luni, 12 mai 2014

Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 36, 37, 38, 39, 40




Episodul 36


Marchiza și comisarul sunt disperați. Nuno a fost acuzat de violarea tinerei Beatrice și rămâne închis în așteptarea execuției. Între timp, Cavalerul nopții va încerca să aducă probe în favoarea nevinovăției lui Nuno. Dar în căutarea lui, Gonzalo este mușcat de un șarpe veninos.

Episodul 37


Cavalerul noptii
Moștenitorul tronului, Felipe Prospero, este grav bolnav și medicii nu pot face nimic pentru el. Regele, în suferință profundă, acceptă propunerea Cardinalului Mendoza de a recurge la rugăciunile unei starețe celebre, maica Isabel, pentru salvarea copilului. Marchiza de Santillana descoperă că intențiile maicii Isabel pentru a obține favoarea regelui nu sunt ceea ce par a fi. Cavalerul nopții și Satur găsesc în chilia lui Augustin un glob de sticlă cu niște inscripții numerice. Vor trebui să descifreze inscripțiile pentru a găsi urmele originii lui Gonzalo.

Episodul 38


Profitând de prezența unor actori ambulanți în oraș, Cipri organizează un spectacol la han. Printre piese, se joacă și una intitulată Bestia umană. Gonzalo continuă să-și caute originile. (Din păcate acest episod are un rezumat aproape identic cu cel de dinainte - notă O.D.)

Episodul 39


Ciuma a devastat orașul. Oamenii comisarului au ordin să izoleze pe oricine ar prezenta simptomele, pentru ca boala să nu se mai răspândească. Satur însă, se molipsește iar Cavalerul nopții stă lângă el până la capăt. Corabia pe care călătorește Richard Blake naufragiază.

Episodul 40


Cavalerul noptii
Comisarul trimite câțiva din oamenii lui în Mongolia. Lucrecia se confruntă fără succes cu răpitorii ei. Între timp, la palat, Irene încearcă să-și ascundă sarcina. Cardinalul Mendoza începe să fie preocupat de aflarea Sfântului Graal, crezând că așa va avea acces la papalitate. Până la sfârșitul anului ajunge în posesia unei săbii aparținând Templierilor, și astfel va ajunge la concluzia că Sf. Graal se află în Madrid. Gonzalo și Satur descoperă că Juan e logodit în același timp și cu Margarita și cu Eugenia. După ce este descoperit, își propune să rupă logodna cu una dintre cele două.


Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: facebook

Orice neconcordanțe care pot să apară între rezumatele de pe acest blog și acțiunea episoadelor se datorează site-ului spaniol de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa  http://www.formulatv.com/ 




3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.