joi, 31 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 21 rezumat






 Dragoste la prima vedere episodul 21 rezumat
După nuntă Ozan o trece pragul casei lui pe Umut, în brațe. Hakan, trist, se uită la știrile de pe internet cu poze de la nunta celei pe care o iubea. Gemenele, și ele citesc revistele mondene unde apare sora lor, mireasă. Dimineața, Ozan aduce micul dejun, dar Umut e deja îmbrăcată să meargă la filmări. După aceea vine Zafer la Ozan acasă și au o discuție care îl pune pe gânduri pe Ozan, probabil un nou șantaj că dacă nu primește bani, îi va spune lui Umut despre relația cu Melis.

Musa citește și el revistele mondene și se gândește la Hale și la cele câteva ocazii în care au stat de vorbă doar ei doi. Hakan cumpără o pereche superbă de cercei pentru Duygu, și cu toate că ei îi plac, e ușor dezamăgită pentru că aștepta altceva. Ozan și Umut ies într-o seară la un restaurant unde întâmplător este și Melis. Ozan o salută scurt apoi pleacă grăbit la o masă în altă zonă a localului. Până la urmă Melis și Ozan fac schimb de sms-uri, ea vine la ei la masă și face cunoștință cu Umut. În timp ce Umut merge la toaletă, Melis vorbește cu Ozan ca doi prieteni apropiați iar Umut îi vede.

 Dragoste la prima vedere episodul 21 rezumat

Acasă Umut caută în telefonul lui Ozan și își dă seama de sms-urile schimbate de cei doi. Hakan are probleme cu Duygu, care vede în reviste o poză cu el și cu o fostă actriță pe care Hakan o primise într-o audiență cu câteva zile înainte, despre care ziarele de scandal scriu că este însărcinată cu el, însă atât poza cât și informația sunt făcături. Fiind un subiect fierbinte pentru revistele glossy, Umut este și ea intervievată în legătură cu Hakan.

Starleta îl sună pe Hakan și îi cere o întâlnire la o cafenea apoi, vorbește la telefon cu un reporter care vine și-i fotografiază pe geamul cafenelei la care se întâlnesc. În acest timp, Ozan este și el cu Melis la un restaurant, iar ea îi spune că este însărcinată. Zeliha cu Yelda, și iubitul ei cu mama lui sunt la o terasă și Yelda este pălmuită de iubitul ei la un moment dat. Zeliha o ia deoparte și încearcă s-o consoleze arătându-i că e de partea ei și îmbrățișând-o. Când află despre cele petrecute, Musa îl bate măr pe iubitul Yeldei.

 Dragoste la prima vedere episodul 21 rezumat

Umut vede că Ozan vorbește mereu cu Melis ori îi lasă mesaje vocale și începe să-și piardă încrederea în soțul ei. Hakan din nou se ceartă cu Duygu din cauza noilor poze care apar în revistele de scandal. Mete face o criză de inimă în prezența Lailei. Umut îl urmărește pe Ozan care intră cu Melis la o clinică să facă avort. Acolo cei doi vorbesc despre copilul lor nenăscut iar Umut îi aude ....


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 22

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





5 comentarii:

  1. buna ziua oana,daca nu va deranjez as vrea sa va pun cateva intrebari
    1.pt acest blog este nevoie de o munca grea?
    2.comentariile primite de la fani care au intentii rele se iau in serios?
    3.incercati sa scoateti tot filmul la suprafata cuvant cu cuvant,sau scoateti esentialull?
    4.cand ati facut acest site a fost nevoie de o aprobare?
    as dori sa imi respundeti la intrebari fac un studiu suplimentar despre munca neplatita a bloggarilor
    andrea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Andreea

      Si la ce ajuta acest studiu, daca nu te superi? Nu, munca nu e grea, timpul pe care il cere este lung. In rest, fac asa cum simt in momentul respectiv.

      Ștergere
    2. P.S. scuze ca nu-ti raspund la intrebari, dar nu ma incadrez in categoria descrisa de tine.

      Ștergere
  2. O munk de rahat,se poate si fara...nici macar nu stii turca,te bagi doar in seama...la ce se mai difuzeaza filmul daca tu te crezi irina margareta nistor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dincolo de nesimtirea pe care o afisezi fara sa stii nimic despre mine (apropo, n-am afirmat niciodata ca as sti turca, dimpotriva, am scris de nenumarate ori ca nu stiu si ca rezumatele le fac asa cum pot. Eu nu spun despre mine lucruri false!), n-ai inteles de ce scriu pe blog. Asa ca faci presupuneri care n-au nici o baza.

    Sper ca ai lasat acest gen de comentariu si pe blogatu.ro (are rezumate la Suleyman), flory4all.blogspot.ro (rezumate la Suleyman), cosminlazar2000.wordpress.com (diverse seriale turcesti) si pe multe alte bloguri si pagini FB care copiaza (sau nu) de la noi. Ba si pe nenumaratele site-uri cu fisiere video unde se dau in avans chiar subtitrate in romaneste serialele respective. Chiar?!?!?! Ar trebui sa dea faliment astia de la Kanal D, judecand dupa logica ta, nu-i asa?

    In alta ordine de idei n-am inteles de ce te bagi in rahatu' asta de munca a mea, daca asa o consideri. Poate cumva pentru ca-ti place sa mananci respectivul produs turcesc?

    Esti libera sa uiti de existenta blogului meu, nu te forteaza nimeni sa-mi faci vizite.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.