marți, 29 aprilie 2014

Yaman, episodul 18 rezumat



Medcezir, episodul 18 rezumat
Yaman pleacă lăsându-i pe toți uluiți de cele spuse și dovedite. Selim este bucuros că Yaman își folosește mintea și își învinge dușmanii. Orkun, nebun de furie, se ia la bătaie cu taică-său în văzul tuturor, Mithat Civanoglu fiind furios pe faptul că mereu trebuie să șteargă mizeria din urma fiului său nesăbuit. Musafirii se străduiesc să-i despartă pe tată și fiu, iar Orkun pleacă urlând de ciudă, cu mașina și doi dintre prieteni. Dar noaptea aceea aduce multe schimbări de substanță personajelor serialului. După ce musafirii pleacă și rămân doar Eylul și Bugra, fostul ei prieten, Mithat se ceartă cu soția lui, Yasemin, și la un moment dat, aflându-se pe scara interioară, vrea s-o pălmuiască dar ea se ferește. Mithat se dezechilibrează, balustrada din lemn se rupe și el ajunge la parter cu capul spart. Moare pe loc. Orkun se duce și se îmbată într-un club unde o întâlnește pe Sedef și beau amândoi până dimineața când ajung acasă și atunci află că tatăl lui Orkun este mort.

Medcezir, episodul 18 rezumat Medcezir, episodul 18 rezumat
urmează: Yaman episodul 19


Medcezir, episodul 18 rezumat
Ayșe vrea să-l vadă pe Yaman, dar portarul nu o lasă în incinta cartierului select. Până la urmă pleacă, iar pe stradă este întuneric. Faruk vine acasă cu mașina și n-o vede. O lovește și ajung amândoi la spital, unde Faruk are o contuzie la o mână, dar Ayșe pierde sarcina și poartă o proteză la gât. Când este întrebată ce s-a întâmplat, spune polițiștilor că ea a fost de vină și nu depune plângere împotriva lui Faruk. Acesta, fiindu-i milă de ea, după ce-i află povestea, o angajează servitoare în casă la el. Asîm, care vrea să știe cât mai repede posibil cine îl moștenește pe Mithat la firmă, vine la o discuție cu Orkun și rezultă că el îi va lua locul tatălui său la firmă, ceea ce-l neliniștește oarecum pe Asîm, care ar fi dorit un alt fel de deznodământ.

Medcezir, episodul 18 rezumat
Yaman și Mira încep să se reapropie încet, unul de altul. Faruk și Sude au mici discuții în contradictoriu, una din ele chiar la înmormântarea lui Mithat. Mert îi spune în față lui Eylul că atitudinea ei de a menține relația lor secretă este o insultă pentru el. Hasan știind de la Yaman că banii au ajuns înapoi la proprietar, se pregătește de o posibilă confruntare și își pune pistolul sub saltea, la îndemână. A doua zi, merge ca șofer al lui Orkun la cimitir, și acolo se află și Yaman ...


sursă foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Un comentariu:

  1. heey va urmaresc foarte de mult si va respect pentru rezumatele tuturor serialelor acestea frumoase care ne tin cu sufletele la gura pentru fiecare episod urmator !!!! multumesc din suflet!!!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.