miercuri, 28 mai 2014

Yaman episoadele 21 si 22, rezumat



  Yaman episodul 21


Medcezir, episoadele 21 si 22, rezumat
Yaman se află în Tozludere, cu mama lui care se desparte de Hasan. El o determină să nu mai cânte prin baruri și ea își găsește o slujbă de bucătăreasă la o grădiniță. Grupul lor de prieteni stabilesc să meargă câteva zile la ski și se străduiesc să-l ajute pe Yaman cu bani, ca să poată merge și el, cu toate că el nu e de acord. Din acest grup lipsește Hale, de care acum toată lumea fuge. Dar ea insistă la un moment dat să discute cu Mira, căreia pe buna dreptate îi este teamă de ea. Hale își cere scuze și încearcă să se facă măcar tolerată. Spune că acum face ședințe la psiholog că și-a dat seama că furia este în ea și că e nevoie să se schimbe. Totuși, foștii prieteni se feresc de ea cel puțin pe moment.

Selim este foarte deprimat de faptul că a trebuit să comită o ilegalitate ca s-o ajute pe soția sa să iasă din încurcătura creată de Asîm. Ender nu știe acest lucru, nu-și dă seama că propriul ei tată a complotat împotriva ei și crede că Selim are ceva de ascuns. Selim însă ar vrea să se răzbune pe Asîm, dar nu știe cum s-o facă. O caută pe Arsen Reyhan din nou și îi propune să continue ceea ce au început, dar Arsen nu este de acord, nu-l ajută pe Selim, ba dimpotrivă, îl anunță pe Asîm că acesta caută să-i facă rău. Se pare că mai demult între Asîm și Arsen a fost o relație intimă. Cum Ender știe că l-a lăsat pe Selim acasă, aparent bolnav, și află că a ieșit din vilă imediat ce ea a plecat la birou, începe să-și urmărească soțul. Află de întrevederea cu Arsen, fără să știe și scopul acesteia, apoi află că Selim îi trimite avocatei un buchet de flori și un bilet în care doar își cere scuze (pentru propunerea respinsă de ea). Selim observă că este urmărit și face în așa fel încât să dea nas în nas pe stradă cu Ender și o ia la întrebări. Aceasta recunoaște că îl urmărește și îi spune că o face pentru că felul lui de a se purta din ultima vreme, pare a fi distant față de familie și o duce cu gândul că ar avea o relație cu altcineva. Selim o asigură că nu e nimic de genul și îi spune că doar o urăște pe persoana care l-a determinat să o ajute pe Ender într-un fel ilegal și i-a pus familia și relația matrimonială într-o astfel de situație. Ender nu bănuiește că Selim se referă la socrul său. Mai mult, la un moment dat, cu toate că Asîm are de gând să-l lovească iar, îl amenință și cere împăcare în același timp lui Selim, dar acesta își pierde cumpătul și îl avertizează pe bătrân să stea deoparte dacă vrea ca relația cu fiica lui să fie una normală, ca și până acum.

Medcezir, episoadele 21 si 22, rezumat
Mert, Mira, Eylul și Yaman se află în Tozludere unde sărbătoresc noua slujbă a lui Nevin. In toiul cinei și al nopții li se taie curentul de către cei de la electrica, veniți la fața locului în urma unui denunț, care găsesc o bucată de plastic la contor și astfel le dă amendă pentru încercare de fraudă urmând să vină și nota de plată pentru curentul furat. Momentul este jenant pentru Nevin și Yaman. Cei doi își dau seama că toată tărășenia a fost pusă la cale de Hasan, drept răzbunare, lucru adevărat, de altfel. Prietenii lui Yaman hotărăsc să renunțe la excursie pentru a-l ajuta cu banii de amendă. Orkun și grupul lui de amici aud despre faptul că Mira și ai ei au contramandat plecarea și atunci se hotărăsc să meargă la munte în aceeași stațiune și același hotel, sperând că vor fi doar ei acolo și vor avea o vacanță fără incidente. Hale cu Tugce și încă o amică, vor merge și ele la munte, în același loc.

Yaman și Nevin se vor răzbuna și ei pe Hasan, depunând o plângere la poliție pentru că acesta poartă pistol fără să aibă permis de port-armă. Polițiștii îl saltă de pe stradă, lăsându-l pe Orkun să conducă singur mașina până acasă. În urma incidentului, Orkun se supără pe Hasan și îl concediază.

