marți, 29 iulie 2014

Yaman episodul 24 rezumat





Yaman episodul 24 rezumat
Turan Koper abia poate vorbi. Yaman este uimit, pentru că nu știa că tatăl lui trăiește. Mert, Mira și Eylul se apropie de masa lor. Nevin îi observă și ea. Mert îl anunță pe Selim unde se află și ce au aflat. Yaman și Turan o așteaptă pe Nevin în culise, dar contrar a ceea ce credea fostul ei soț, îl dojenește pentru că în toți acești ani a lăsat-o singură cu doi copii, fără nici un fel de ajutor, pe mâna lui Hasan. Turan spune doar că nu a putut veni, fără alte detalii, iar Nevin pleacă. Yaman menține legătura cu tatăl lui și vorbește despre noutățile apărute cu Mira.

Yaman episodul 24 rezumat
Acasă la Selim lucrurile ies puțin din normalitate pentru că sună mătușa lui, o femeie sâcâitoare, din câte spune Ender, care mătușă se anunță pe neașteptate în casa lor, împreună cu fiul ei, Cem, venind de la Ankara. Familia Serez e pusă cumva pe jar, datorită firii bătrânei, dar ceea ce nu știu ei, este că ea a sunat din cabinetul medicului care tocmai o anunțase că are cancer și că nu prea se mai poate face nimic. Femeia ia rezultatele analizelor și pleacă din spital punându-le la gunoi, hotărâtă să-și petreacă ultimele zile ale vieții la fel ca și până acum.

urmează: Yaman episodul 25


Yaman episodul 24 rezumat
În casă la Sude se aude ceartă. Mai întâi Faruk țipă la Sude și invers, apoi intră Mira și se ceartă toți trei. Sude o trimite pe Mira la taică-său, pentru că aceasta îi ia partea. Mira urcă în camera ei și începe să-și strângă lucrurile. De fapt, gestul ei este foarte calculat, pentru că în acest fel îl poate spiona pe Faruk și află de la fete tot ce face fostul ei soț. Giray încearcă să scoată ceva bani de la Faruk, chipurile drept despăgubire că din cauza accidentului de mașină Ayșe a pierdut copilul, care era al lui, dar Faruk îl alungă din preajma lui. Giray jură să se răzbune și să-și ia ce-i al lui. Sedef și Faruk află că banca nu le acordă împrumutul pt demararea afacerii cu restaurantul de pe plajă (intrigă a lui Sude). Cu această ocazie Faruk află că Sedef a fost căsătorită în America iar Asîm i-a blocat conturile ca în caz de divorț să nu aibă ce împărți cu soțul american.

Yaman episodul 24 rezumat
Kenan stă de vorbă cu Yaman la vorbitorul închisorii. Giray și Hasan se tem de momentul în care acesta va ieși și va afla ce au făcut cei doi. Mătușa lui Selim apare în casa lor cu o veselie oarecum forțată. Cem urmează să vină și bătrâna nu are încotro, le spune până la urmă tuturor că are cancer în fază terminală, dar îi roagă să nu cumva să afle Cem, care mai are de făcut facultate. Perspectiv a tuturor asupra ei se schimbă și cu toții se apropie sufletește de ea. Beren îi spune tot ceea ce se întâmplă în casa lui Faruk mamei sale, uneori ferindu-se de Mira care nu e de acord cu acest gen de bârfă.

Yaman episodul 24 rezumat
Când vine Cem la vila Serez, toată suflarea feminină e topită după chipeșul văr al lui Mert. Pe telefoanele mobile circulă poze cu el. Sedef și Faruk se gândesc cum să rezolve problema banilor pentru restaurant, sau dacă nu ar fi mai bine să renunțe la idee. Hasan și Mehmet îl bagă pe Giray în portbagajul taxiului și îl lasă lângă casa lui Faruk. El sare gardul apoi se bagă la subsol. În acest timp Orkun este la Sude discutând afaceri. Sedef se întâlnește cu Asîm când acesta vine acasă, seara, și îl dojenește pentru că i-a stricat afacerea, dar nu știe că el nu are nicio legătură cu acest lucru, ci Sude e cea care i-a blocat relația cu banca. Giray pătrunde în vila lui Faruk apoi se întâlnește cu Ayșe și merge în camera ei.

Yaman episodul 24 rezumat
Asîm merge greu, urcă scările și mai greu și se dezbracă simțind o durere în piept. Merge la fereastră, o deschide, o strigă pe menajeră și cade. Din întâmplare Yaman și Mira tocmai se plimbau pe acolo și îl văd pe bătrân căzând. Amândoi se reped înăuntru, dar ușa camerei lui Asîm este încuiată...

sursă foto: capturi video de pe star.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



7 comentarii:

  1. unde se pot vedea episoadele serialului Medcezir online si subtitrate(ro, eng) de la 24 in sus? :( as fi foarte recunoscatoare pt ajutor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu, nu se pot vedea decat in turceste. Episoadele au fost sterse asta vara de catre compania detinatoare a drepturilor de autor. E posibil sa se mai gaseasca ceva pe facebook, dar nu stiu exact unde, sunt pagini pentru Cagatay Ulusoy care contin episoadele sau doar traducerea dialogurilor - dar banuiesc ca nu asta va doriti ... :)

      Ștergere
  2. Dar voi nu puteti sa faceti rost de episoade ? Nu aveti pe cineva care stie limba ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau ar trebui sa aiba rabdare pana cand se dau la tv, ce atata graba? :) Oricum, daca se mai gasesc subtitrate pe ici pe colo, nu sunt decat pana la episodul 30 sau 32 maximum-maximorum. Eu am zis pentru cine are urechi de auzit, sunt pe facebook cateva episoade in engleza, pe o pagina dedicata lui Cagatay Ulusoy si/sau una a serialului Medcezir, si nu sunt pagini in ro, ci in tr sau en parca.

      Nu mai dau linkul exact pt ca asa am facut si la Iffet (muzica), si la Medcezir asta primavara si cum aparea linkul aici pe blog (dat de mine sau de alti comentatori), in 2 zile fisierele dispareau.

      Ștergere
  3. Oana cum as putea sa te vorbesc cu tine ceva mai detaliat în legătură cu yaman

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.