luni, 2 iunie 2014

Feriha episodul 57 rezumat




Feriha episodul 57 rezumat
Feriha închide ușa la loc și îi propune lui Emir să rămână împreună ca și cum s-ar fi împăcat, dar doar așa, de ochii lumii, ca să nu se bucure alții că lor nu le merge bine. Emir nu prea înțelege de ce Feriha nu recunoaște că se iubesc și spune că stă acasă pentru ceilalți, dar acceptă jocul. În aceeași zi Emir merge la un club de noapte concurent cu Hills unde vorbise deja cu patronul să se angajeze, iar acesta îi propune să fie de acord cu o poză și un articol în ziar în care să se specifice că Emir Sarrafoglu lucrează noaptea în acel club, pentru publicitate. El acceptă și a doua zi apare articolul, care îl pune pe jar pe Unal.


 episodul următor: Feriha, 58

Cei doi află și de moartea lui Nevbahar și Feriha la un moment dat încearcă să-l consoleze pe Levent și îi spune că așa cum el i-a fost alături la greu și ea va face la fel. Relația dintre Levent și Bulent este și mai încordată, profesorul amintindu-și cum la înmormântare Bulent nu-i permitea să fie de față spunând că Nevbahar a fost doar mama lui și că el, Levent, nu are ce căuta acolo.

Feriha episodul 57 rezumat
Cansu se simte din ce în ce mai bine și află de la medic că Sanem nu-i dădea medicația adevărată. O sună pe Lara și o roagă s-o ajute și să-i aducă telefonul mobil de la Sanem ca s-o sune pe mătușa ei. Sanem nu va da telefonul și Lara n-o poate ajuta deocamdată pe Cansu, iar pe de altă parte Tulin nu e deloc de acord cu atitudinea ei față de Sanem. Cansu este urmărită peste tot de Halil care într-o zi îi spune că o să se răzbune pentru că i-a făcut rău miresei lui, apoi chiar încearcă s-o sugrume pe casa scării când nimeni nu-l vede.

Feriha episodul 57 rezumat
Aysun are o discuție cu Emir după ce află că Feriha s-a întors acasă, iar fiul ei îi reproșează că atunci când avea 10 ani l-a părăsit în favoarea noului soț, lăsându-l pe mâna unui tată care își trăia viața la maximum fără să-i pese de educația fiului său. Aysun înțelege acum că a greșit foarte mult lăsându-l pe Emir cu o așa traumă emoțională și de supărare începe să bea. O găsește Unal, care mâhnit de atitudinea fostei sale soții, își recunoaște și el vina inițială, de a o fi făcut pe Aysun să plece și să divorțeze.

Hande pune pe cineva să afle amănunte despre viața lui Ruya, fiind și ea sigură că acela nu e copilul lui Emir. Astfel află că Ruya a avut o relație cu un antrenor de fitness de la o sală unde ea era abonată, dar că după expirarea abonamentului relația s-a răcit. Hande merge să-l cunoască pe acest bărbat, iar când îi pune anumite întrebări, el se retrage bănuitor.

Feriha episodul 57 rezumat
Emir o sună pe Ruya la un moment dat și se invită la ea. Ruya împreună cu Hulia, mama ei, speră că l-au prin în plasa lor. Dar Emir a venit să-i dea Ruyei ceva ce uitase la el acasă și o repede încă o dată, interzicându-i să mai apară în casa lui și în calea lui sau a Ferihăi, adăugând că și chiar dacă ar fi copilul lui, nu are dreptul să se folosească de el pentru a-l șantaja. După ce Emir pleacă, Ruya se apucă de plâns iar Hulia, revoltată, promite răzbunare. Astfel, la clubul unde lucrează Emir apare o tânără blondă, cu un tatuaj pe gât, la spate, cu numele lui Emir, care vrea să-l cunoască mai bine. Emir acceptă să discute pe viitor, ca obligație de serviciu, fără să bănuiască ceva.

Feriha episodul 57 rezumat
Rîza n-o primește în casă pe Feriha care bate la ușă ca să-i spună că a revenit acasă. Mehmet încearcă să dea de urma lui Veysel dar familia lui spune că nu știe nimic de el, că a plecat nu se știe unde. La un moment dat doi zdrahoni vor să-l răpească pe Mehmet din fața blocului și să-l bage forțat într-o mașină, dar apare Emir care îl salvează și după ce află că cei doi aveau legătură cu Veysel, îl sfătuiește pe Mehmet să sune la poliție.


Ultimele episoade: 53, 54, 55, 56,

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

4 comentarii:

  1. Dar tanara aceea blonda este fosta iubita a lui Emir. O cheama Ece. Emir i-a povestit Ferihai despre ea in episodul 56, dar numai asa, ca fapt divers pentru ca nu stia ca se va intoarce (Emir credea ca l-a inselat si a fugit din tara cu un doctor).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-mi amintesc de asta, dar stiu ca nici episoadele subtitrate in engleza nu sunt intregi, uneori au mai bine de 30 de minute taiate...

      Ștergere
    2. Stiu. Dar iti spun sigur ca asa e. In orice caz, vom vedea asta in episoadele viitoare :)

      Ștergere
    3. Te cred, :) n-am zis ca n-ar fi asa.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.