vineri, 2 mai 2014

Feriha episodul 49 rezumat




Feriha episodul 49 rezumat
Episodul 49 din serialul Feriha continuă cu unele acțiuni de acolo unde au rămas ele în episodul trecut. Feriha intră în casă și este iertată de Rîza. Mehmet nu este de acord cu acest lucru, dar nu protestează în față. Doar lui Levent îi va spune că el nu consideră că mai are soră, și chiar dacă tatăl lui crede că Feriha este inocentă, el e sigur că petrecând câteva zile și nopți cu Emir, i-a devenit iubită. Din păcate, cei din cartier încep deja să bârfească la adresa Ferihăi că ar trăi necununată cu Emir. În pofida acestui lucru, ea încă nu dorește să dezvăluie nimănui căsătoria lor și așteaptă un moment prielnic. În ziare apare știrea despre procesul intentat de Unal împotriva familiei ei, dar Emir o liniștește și-i spune că deocamdată articolul a fost scris la comanda lui taică-său și că are menirea de a-i speria tatăl și fratele.

 episodul următor: Feriha, 50

Feriha episodul 49 rezumat
Cansu când aude că Sanem are o relație cu Unal, ia foc. Începe să țipe la mama ei vitregă și să spună că abia au trecut 4 luni de la moartea tatălui ei și ea are deja o relație? Nu suportă acest adevăr și, cuprinsă de o adevărată criză de isterie, rupe hainele de pe Sanem - ca fiind cumpărate din banii lui Haldun, apoi o dă afară din casă precizând că hotelul este al ei și va avea ea grijă s-o dea afară din parteneriatul cu Unal. După aceea aruncă pe jos toate hainele din dulapuri, bijuteriile, tot ce aparține mamei ei, cu gândul ca mai încolo să cheme pe cineva să le arunce. Când vede că Feriha s-a întors acasă, o cheamă pe ea să facă curat, încercând să șteargă cu buretele tot ceea ce s-a întâmplat recent și îi propune să redevină ca înainte. Feriha, însă, i-o retează și refuză, spunând doar că nimic nu mai este ca înainte. Legat de Emir, amândoi stabilesc să spună celorlalți că s-au despărțit. Așa că Cansu, dând crezare acestui lucru, își face din nou speranțe. La scurt timp o cheamă pe Aysun să-i arate pozele din reviste pe care le ține ea sub pernă și să-i explice că îl iubește pe Emir de multă vreme. În final, îi cere femeii s-o ajute să devină iubita lui Emir. Aysun când vede toate pozele își dă seama că Cansu este o obsedată care are nevoie de ajutor medical, și fără prea multe explicații refuză s-o ajute și pleacă spunând că nu mai vrea să mai discute așa ceva niciodată.

Feriha episodul 49 rezumat
Sanem derutată, se duce la hotel și, mai voalat, mai pe față, îi cere ajutorul lui Unal pentru un apartament sau o casă. Dar el nu mușcă momeala ci îi sugerează să-și ia ceva cu chirie. Pentru moment, ea rămâne la hotel, deși Cansu vine și amenință personalul cu concedierea dacă o vor primi pe mama ei în hotel. Tulin o ajută să-și recupereze cheia de la apartament și astfel reușește să-și ia câte ceva din lucrurile mai de valoare, deși Cansu o prinde asupra faptului și face din nou o criză de nervi și un atac de panică. Nevbahar află despre cele petrecute și merge la hotel la Sanem să-i pună în vedere că nu o interesează ce a fost între ea și Levent, dar să stea departe de Bulent.

Feriha episodul 49 rezumat
Paznicul de la fermă îl sună pe Koray în noapte să-i spună că Hande a venit dar nu a mai ieșit și n-o găsește. Koray vine imediat și o vede pe Hande inconștientă, în noroi. O duce la spital și stă cu ea până își revine, apoi stau de vorbă amândoi și Koray îi spune că în felul ăsta și-a dat seama că îl iubește, dar ar fi trebuit să-i spună asta mult mai devreme. După aceea, deși îi vine greu, îi cere lui Gulsum divorțul, spunându-i că s-a căsătorit cu ea pentru ca familia ei să nu-i strice viitorul trimițând-o înapoi la țară pentru o greșeală a tinereții. Gulsum plânge și îi cere ajutorul lui Seher care o învață să-l mintă pe Koray. 

Feriha episodul 49 rezumat
Episodul 49 se termină cu două acțiuni: prima - Mehmet vine acasă având în minte cuvintele lui Veysel care îi spune că toată lumea bârfește despre sora lui că nu mai este inocentă. În același timp în zona parcării erau Emir, Levent și Seher care voia să ducă în casă mobila cea nouă, lăsată în drum de transportatori. Toți se așteaptă ca Mehmet să parcheze mașina, dar el îl izbește pe Emir în plin. A doua - în casă Rîza scotocește printr-o lădiță cu mileuri și alte lucruri vechi unde Feriha ascunsese certificatul de căsătorie. Rîza ia unul câte unul lucrușoarele și rămâne uimit de ceva... Feriha intră și ea în casă ...


Ultimele episoade: 4546, 47, 48,   


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



5 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.