joi, 10 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 12 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 12 rezumat
Hakan recunoaște că era atras de Umut, dar susține în continuare că o ajută pe Asude și că nu poate să facă ce vrea el cu contractul lui Umut. Discuția cu Ozan se aprinde, iar Duygu o urmărește asiduu prin geam descifrând frânturi din ceea ce vorbesc cei doi prieteni de pe buzele lor. La un moment dat vine și Umut la birouri, dar văzându-i pe cei doi certându-se, nu îndrăznește să intre la Hakan. Duygu o urmărește și pe ea acum, să vadă cum reacționează la cele ce se petrec. După ce Ozan iese din birou și vorbește cu Umut, Duygu și Hakan îi urmăresc pe cei doi, mai pe furiș, mai pe față.

Dragoste la prima vedere episodul 12 rezumat
Asude face o criză de nervi văzând filmulețul de pe net. Îl sună pe Mete, dar acesta neagă că ar fi implicat în distribuirea fișierului video în rețea. Atunci Asude o pune pe Beril să le sune pe gemene, dar acestea se amuză pe seama lor. Când și Mete vede filmul, se ceartă iar cu fosta lui soție și se consideră vinovați unul pe celălalt.

Fratele lui Hakan, Rugzar, începe să se apropie de Umut și de Ozan, și chiar ies împreună. Acasă, Umut se ceartă iar cu gemenele și cu Zafer. Zeliha și fratele cel mic o așteaptă pe Umut de la serviciu și merg împreună acasă, în timp ce lui Musa nu-i convine această apropiere dintre Umut și mama ei. Zafer îl pălmuiește pe Musa, iar acesta, extrem de nervos, pleacă afară din casă. Hakan o dojenește din nou, amenințător, pe Duygu.

Dragoste la prima vedere episodul 12 rezumat

episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 13

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.