luni, 11 august 2014

Doua saptamani de concediu





Azi îmi propusesem să postez ceva, la unul din serialele foarte urmărite la televizor. Dar a fost o zi super-ocupată, nebună, epuizantă. De la 5 dimineața sunt în picioare și bagajul nu e chiar gata. Cam așa ceva se întâmplă când trebuie să faci cuiva de mâncare pe 2 săptămâni, și să lași curățenie-bec celei care te ajută cu o mamă cu câteva probleme medicale delicate.

Dar să lăsăm morcovii din dos cu care plec la drum. Plec în concediu, asta e important. Și-mi doresc să vă iau și pe voi cu mine :)


Doua saptamani de concediu
Excursia pe care mi-am ales-o încă de astă primăvară traversează Europa până la Paris, acolo facem un popas de 4 zile, apoi o luăm în jos pe valea Loarei, stăm două zile și pe Casta de Azur și revenim acasă prin nordul Italiei și prin Croația. Dacă voi putea - sper să pot! - voi posta zilnic sau la două zile, câte ceva din cele mai frumoase locuri pe care le voi vedea în Franța.

Însă acum vă spun noapte bună! și ne vedem mâine la București.

Cum spuneam într-un alt articol, pentru fiecare om există o Nirvana interioară, un spațiu sufletesc, spiritual, un spațiu unde se atinge starea sublimă de bucurie și de înălțare. Unde sufletul se simte acasă, întreg, nepieritor și viu. Unde nu există tulburare și distrugere, unde calmul și pacea interioară te cuprind firesc și statornic. Nirvana mea o ating atunci când călătoresc. Atunci nu mai știu de timp, de zile, de data curentă, de nimic altceva decât de călătoria mea. Atunci trăiesc clipa, timpul se dilată până la dispariție, și rămâne doar bucuria de a fi.

P.S.

Mâine se poate să mai postez câte ceva din serialele voastre preferate. Dacă nu voi reuși - deși eu zic că da - cel puțin rezumatele la Dragoste la prima vedere le veți găsi pe blogul lui Cosmin, Pasiunile mele .
Lectură plăcută!





3 comentarii:

  1. Distracție plăcută, Oana! Mulțumesc că mi-ați recomandat blogul.. Pe blogul meu cititorii vor găsi rezumate din Dragoste la prima vedere și Drumul lui Emir.. Acum mă pun pe treabă! Să te relaxezi si sa te intorci cu forte proaspete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cosmine! Sper sa ma detasez catusi de cat de problemele mele de zi cu zi. Si sa ne fie bine la toti! :)

      Spor si cititori multi!

      Ștergere
    2. Multumesc la fel!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.