vineri, 1 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 22 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 22 rezumat
Umut află că Melis este însărcinată cu Ozan și îl sună pe Hakan ca să se consoleze. Lui Duygu nu-i place acest lucru, mai ales că o sunase cu câteva minute înainte de pe numărul ei de mobil și Umut nu-i răspunsese. Hakan și Umut se văd undeva pe malul mării într-un loc singuratic. Ozan o caută disperat pentru că nu-i răspunde la telefon. Emel află despre cele petrecute și o sfătuiește pe Melis să nu renunțe la sarcină și să lase copilul.

Dragoste la prima vedere episodul 22 rezumat
Demet este răpită, la intervenția lui Duygu, se pare, nu de niște bandiți de profesie, ci de niște actori. Asude se duce la Mete la spital cu flori dar bunele intenții o părăsesc și cei doi foști soți încep să se certe, Asude scuipându-l pe Mete la plecare, de față cu Laila. Buchetul de flori ajunge la coșul de gunoi, aruncat de Asude.

Hakan o duce pe Umut într-un fel de atelier de pictură pe care el nu-l mai folosea, pentru că ea nu vrea să-l mai vadă pe Ozan și îi oferă tot ajutorul pe care i-l poate da. O minte pe Duygu cu privire la absența lui, dar ea îl sună pe Ruzgar și își dă seama că este mințită. Ozan îi trimite sms-uri dar Umut nu-i răspunde, apoi o sună și pe Hale, care, evident, nu are habar ce-i cu Umut.

Dragoste la prima vedere episodul 22 rezumat
Într-un târziu Umut acceptă să stea de vorbă cu Ozan care nu știe cum s-o mai convingă că nu a fost nimic serios între el și Melis și că sarcina a fost un accident nefericit, dar ea îi arată poze cu el întâlnindu-se cu Melis, date de Hakan. Umut încearcă să se sfătuiască cu Zeliha și află despre crima acesteia din trecut. Ozan și Hakan ajung din nou să se bată, la sala de forță. Umut pleacă de acasă și se mută în altă parte iar Ozan o urmărește și în finalul episodului îi face unele dezvăluiri despre relația financiară dintre tații lor ca s-o aducă înapoi.


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 23

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





8 comentarii:

  1. Multumesc pentru episod!Nu stiu cum reusesti mai ales acum( din cate am inteles tatal tau a decedat),sa mai postezi.Stiu cat de multa munca fizica dar
    si psihica depui, crede-ma.
    In fine,Condoleante (chiar daca e tarziu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ionela! La inceput mi-a fost greu, cu toate pregatirile si obiceiurile crestine - primele 8-10 zile de dupa trecerea lui in nefiinta au fost uluitor de ocupate. Dar mai apoi am gasit resursele de timp necesare, insa din cate bloguri am, doar pe asta mai postez, din pacate, pe celelalte n-am mai postat aproape nimic, pentru ca orice as spune, chiar daca e vacanta, acum trebuie sa am grija de maica-mea, care are niste probleme delicate de sanatate. Iar azi am crezut ca-mi sar din minti nu alta, cand am vazut centrala pe avarie toata ziua !!! Pana la urma am descoperit cauza si s-a rezolvat totul cu bine. Dar deja cautam pe internet preturi la centrale de apartament si ma durea capul numai cand ma gandeam ca nu am scapat de cheltuieli de sume cu 4 cifre ... Dar uite, bloggingul, maica-mea, problemele casei, concediul pe care n-am incotro si trebuie sa-l fac, toate astea ma ajuta sa uit de durerea din suflet.

      Care ramane oricum toata viata, la aceeasi intensitate.

      Ștergere
    2. Umut stia demult de crima mamei sale si îi povestise lui Ozan iar acum el o va santaja ca daca va divorta se va afla de crima mamei ei.

      Ștergere
    3. Asa o fi, multumesc de completare. Eu nu prea vad episoadele la tv. Doar din cand in cand le mai vad, de aceea nu stiu exact ce se petrece in fiecare din ele.

      Ștergere
  2. mersi Oana pt ep
    p.s condoleante

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand postati episoadele 4,5,6 din Tradarea? Dar episoadele 23,24 din Dragoste la prima vedere?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.