joi, 7 august 2014

Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 64-66





Episodul 64


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 64-66
Sagrario vrea să-i uimească pe cei de la curte și organizează un spectacol în cinstea regelui pe tema unui circ de gladiatori romani autentic (adică luptele să fie adevărate, nu regizate). Cipri și Alonso se înscriu pentru roluri de luptători dar nu știu că luptele aveau să fie pe viață și pe moarte. In aceeași săptămână Satur primește vestea morții tatălui său iar ceea ce în aparență este o simplă moștenire, ar putea să-i cauzeze grave probleme, pentru că un cufăr cu obiectele tatălui lui conține ceva ce este râvnit de cardinal. Cavalerul nopții și Satur revin la Boca del Diablo unde descoperă o nouă pistă care-i aduce un pic mai aproape de comoara Templierilor.

Episodul 65


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 64-66
Căpitanul Patrick, un curtenitor şi viteaz ofiţer al armatei britanice, este captivat de Margarita și o salvează atunci când este atacată de huligani. Se îndrăgostește la prima vedere și începe să-i facă curte. Deşi Margarita nu-l respinge, se menţine în defensivă. Apariţia acestui nou pretendent în viața Margaritei este un alt obstacol între ea şi Gonzalo. În urma recentului conflict dintre Spania și Anglia, Felipe IV este conștient de faptul că nu-și poate permite încă un război. Regele a decis să ajungă la o "înțelegere amiabilă" pentru a calma situația dintre cele două țări. Pretendentul Margaritei este gata sa lupte împotriva lui Gonzalo, în prezența lui Satur ca reprezentant al poporului. Cavalerul nopții și Satur găsesc la Boca del Diablo o inscripție care îi duce la sursa adevărului. Acolo, ei vor cădea într-o capcană sinistră. Între timp, comisarul investighează dispariția misterioasă a unei tinere nobile în palatul Santillana. Sagrario și Jacobo au fost ultimii care au văzut-o în viață, dar susțin că nu știu nimic despre ea.

Episodul 66


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 64-66
Margarita este răpită de căpitanul Patrick care vrea să se căsătorească cu ea împotriva voinței ei. Nimeni nu știe că ea a dispărut. Mai mult decât atât, Satur este îngrijorat din cauza lui Gonzalo, deoarece el este ținta mai multor atacuri și comisarul descoperă cine este în spatele asasinării fiicei contelui de Abrantes. Margarita este reţinută de către soldaţii englezi. Căpitanul Patrick este decis să se căsătorească cu ea chiar cu forţa. Urmează să plece în Anglia. Tânăra crede că familia ei o va căuta, dar Căpitanul nu a spus la nimeni despre ea și nimeni nu bănuieşte că Margarita a fost răpită. Gonzalo este ținta mai multor tentative de asasinat. Satur este foarte preocupat de stăpânul său pentru că el nu înțelege cine ar vrea să se încheie viața unui simplu profesor. Singurul indiciu este că atacurile coincid cu sosirea în oraș a unui teatru ambulant venit din țări îndepărtate. La palat comisarul află despre uciderea fiicei contelui de Abrantes de către Sagrario. Acesta e dispus să ajungă la o înțelegere cu ei: nu-l vor denunța dacă Jacobo renunță la titlul de marchiz de Santillana. Dar mai înainte trebuie găsit cadavrul tinerei.

Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: www.rtve.es

Orice neconcordanțe dintre aceste rezumate și acțiunea episoadelor se datorează site-ului 
de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa text:  www.formulatv.com 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.