tatăl său și Hasan sunt implicați în cercuri mai mult decât dubioase.

Secretara lui Asîm este pusă să asculte discuțiile din birou și astfel află că bătrânul plănuiește să-l însoare pe Faruk cu Sedef. Conversația e înregistrată pe un cd care ajunge la asociatul lui Ender, care la rândul său i-l dă lui Sude drept mulțumire pentru că a ruinat afacerea "Orientul Mijlociu". După aceea Sude îl anunță pe Faruk și pe avocat că vrea să se mai gândească în privința divorțului, că nu este sigură că ar vrea să divorțeze. Faruk este vizibil deranjat de această întorsătură de situație, dar nu poate protesta.

Eylul nu vrea ca relația ei cu Mert să devină publică, de jenă că s-a îndrăgostit de acela pe care până mai ieri îl făcea în toate felurile. Prietenele ei observă că ei doi sunt împreună, dar ea nu acceptă acest adevăr și uneori îl lasă pe Mert singur. Tugce este aceea care îi atrage atenția lui Mert că Eylul este distantă cu el în public. Ender, rugată de Mira, îi va pune pe cei 4 tineri - Yaman, Mert, Eylul și Mira - să sorteze niște haine pentru caritate. Astfel, speră că Mira și Yaman vor sta de vorbă și se vor împăca. Dar ei tot se ceartă și Yaman vrea să plece la un moment dat iar ușa pare blocată (cheia e la Mert, de fapt). Atunci Yaman descoperă un fel de ieșire de serviciu printr-un tunel de aerisire, care este însă înfundat. Când revine din el, o aude pe Mira confesându-se lui Eylul despre faptul că-i pare rău pentru ceea ce a spus atunci, la club, dar asta nu e de ajuns ca să se împace.

Medcezir episodul 17 rezumat
Hasan se întâlnește întâmplător într-o parcare cu Selim și Ender și îi cere avocatului să-i confirme dacă în contul lui Yaman sunt o sută de mii de lire pentru că sunt banii lui care au fost furați de Turan Koper de unde el îi avea ascunși. Selim evită să dea vreun răspuns, ba dimpotrivă, îl repede pe Hasan și-i cere să-i aducă dovada că a avut acei bani. Ulterior Yaman merge la vorbitor și încearcă să afle de la Kenan ce-i cu acei bani și înțelege că erau ai lui Hasan dar tatăl lor i-a furat. Apoi făcând legătura cu poza trimisă de Hale în care apar Hasan și Orkun, își dă seama că aceia erau banii pe care Orkun îi plătise lui Hasan pt treaba murdară cu furtul din seiful familiei Beylice. Îi spune lui Kenan că va înapoia banii celui de la care au fost luați, iar Kenan îl amenință că nu mai are frate dacă face asta. Yaman pleacă și împreună cu Selim plănuiește ce are de făcut. Când ajunge la Orkun acasă, acesta își serba majoratul și toți prietenii erau invitați. Yaman dă să plece când vede atâta lume, dar Orkun insistă să spună ce are de spus, nebănuind că-l va face de râs. Atunci Yaman scoate punga cu banii spunând tot adevărul, cum i-a dat lui Hasan ca să-l îndepărteze pe el de Mira, și cum a făcut asta pe banii tatălui lui. Orkun imediat tăgăduiește cele spuse de Yaman, care scoate telefonul mobil cu poza trimisă de Hale. Mihat Civanoglu, la fel ca și toți cei prezenți, își dă seama că fiul lui minte. Yaman pleacă, iar Mira iese după el ... .

sursă foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.