luni, 21 iulie 2014

Noua mea pasiune se numeste airsoft





Noua mea pasiune se numeste airsoft
Ma furisasem pana la baza castelului, sau a ceea ce noi numeam castel. Era de fapt, o casa mare, parasita, hai sa zic un conac. Doru, din spate, imi asigura intrarea in castel iar eu trebuia sa dezamorsez bomba pusa de echipa adversa. Era foarte cald si pret de cateva secunde m-am lasat in jos sprijinita de zidul rece, mi-am scos ochelarii de protectie si mi-am turnat putina apa pe față. Imediat am auzit un clic si apoi bufnitura scurta si infundata a pistolului de airsoft. Doru tocmai fusese "impuscat". Acum nu mai aveam partener, el trebuia sa-si lege panglica rosie de brat si sa iasa din joc. Am intrat imediat la parterul castelului si am stat la panda privind prin deschizatura lasata de o caramida lipsa din zid.

Noua mea pasiune se numeste airsoft
Ceva misca in iarba inalta si am tras si eu, fara sa fiu sigura ca era un inamic. O nimerisem pe Mirela, prietena mea, aflata in echipa adversa, care acum isi cauta panglica rosie si ma ameninta razand ca data viitoare isi va lua revansa. I-am strigat de dupa zid ca din moment de este "moarta" nu mai poate vorbi. Am tras incet geanta de transport si am scos un incarcator mid-cap. Aveam nevoie de munitie, stiam ca Mitrus era pe undeva pe aproape, incercand sa ma impiedice sa dezamorsez bomba. Inainte sa ajung la bucata de plastic care reprezenta o replica a unei bombe miniaturale, l-am auzit pe Mitrus de undeva de la etajul doi al casei parasite numarand: "noua, opt....". M-am rostogolit cu viteza pana la "bomba" si am aruncat-o pe ceea ce odata fusese o fereastra, strigand la Mitrus ca nu-i corect. Nu era, mai aveam doua minute sa reusesc dezamorsarea. Din tufisuri am vazut un stegulet alb si am incheiat partida cu 6 la 4 in favoarea noastra. Asa s-a terminat primul meu joc de airsoft, si ma gandeam ca daca nu as fi acceptat invitatia Mirelei la ea, la Constanta, nu as fi stiut ce aveam sa ratez.

Noua mea pasiune se numeste airsoft
Ca in fiecare an ma invitase pe la ei in vacanta si ca in fiecare an am promis ca voi merge. Insa de data asta mi-a spus ca printre altele, vom juca si o partida de airsoft intr-un weekend. Ca sa nu par cazuta din Luna, n-am intrebat-o atunci amanunte, i-am spus ca am auzit despre asa ceva, dar dupa ce a inchis telefonul am luat la rasfoit internetul si mi-am dat seama ca airsoftul, spre rusinea mea, este un sport tot mai popular in Romania, dar despre care eu nu stiam nimic. Pentru ca mi-a placut ideea lansata de Mirela, am cautat tot pe internet un magazin de airsoft in orasul Constanta, pentru ca ma gandeam ca era mai usor sa procur tot echipamentul de airsoft direct de acolo. Asa am gasit site-ul Airsoft6 si prima mea cumparatura a fost o replica de airsoft a unui pistol Beretta si un set de bile de airsoft.

De multe ori ating arma rece si imi imaginez diverse strategii cu care sa-mi dobor adversarii de joc. Asa ca acum intelegeti de ce ma gasiti mai rar pe internet: noua mea pasiune se numeste airsoft.

12 comentarii:

  1. Ahaaa, :D welcome in the team, draga Oana. Asa e, airsoftul te prinde, mai ales daca ai ceva dinti impotriva unora care-ti fac viata amara. Te ajuta sa scapi de acumularile negative. Pe mine, una, ma detensioneaza foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place prima parte a articolului :) d-) e un sport care seaman cu paintball?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! Ba da, am inteles ca face parte din aceeasi categorie de jocuri sportive.

      Ștergere
    2. Scuze! Niculina... trebuie sa-ti dau un miel :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Te primesc, Alina! Bun venit pe blogul meu si in echipa mea :)

      Ștergere
  4. frumoasa pasiune si interesanta totdata ,felicitari draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai in Costanta este magazin cu echipamente airsoft?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, mai sunt cateva magazine in tara. Dar Airsoft6 e magazin online, poti comanda pe internet de la ei si iti vine coletul acasa.

      Ștergere
  6. Aaaa! :) M-ai deconspirat, Oană! :))))

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.