sâmbătă, 21 iunie 2014

Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 45-55





Episodul 46


Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 45-55
Destinul tuturor este afectat de plecarea marchizei la Viena. Comisarul o forțează pe Lucrecia să nu-i la pe Nuno cu ea, dar ea află că Hernan a furat cuferele regale. Duce cuferele înapoi și garantează că hoțul va fi pedepsit cu moartea. Margarita decide să plece cu marchiza, să-l uite pe Juan și să înceapă o viață nouă. Gonzalo, conștient că o pierde, are de ales între a-i respecta decizia sau a lupta pentru dragostea ei. Între timp Satur se trezește legat într-o încăpere sumbră. În scurt timp află că a fost răpit de cineva apropiat lui ca să descopere identitatea Cavalerului Nopții.

Episodul 47


Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 45-55
Cavalerul Nopții și Satur investighează uciderea unor călugări, bănuind că au fost asainați datorită unor texte oculte a căror dezvăluire ar pune în pericol autoritatea Bisericii asupra poporului. Cardinalul Mendoza este dispus să facă orice pentru a intra în posesia lor. Eroii trec printr-un complot în căutarea lor. Pregătirile de drum ale Catalinei, cu marchiza și Margarita se apropie de sfârșit. Însă este pus la cale un complot și trăsura lor va ajunge la un loc unde va exploda. Comisarul află că se pune la cale un asasinat împotriva contelui Olsen, în care și marchiza va muri. Alonso se întâlnește cu bunica lui, Laura de Montignac. Cipri își face planuri cum să meargă cu Catalina la Viena.

Episodul 48


Din păcate acest rezumat este foarte scurt. Se spune că episodul arată cele petrecute în China pe vremea când Cavalerul Nopții era tânăr, și tot episodul este alcătuit din aceste amintiri.

Episodul 49


Satur îl cunoaște întâmplător pe ducele de Alba. Grandele de Spania este salvat de atacul unor bandiți. Impresionat de personalitatea lui Satur, nobilul îi oferă un post important dacă îi va fi loial. Satur are nevoie de ceva timp pentru a se hotărî. Mendoza și comisarul ascund aurul furat de la rege și îi omoară pe cei care i-au ajutat. Cavalerul Nopții găsește cadavrele și se apucă să investigheze. La palat, Nuno o cunoaște pe Jimena, o frumoasă orfană, și se îndrăgostește de ea.

Episoadele 50-51


Gelozia marchizei declanșează evenimente neașteptate: comisarul va fi revocat din funcție și mai mulți bărbați, care în trecut au fost victime ale nedreptății lor, profită de situație. Cavalerul nopții trebuie să intervină din nou pentru a-și salva fratele. Lumea se pregătește pentru festivalul recoltei, dar Cavalerul nopții și Satur au toate motivele să fie îngrijorați. La locul unde se va organiza o fiesta, ei găsesc un cadavru plin de urme de violență.

Episoadele 52-53


Cavalerul nopții și Satur încearcă să afle relația dintre familia Laurei de Montignac și Sfântul Graal și în căutarea lor, fac o descoperire care duce la un nou mister. Regele, ajutat de Cardinalul Mendoza, încearcă să evite un conflict internațional. Este căutat un diplomat spaniol care a furat un diamant celebru de la o mină britanică. Hoțul este un vechi prieten al Lucreciei care îi va cere ajutorul.

Episoadele 54-55


Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 45-55
Rafael Valverde, cel mai cunoscut toreador al momentului, este invitat la palat de către marchiză. Lucrecia negociază o afacere pe care i-o propune acestuia, ceea ce va genera noi confruntări între ea și comisar. Fecioara Maria i se arată lui Satur pe malul unui râu. Vestea se răspândește rapid și lumea vine la locul respectiv în speranța unor miracole. Cavalerul nopții se îndoiește de veridicitatea evenimentului și începe ancheta. Eroul nu poate să creadă că Dumnezeu este de acord cu suferințele pe care le aplică Inchiziția. Marchiza cheamă la palat o vrăjitoare pentru a îndeplini un anume ritual. După această întâlnire ciudată, comisarul o presează pe Lucrecia să-i spună cum a decurs. Până la urmă marchiza îi mărturisește un secret întunecat care îi va schimba pentru totdeauna viața. Juan este pe cale să se căsătorească cu o tânără nobilă, din porunca regelui. Disperat, îi scrie Margaritei și îi spune că dac[ ea vrea, el nu ascultă de rege. Viitorul lor depinde de răspunsul la acest mesaj.


Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: internet

Orice neconcordanțe dintre aceste rezumate și acțiunea episoadelor se datorează site-ului 
de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa text:  www.formulatv.com 

Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.