duminică, 3 august 2014

Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 56-60





Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 56-60 Episodul 56


Copii mici apar răspândiți in jurul orașului, morti. Oamenii intra in panica. Unii incearca sa plece din oras cu copiii lor. Cavalerul noptii va incerca sa afle cine face aceste crime.

Episodul 57


Satur si Cavaelrul noptii se blocheaza datorita unei prabusiri. Minutele trec si aerul este din ce in ce mai rarefiat. Nimeni nu stie ca ei se afla acolo si daca nu gasesc o cale de iesire, vor muri.

Episodul 58


Alonso a fost impuscat si este inconstient in padure. Gonzalo, ingrijorat ca fiul sau nu a venit acasa, se hotaraste sa-l caute. Ultima data a fost vazut de Gabi in padure, dar cand ajung Gonzalo si Satur, Alonso nu mai este de gasit.

Episodul 59


Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 56-60
Juan este dus la o închisoare militară unde va fi executat pentru moartea soției sale. Vinovatia medicului nu este luata in calcul. Catalina si Margarita vor descoperi ceva la palat prin care sa dovedeasca nevinovatia lui Juan pentru crimele aparute. Piratul Richard Blake, sotul Marianei, se intoarce in oras ca sa-l omoare pe cardinal, dar esueaza la prima incercare. Mendoza ii cere comisarului protectie, dar acesta refuza, avand probleme mai importante de rezolvat. Nuno dispare lasand in urma un bilet. Gonzalo se simte vinovat pentru ca nu a protejat-o pe Mariana de oamenii comisarului. Drept razbunare, ii omoara pe toti cei care i-au facut rau piratului.

Episodul 60


Sagrario si Jacobo incearca sa duca o viata normala ascunzand faptul ca Nuno a fost rapit. Scopul este sa ceara rascumparare pe criminalii copiilor. Intre timp, Irene il ajuta pe comisar finantandu-i o calatorie in America. Hernan banuieste ca Nuno este intr-un pericol mare. Cavalerul noptii incearca sa localizeze Boca del Diablo, un loc legat de Templieri, pentru a mai face lumina in povestea mamei sale. Pentru asta ajunge intr-o padure unde traiesc unii proscrisi ( = care nu au voie sa vina in oras; in afara legii) si Gonzalo afla lucruri uimitoare cu aceasta ocazie. Satur primeste vestea ca Gabi, fiul sau, va participa la prima lui comuniune. Va dori sa-si vada fiul la asemenea eveniment, dar Estuarda nu va privi cu ochi buni aceasta rugaminte.


Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: www.rtve.es

Orice neconcordanțe dintre aceste rezumate și acțiunea episoadelor se datorează site-ului 
de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa text:  www.formulatv.com 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.