Yaman lucrează la un club unde este un fel de om bun la toate. In acel club vin Mira cu Mert și prietenii lor să înoate ori să facă exerciții la sală. Într-una din zile o doamnă în vârstă îi face avansuri lui Yaman și-l roagă să o țină de picior la un exercițiu pe saltea. El nu-și depășește atribuțiile și cheamă antrenorul, dar femeia, de ciudă că a fost refuzată, îi face reclamație exact pe dos, că el ar fi avut un comportament indecent și intim față de ea. Atunci este chemat la șef și cu toate că acesta își dă seama că adevărul e altul, pt că femeia este una din membrele fondatoare ale clubului, e obligat să-l dea afară pe Yaman. Astfel, rămâne fără sursă de bani, dar chiar în aceeași zi, fără să știe că a rămas fără serviciu, Ender îi propune să-l ia la firmă ca asistent de arhitect după ce vine de la munte, gândind că astfel îl are aproape de ea și că îl va învăța și arhitectură. Yaman acceptă bucuros. Până la urmă Selim aduce niște bani lui Nevin și aceasta îi dă lui Yaman să plătească amenda, spunându-i că erau ascunși prin dulapuri, ca să nu-i găsească Hasan. Astfel, rezolvându-se problema curentului, grupul de tineri va pleca totuși în vacanță la munte, dar acolo îi așteaptă alte surprize.


  Yaman episodul 22


Medcezir, episoadele 21 si 22, rezumat
Cum rezervarea inițială fusese anulată, cei 5 prieteni - Mira, Beren, Mert, Eylul, și Yaman - se trezesc la hotel că nu au la dispoziție decât o dublă, care din fericire are un hol ca și o a doua cameră. Tot atunci ajung la hotel și Orkun cu fostul prieten al lui Eylul și încă un amic, iar Hale cu prietenele ei erau deja cazate. Nimănui nu-i convine pe moment situația, dar acum nu mai pot da înapoi. Până la urmă lucrurile se rezolvă: Beren va sta în cameră cu Hale și prietenele ei, iar Yaman cu Mira și Mert cu Eylul în dubla pe care o aveau la dispoziție. Multe incidente între cele 3 grupuri nu se întâmplă, doar Yaman dă cu bulgări de zăpadă din greșeală în Orkun, dar tensiunea se risipește imediat. Totuși, Orkun nu se lasă cu una cu două, și tot va tăia cauciucurile mașinii în care au venit Yaman și grupul lui de prieteni.

Selim continuă investigațiile și cere să fie cercetate toate procesele în care a fost implicat Asîm. Avocatul care se ocupă de asta nu găsește nimic personal, ci doar procesele firmei și un singur proces, al fostului soț al lui Arsen, vechi de 18 ani. Arsen află că Selim se interesează de fostul ei soț și încearcă să-l determine să stea deoparte de viața ei de familie, chiar dacă acum ea și Levent nu mai sunt împreună. Fără să vrea, îi scapă informația că are o fiică, pe care o numește "a ei" și nu "a lor". Selim, obișnuit să fie atent la astfel de detalii scăpate inconștient, imediat face o legătură și o întreabă pe Arsen de ce o amesteca pe fiica-sa în problema care îl interesează pe el. Indirect, Arsen recunoaște că fata nu e a fostului ei soț ci a lui Asîm cu care avusese o relație înainte de căsătorie.

Medcezir, episoadele 21 si 22, rezumat
Episodul 22 se concentrează în jurul distracției de la munte a grupului de prieteni Yaman-Mira-Beren și Mert-Eylul. Hale, simțind că lumea o ocolește, își face un nou prieten în persoana unui bărbat între două vârste, divorțat și revenit acasă din America, al cărui nume nu ni se dezvăluie în acest episod. Orkun, Tugce și restul o văd cu acest bărbat în toate cele câteva zile ale vacanței lor, dar deocamdată, convenindu-le situația, nimeni nu o întreabă ce-i cu acela.

Hasan, rămas acum fără serviciu și știind că Nevin a depus plângerea, după ce află de la Orkun că Yaman e la munte, merge acasă la Nevin să încerce o împăcare, dar Nevin îl respinge. Sude divorțează de Faruk și, pentru că aflase de la o prietenă că Sedef fusese căsătorită în America și din cauza unei probleme a fost trimisă forțat înapoi în Turcia, îi spune lui Faruk despre acest lucru îndemnându-l să o întrebe el personal pe Sedef despre căsătorie, observând că precis se va căsători cu Sedef, pentru că așa vrea Asîm. Faruk îi urmează sfatul, dar Sedef nu-i dă detalii despre viața ei din America, dimpotrivă, pare deranjată de cuvintele lui. A doua zi, Sude merge la Selim acasă cu o sticlă de vin, chipurile ca să sărbătorească noul său statut de femeie divorțată. După ce pleacă, Selim face o remarcă la adresa durerii pe care o simte Sude, care este imediat greșit interpretată de Ender ca o aluzie la faptul că și ei doi ar trebui să divorțeze. Pe moment, Selim aplanează situația.

Medcezir, episoadele 21 si 22, rezumat
Giray iese din închisoare și îi lasă un mesaj lui Kenan, despre care deocamdată nu aflăm nimic. Apoi ajunge acasă la Nevin și are loc o discuție în urma căreia Nevin va pleca de acasă. Amănuntele vor fi arătate în episodul următor. Episodul 22 se încheie cum Yaman și prietenii săi ajung la el acasă, unde pe masă este o scrisoare din care reiese că Nevin l-a părăsit din nou pe fiul ei ...

sursă foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Un comentariu:

  1. Episodul 20 va fi postat ulterior din motive obiective. Va multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.