duminică, 8 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 1 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 1 rezumat
Umut locuiește împreună cu o familie numeroasă în care nu se simte foarte bine, dar nu are încotro. Divergențele dintre ea și Musa, fratele ei vitreg sunt relativ dese, în special din cauza surorilor gemene Yelda și Selda care îl influențează pe fratele lor cel mai mare, un tip coleric și violent, împotriva lui Umut. Ozan este fiul unor bogătași și duce o viață boemă, prin cluburi, alături de femei de-o noapte.

Umut lucrează la un salon de coafură unde adesea vine Asude, o femeie care deține un studio de televiziune. Într-o seară are loc un eveniment monden și Asude are nevoie urgentă de câteva fete să prezinte niște rochii și să se lase coafate. În criză de timp, le alege pe Umut și colegele ei. Ozan este și el prezent la eveniment și la un moment dat se lovește întâmplător de Umut. Acesta este momentul în care se întâlnesc pentru prima dată, iar Ozan se îndrăgostește la prima vedere. Cum este mereu cu ochii pe ea, o scapă de un tip insistent (Mete, soțul lui Asude) care îi ieșea în cale și crezând-o genul de manechin care își vinde trupul pe bani, o jignește întrebând-o ce preț are. Ozan îl pune la podea cu un pumn și astfel cei doi încep să discute despre oamenii bogați, Umut vorbind de faptul că nu-și dorește un iubit bogat pentru că bogații știu doar să-i umilească pe cei săraci. Dar o sună Musa și trebuie să plece acasă, în grabă căzându-i un mic pandantiv din geantă, pe care Ozan îl ridică de jos și nu mai ajunge să i-l dea pentru că Umut deja era urcată în mașină. Ea apucase doar să-i spună lui Ozan numele salonului de coafură unde lucrează.

Dragoste la prima vedere episodul 1 rezumat
A doua zi el vine la salon și insistă să fie angajat deși nu știe meserie. Totuși patronul îi acceptă cererea când Ozan minte că a făcut un pariu cu tatăl lui și dacă îl angajează pentru o lună de zile, îi dă patronului 5000 de lire turcești, drept cotă parte din pariul câștigat. Acesta îl aduce în salon dându-l pe mâna lui Umut ca ucenic, ea fiind mirată că-l vede acolo pe cavalerul de cu seară. Astfel, fac cunoștință iar Ozan își începe ucenicia. Cu toate că la început Umut pare deranjată de insistența lui Ozan, după aceea încep să iasă împreună ca să se cunoască mai bine. Dar el o minte că stă în același cartier cu ea, îi arată o casă oarecare și îi spune că locuiește acolo, tocmai pentru că Umut avea o anumită aversiune față de oamenii bogați.

Într-o zi, ca să poată fi mai mult timp împreună cu ea, Ozan taie un fir de la panoul electric de la coafor și patronul, văzând că avaria este serioasă, le dă liber la toți. În ziua aceea Umut și Ozan se plimbă cu vaporașul pe mare, își petrec ziua amândoi și vorbesc unul despre celălalt, dar ori de câte ori Ozan îi spune despre lumea celor bogați, zice că are un prieten și că de la el știe toate astea. În acest timp surorile gemene sunt cu mașina prin oraș și îi văd pe cei doi plimbându-se de mână. Ca să-i facă rău surorii vitrege, îl pun pe iubitul uneia dintre ele, care conducea mașina, să-i spună lui Musa că a văzut-o pe Umut cu un băiat. Episodul 1 se încheie cu Musa provocând scandal la birtul pe care îl deține și bătând câțiva clienți pașnici. Imediat după scandal, mustăciosul iubit la Seldei îi spune despre cele văzute. Musa iese în stradă să-și aștepte sora vitregă și o vede când tocmai se săruta cu Ozan, care o condusese acasă de la serviciu. Musa scoate cuțitul ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

8 comentarii:

  1. Oana , iti multumesc foarte mult .. Poate reusesti sa postezi rezumatele la acest serial de acum incolo.. Poate reusesti saptamana asta sa mai postezi vreo 2 episoade.. La Suleyman ai postat si primul episod din toamna asa ca ai putea sa inlocuiesti cu Benim hala Umudum Var ... Iti multumesc inca odata.. Presupun ca le-ai urmarit in turca .. Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc, Cosmine, da, in turca, nu am cum sa-l vad in alta limba. M-am si enervat aseara ca dupa ce am urmarit un episod - despre care am crezut ca e primul - cand s-a terminat am vazut ca era ep. 24 :D ca-n filmele cu prosti... =)) si am mai stat o ora si jumatate pana dupa 12 noaptea, sa vad ep. 1 .... Dar astfel pot sa spun anumite lucruri din acel episod: tatal lui Umut a fost la inchisoare cand avea ea 8 ani, apoi acum, in prezent, o intalneste pe strada si o urmareste pana cand reusesc sa stea de vorba; ea este deja casatorita cu Ozan si se cearta. Melis se bagase pe fir, insa am impresia ca ea are copil cu altul, nu cu Ozan, asta se vede, pt ca tipul cu care fusese impreuna ii da papucii iar ea vine la Ozan sa planga pe umarul lui si i se face mila si vrea s-o ajute, dar ajunge sa se bata cu iubitul lui Melis, pe iahtul aceluia, si il da peste bord dintr-un pumn... asa se incheie episodul 24, cum Ozan se tot duce la fund, probabil inconstient deja, iar ăla țipă la el disperat, da' nici nu sare in apa sa-l salveze.

      Am scris aici ca sa nu uit actiunea pana se da ep. 24 la Kanal D. De la o vreme incepi sa uiti ... :P

      Stiu ca la Suleyman am postat dar mai este si saptamana asta, nu? Dragoste la prima vedere incepe pe 18 iunie, eu asa am vazut in reclama.

      Ștergere
    2. Da .. Suleyman e si saptamana asta =D Cosmin

      Ștergere
    3. Asa ca tot mai am de postat ceva si pe acolo :P

      Ștergere
  2. Cred că fetele sărace care se combină cu băieţi bogaţi sunt un adevărat simbol al serialelor turceşti. Adică Iffet s-a căsătorit cu Ali Ihsan, Feriha cu Emir iar Umut cu Ozan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am observat si eu. Si Sehrazat s-a casatorit cu Onur (1001 de nopti/Binbir Gece). Desi daca ma gandesc bine, cei care fac parte din aceeasi patura sociala se inteleg mai bine (sau asa ar trebui). Iar ei probabil incearca sa reliefeze in seriale diferentele de mentalitate, si asemanarile, dintre saraci si bogati si daca se poate ajunge la un consens prin iubire.

      Oare un serial in care sa fie invers, fata bogata si baiatul sarac n-o fi? Medcezir cred ca e ... :)

      Ștergere
  3. La ce episod a ramas Suleyman vinerea trecuta?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.