duminică, 15 iunie 2014

Feriha episodul 60 rezumat





Feriha episodul 60 rezumat
Emir se uită la Feriha, dar totuși nu o recunoaște. Ece o întreabă dacă se simte bine, având în vedere că a dat peste pahar și l-a spart. Feriha întreabă de toaletă, iar Ece se oferă s-o conducă. Atunci află că Ece a fost prietena lui Emir și îi vede tatuajul. Hande este venită cu Levent, care are o mască pe aproape toată fața, în așa fel încât e greu de recunoscut. Koray, cu paharele de băutură în față (la fel ca și Feriha) este cu ochii doar pe ei doi care vorbesc, Hande prefăcându-se foarte îndrăgostită de Levent. La miezul nopții dj-ul strigă la microfon parola serii "arată-ți fața cea adevărată" și aproape toată lumea dă jos masca.

Feriha episodul 60 rezumat
Feriha rămâne în picioare până când Emir o observă și atunci își scoate masca și merge lângă el. Koray văzând că partenerul lui Hande este Levent, își iese din pepeni, și beat fiind, începe să țipe la el să iasă afară. Când bătaia e gata-gata să se producă, Emir încearcă să-l oprească. La locul faptei se află și Feriha, și Ece, încă o femeie cu mască, Mehmet. Emir îl scoate pe Koray afară, iar acesta este luat de braț de femeia cu mască, după care Emir se ocupă de Feriha, care abia se mai putea ține pe picioare. În acest timp paparazzi veniți la ușa clubului, fac poze și pun întrebări. Cei patru urcă în mașină, iar Feriha întreabă cine-i doamna mascată de lângă Koray. Aceasta își dă jos masca: este Gulsum. Feriha începe să râdă isteric, văzând că și verișoara ei era la bal, fără știrea soțului.

episodul următor: Feriha, 61

Feriha episodul 60 rezumat
Lara o aduce acasă pe Cansu mai înainte de a se fi dat jos măștile, pentru că o vede că se apropie de Emir și îl atinge. Dar Sanem vine în același moment de la o întâlnire cu Unal și își dă seama că Cansu a plecat fără să-i ceară voie. A doua zi apare în ziarele de scandal informația că Emir Sarrafoglu era la bal cu soția care întrecuse măsura alcoolului. Seher citește știrea la micul dejun, și în timp ce se lamentează că numai ea nu apare la reviste, Rîza și Mehmet o pun la punct. Între Emir și Feriha apare din nou o discuție în contradictoriu, de data asta în legătură cu Ece, fosta relație și tatuajul de pe gâtul ei. Unal, ca să se mai răzbune puțin, îl sună pe directorul unei reviste și îi dă informația că Mehmet, portarul de la club, este fratele geamăn al soției lui Emir. Bineînțeles a doua zi apare și Mehmet în presă, spre disperarea lui Seher, dar și a lui Rîza, care așa află unde lucrează fiul lui, și-l blestemă.

Feriha episodul 60 rezumat
Levent încearcă să scape de Hande, dar cel puțin la un moment dat, când este văzut de Sanem, apropierea și sărutul acesteia îl ajută s-o facă pe Sanem să creadă că ei doi au o relație. Astfel, ea nu va mai insista să fie împreună cu Levent, dar are grijă să-l amenințe să-și țină sub control iubita, ca nu cumva să se afle că pe vremea când era căsătorită, ei doi erau amanți. Koray este bulversat de tot și chiar crede că Levent ar fi cu Hande. O roagă insistent să revină în viața lui, dar Hande refuză, din dorința de a-l pedepsi pentru că s-a însurat cu Gulsum.

Feriha episodul 60 rezumat
La club apare Yavuz, fostul iubit al lui Ece, pe care Emir îl lovește cu pumnul și i-l arată lui Mehmet ca să nu-l mai lase vreodată să intre. Yavuz îl amenință pe Emir, dar acesta nu pare să ia vorbele lui în serios. Atunci Ece îl avertizează că are de-a face cu un mafiot și că nu e deloc bine să se pună cu el. Emir nici așa nu este impresionat. Însă a doua seară, la un moment dat iese din club și stă cu Mehmet, iar dintr-o mașină cineva trage cu pistolul în el ...

Acțiuni secundare în episodul 60:
- Mehmet îi plătește datoria lui Levent
- Seher alungă cumpărătorii apartamentului lui Emir spunându-le că sub acel apartament stă o criminală
- Ece face rost de numărul de mobil al Ferihăi și o sună cerându-i o întâlnire, dar Feriha refuză orice fel de contact cu ea.
- Cansu visează că o omoară pe Feriha cu perna.

Ultimele episoade: 56, 57, 58, 59

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

3 comentarii:

  1. Am auzit ca Zehra o sa moara . E adevarat? Daca da dati-mi un link unde pot vedea momentul. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionela, daca pana la episodul 60 nu s-a intamplat asa ceva, inseamna ca o fi mai incolo, dar eu nu am vazut inca restul episoadelor. parerea mea e ca Zehra nu moare, pt ca actrita era in tratament impotriva cancerului si daca ar muri in serial, ar trebui s-o arate, cred. Dar Vaide Gordum nu mai apare deloc in serial dupa ce pleaca la tara cu Omer. ... Sau poate ca se va spune doar ca moare, in cei trei ani in care Feriha va fi plecata cu Levent in America.

      Ștergere
    2. Asa e. Doar o sa se spuna ca moare. Asta nu o mai arata.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.