marți, 10 iunie 2014

Feriha episodul 59 rezumat




Feriha episodul 59 rezumat
Episodul 59 este unul dintre cele mai interesante, printr-o idee inedită pe care nu am mai văzut-o la alte seriale turcești. Să derulăm firul poveștii. Eroii noștri se află la spital, unde Ruya născuse, mai devreme decât ar fi fost normal, un băiețel pe care ea îl declară ca fiind copilul lui Emir, astfel că în spital i se pune eticheta Sarrafoglu. Dar imediat după naștere, copilul are nevoie urgentă de o transfuzie, iar Emir se oferă să dea din sângele său, care era compatibil, micuțului. Feriha, învinsă de atitudinea aceasta, pleacă supărată și îl caută pe Levent, simțind nevoia să stea de vorbă cu cineva. La spital apare Aysun care este cât pe ce să o audă pe Hulia spunându-i fiicei ei că au câștigat. Pentru moment, multă lume este păcălită de aparențe. Emir cere testul de paternitate dar acesta nu se poate face fără semnătura mamei. Oricum, au de așteptat o săptămână până la aflarea rezultatului.

 episodul următor: Feriha, 60

Feriha episodul 59 rezumat
În acest timp, Emir și Feriha sunt la fel de convenționali ca și până acum, se evită reciproc, Emir observă că ea caută compania lui Levent, dar și el la club se află împreună cu Ece despre care nu suflă o vorbă Ferihăi. Ba chiar într-o noapte ea îl așteaptă cu masa pusă și când vine acasă, Feriha face o scenă spărgând farfuriile cu mâncare. Mehmet și Seher se ceartă, pentru că Mehmet a primit de la Emir oferta unui job de portar la club, iar el și Rîza, din cauza mândriei, nu vor să accepte. Seher își umilește soțul, Hatice și Rîza aud discuțiile dintre ei, dar nu intervin. Seher are, totuși dreptate; când știi că nu ai de multă vreme nici o sursă de venit, mai lași la o parte mândria și accepți ceea ce ți se oferă. Până la urmă Mehmet își calcă pe inimă și acceptă postul.

Feriha episodul 59 rezumat
Sanem o aduce acasă pe Cansu și între ele două se stabilește un pact: Sanem să aibă grijă de Cansu, iar ea la rândul ei, să nu mai deschidă subiectul referitor la vitaminele date în loc de medicație. Lara observă schimbarea de atitudine la Cansu, o întreabă de ce acum nu mai recunoaște că-și lua pastilele date de Sanem, dar ea evită să mai discute acest subiect. Tot Lara îi spune că Feriha și Emir sunt căsătoriți, iar Cansu este dezamăgită, mai ales că văzuse anunțul de vânzare al apartamentului pus de Emir pe balcon, când ajunsese acasă de la spital. Lara vine relativ des în vizită și observă că Cansu nu a abandonat obsesia pentru Emir, aceasta există, însă pare mai estompată.

În ziua în care se află rezultatul testului de paternitate, toată lumea e prezentă, Emir și prietenii săi vechi, Koray și Hande, Feriha, Aysun, Hulia. Emir află primul și vine lângă prietenii săi. Apoi, din rezerva Ruyei, se aude vocea Huliei disperată că testul nu e bun și trebuie refăcut. Prietenii lui Emir se bucură, Hande îl sună pe antrenorul de fitness să-i spună că tocmai a devenit tată, iar Hulia auzindu-i numele, o ceartă pe Ruya că de ce s-a mai întâlnit cu el. Aysun o privește cu mult dispreț pe Ruya și pleacă, apoi îi spune lui Unal că totul fusese pus la cale pentru bani. Feriha și Emir pleacă împreună spre casă, dar tot supărați sunt, pentru că problema dintre ei nu era copilul Ruyei, ci atitudinea Ferihăi față de Levent.

Feriha episodul 59 rezumat
În acest timp cei din clubul unde lucrează Emir organizează un bal mascat cu intrarea pe bază de parolă, de bucurie că Emir nu este tatăl copilului. În afară de lista inițială, mai află parola și Cansu - din întâmplare, o vede scrisă prin sms pe telefonul Larei, iar Hande i-o transmite Ferihăi (mai nou Hande vrea să-i ajute pe cei doi soți să se regăsească). Așa că în seara cu pricina, în care toți invitații poartă măști pe care le vor da jos doar la 12 noaptea, apare Feriha cu o splendidă rochie neagră și o mască spectaculoasă, dar nu este recunoscută de Mehmet care în seara aceea își începuse serviciul, și Cansu, pe care doar Lara o vede plecând cu taxiul de acasă și își dă seama imediat unde are de mers. Feriha se apropie de Emir dar un bărbat o ia la dans (eu am impresia că era Levent, parcă o recunoscuse...) apoi o vede pe Ece lângă Emir și observă că ea are tatuat pe gât, la spate, numele Emir. În acel moment nu se poate stăpâni șio dă cu mâna peste paharul lui Emir, spărgându-l. Episodul se termină cum amândoi se uită unul la altul, Emir părând s-o recunoască pe soția lui ...

Ultimele episoade: 55, 56, 57, 58,


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


4 comentarii:

  1. Faci o treaba minunata cu rezumatele acestea! Felicitari! Cum reusesti sa fii asa de punctuala cu toate?! Eu nu cred ca as reusi. Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pisicel! :X ei, nu stiu daca intotdeauna sunt punctuala, dar asta asa, ca trasatura de personalitate, probabil ca asa am fost educata si asa imi place sa fiu. Urasc oamenii care spun una si fac alta, care intarzie mereu, care nu au cuvant, etc. Asa ca nu pot sa fiu ceea ce urasc la altii...

      Ștergere
  2. Mii de multumiri! Oamenii chiar urmaresc serialele turcesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu asta. Dar sunt si bune, unele din ele, mie mi se par mai bune decat telenovelele sudamericane.

      Multumesc si eu! :-*

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.